Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.tomshardware.com/news/amd-vega-custom-graphics-cards-problems,35514.html

Υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα με τις παρτίδες που παραλαμβάνουν οι AIBs .

aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9H

Η powercolor 

PowerColor said that it will have its own custom cards, with mass production scheduled for the beginning of November, but it hasn't yet received the DRAM it needs.

Και η MSI το ίδιο

MSI’s response surprised us. The company traditionally offers re-engineered graphics cards with custom PCB designs for all high-end GPU platforms, but it appears to be skipping the Vega lineup. A company representative told us that MSI “won’t be making a custom card anytime soon,” but could offer no additional information
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισως να δημιουργει προβλημα στο πως καθεται η ψυκτρα και στη κατανομη της δύναμης,κοινως να μπαταρει.

Το κενο αυτο,ναι καλυπτεται με παστα αλλα για να εχει δημιουργηθει θεμα,δε νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα.

• Like 1

Ισως να δημιουργει προβλημα στο πως καθεται η ψυκτρα και στη κατανομη της δύναμης,κοινως να μπαταρει.

Το κενο αυτο,ναι καλυπτεται με παστα αλλα για να εχει δημιουργηθει θεμα,δε νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα.

Μιλάμε για 40 χιλιοστά του χιλιοστόμετρου.

Αδυνατώ να πιστέψω πως δημιουργείται θέμα.

Αν σου δείξω πως πατάει η AC IV πάνω στον πυρήνα και το αντίστοιχο PCB της 290 μου πως έχει στραβώσει από την τάση/πίεση, θα αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει κρακ ακόμα.

Οκ, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη η διαφορά και τα 40 να είναι ενδεικτικό νούμερο, αλλά μου κάνει εντύπωση.

Και εμενα μου παραφαινεται μικρη η αποσταση για να εχει καποια ουσιαστικη επιδραση αλλα υποθετω κατι θα ειναι που θα αυξανει το κοστος για να βγαλουν custom υλοποιησεις.

• Like 1

H PowerColor, κάτι γράφει πως δεν έχει λάβει μνήμες...δεν κατάλαβα τί εννοεί...αφού το άρθρωμα έρχεται πακέτο.

Η Giga+MSI, κάπου-κάπως επέλεξαν.

Η ASUS έτρεξε, αλλά σκ@τά τα έκανε.

Η Σαπφώ (in which we trust), μόνο stock μέχρι τώρα, χωρίς κάτι να έχει ανακοινωθεί.

Είτε δεν βγαίνουν τα κουκιά (πού ακριβό προϊόν) για να έχουν το κέρδος που επιθυμούν, είτε πραγματικά δεν υπάρχει/προβλέπεται διαθεσιμότητα πυρήνων/αρθρωμάτων (τα 20, 11 κλπ...πώς θα τα φτιάξουν, τότε...), είτε δεν ξέρω τί να πω.

Ακόμα και χάλια να ήταν το προϊόν, δεν θα ήταν αυτός ο λόγος. Όλοι, διαχρονικά, έχουν βγάλει κάρτες με ότι σάπιο πυρήνα υπήρξε.

Να ισχύει ότι λόγω σκαφτιάδων+Apple+κάποιος ακόμα, δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα για μήνες, ότι και να γίνει?

• Like 1

Γενικα οσοι θελετε να πατε σε vega τσαμπα περιμενετε  :P

Περα απο τις πρωτες καρτες που βγηκαν σε λογικη τιμη,δε βλεπω να ξαναβγαινει καμια.

Δεν πρέπει να υπάρχει διαθεσιμότητα σε chip τέτοια που οι εταιρίες να επενδύσουν σε μια νέα γραμμή παραγωγής.

Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Εγώ μυρίζομαι κοκομπλόκο από AMD μεριά λόγω κόστους, κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι η αρχική "προσφορά" στα $399/499 ήταν με χασούρα από μέρους τους, οπότε αν δεν βελτιωθούν τα yields λογικές είναι οι καθυστερήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...