Matrix7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Έχω καιρό να δω τι παίζει με vega,τελικά καταλήξαμε ότι η 64 πάει άπατη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Με τις τρέχουσες τιμές ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μόνο με τις τιμές; Όχι και με την άρνηση των εταιρειών να βγάλουν custom κάρτες; Όχι και με την απάλευτη κατάσταση που δημιούργησε η amd με τα chip των vega που έχουν διαφορετικό ύψος;;; Όχι και με τις καταναλώσεις;;; Επεξεργαστή πήρα ryzen και δεν μετανιώνω αλλά για κάρτα αν δεν βάλει τάξη το lizaκι δεν πάω μαζί τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Συμφωνώ ... μπορεί για εμένα η 56 να δείχνει καλή αλλά στην ουσία έκαναν μία τρύπα στο νερό. Κακός προγραμματισμός, κάκιστο promotion, αδιάφορα αποτέλεσμα. Απορώ με αυτόν που έβγαλε στην επιφάνεια το project και κυρίως με αυτούς που υπέγραψαν και το υποστήριξαν μέχρι τέλους. Το λέω γιατί από ότι καταλαβαίνω η εταιρεία θα φάει άλλο ένα χαστούκι και εμείς η καταναλωτές άλλο ένα νεκρό διάστημα +6μήνου από τον ανύπαρκτο ανταγωνισμό μεταξύ των 2 εταιρειών σε κάρτα απόδοσης μεγαλύτερης την 1060. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μόνο με τις τιμές; Όχι και με την άρνηση των εταιρειών να βγάλουν custom κάρτες; Όχι και με την απάλευτη κατάσταση που δημιούργησε η amd με τα chip των vega που έχουν διαφορετικό ύψος;;; Όχι και με τις καταναλώσεις;;; Επεξεργαστή πήρα ryzen και δεν μετανιώνω αλλά για κάρτα αν δεν βάλει τάξη το lizaκι δεν πάω μαζί τους... Θα βγούνε custom υλοποιήσεις, καθυστέρηση υπάρχει όχι άρνηση. Γενικότερα το Vega launch είναι προφανέστατα epic fail, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται αυτόματα και την πλήρη αποτυχία του ως προϊόν, το μόνο πραγματικά κακό είναι το θέμα του κόστους, έχει θέμα εκεί η AMD. Όσο για την κατανάλωση, σε reviews που κάνουν undervolt τα πάνε ΟΚ με λογικά νούμερα κατανάλωσης, τώρα αν έχεις OCD με το βατόμετρο, δικό σου θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλά από κατανάλωση και τιμές οκ,με επιδόσεις τι γίνεται,καταστάλαξε ότι είναι ένα κλικ κάτω από 1080; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Tο αερόψυκτο 64ρι? Ναι, καπου εκεί κυμαίνεται προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Όσο για την κατανάλωση, σε reviews που κάνουν undervolt τα πάνε ΟΚ με λογικά νούμερα κατανάλωσης, τώρα αν έχεις OCD με το βατόμετρο, δικό σου θέμα Με undervolt και OC στις ταχύτητες αλλάζει η κατανάλωση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Με undervolt και OC στις ταχύτητες αλλάζει η κατανάλωση ? Βάζουν τάκο στο αμάξι μην ανέβει στην κατηφόρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ναι, αλλάζει σε σχέση με το απλά να κάνεις OC και να δώσεις +50% PWR που κάνει την κάρτα να τραβάει 350+ watt και να μην έχει και σταθερά ρολόγια. Σε στοκ μορφή η διαφορά κατανάλωσης δεν είναι τόσο τραγική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κατανάλωση σημαίνει και θερμοκρασίες... Για μένα με itx κουτί είναι no go αυτή την στιγμή η vega 56 που πολύ θα ήθελα να είναι επιτυχημένη... Βαρέθηκα να περιμένω να πέσουν οι τιμές σε επίπεδα φυσιολογικά και δεν δίνω 300 ευρώ για 1060 6gb με τίποτα... Θα μείνω ακόμη μέχρι τις επόμενες nvidia με την σάπια 750ti μου παρότι πήρα πριν 1 μήνα νέο pc... Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν στα μούτρα...με τις τιμές τους ειδικά!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κατανάλωση σημαίνει και θερμοκρασίες... Για μένα με itx κουτί είναι no go αυτή την στιγμή η vega 56 που πολύ θα ήθελα να είναι επιτυχημένη... Βαρέθηκα να περιμένω να πέσουν οι τιμές σε επίπεδα φυσιολογικά και δεν δίνω 300 ευρώ για 1060 6gb με τίποτα... Θα μείνω ακόμη μέχρι τις επόμενες nvidia με την σάπια 750ti μου παρότι πήρα πριν 1 μήνα νέο pc... Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν στα μούτρα...με τις τιμές τους ειδικά!!!!Χαρά στο κουράγιο σου φίλε...Κι εγώ αν δεν πέσουν σε φυσιολογικά επίπεδα δε παίρνω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Χαρά στο κουράγιο σου φίλε... Κι εγώ αν δεν πέσουν σε φυσιολογικά επίπεδα δε παίρνω τίποτα. Ήμουν και εγώ στην ίδια κατάσταση αλλά δεν είχα τρομερές αντοχές,είχα μείνει με 7850 εδώ και 4 χρόνια. Καλά κάνετε και περιμένετε,αλλά προσωπικά εγώ το τοπίο δεν το βλέπω καθαρό. Αμφιβάλλω αν η έλευση 1070ti φέρει πτώση τιμών όπως και η αναμονή για Volta δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα μιας και το Mining ζει και βασιλεύει και θα επηρεαστούν αν συνεχιστεί το ίδιο μοτίβο και εκεί οι τιμές τους(πέρα από το ότι οι mid range Volta θα βγουν σε κανά χρόνο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Είμαι και εγώ που έδωσα την Fury πριν το καλοκαίρι στα 300€, για να ξεφορτωθώ τα 4GB VRAM και ελπίζοντας ότι με VEGA θα είμαστε ΟΚ τον Σεπτέμβρη. Έχει πάει Οκτώβριος και ούτε RX 580 δεν βρίσκεται σε λογική τιμή, έστω για να περάσει 1.5 χρόνος ακόμα. Τουλάχιστον δοκιμάζω την HD 4600 του 4790K 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κατανάλωση σημαίνει και θερμοκρασίες... Για μένα με itx κουτί είναι no go αυτή την στιγμή η vega 56 που πολύ θα ήθελα να είναι επιτυχημένη... Βαρέθηκα να περιμένω να πέσουν οι τιμές σε επίπεδα φυσιολογικά και δεν δίνω 300 ευρώ για 1060 6gb με τίποτα... Θα μείνω ακόμη μέχρι τις επόμενες nvidia με την σάπια 750ti μου παρότι πήρα πριν 1 μήνα νέο pc... Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν στα μούτρα...με τις τιμές τους ειδικά!!!! Έλα βρε, reference blower είναι, θα φυσάει έξω από το κουτί. Κάνε και ένα undervolt και ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα