Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Στα ~550 παίρνεις GTX1080 που είναι πιο γρήγορη. Vega 56 μέχρι 450 ευρώ αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ρε παιδιά συμφωνώ απόλυτα για τις VEGA αλλά εδώ βλέπω ότι δεν έχουν επηρεαστεί καν οι τιμές των RX. Σε λίγους μήνες θα έχουμε τους Volta και θα πωλούνται ακόμα οι 580 400+? δεν τους νοιάζουν οι gamers .... Ολες στο σκάψιμο έχουν πάει και από εκεί το έσωσε η AMD το πλοίο και μαζεύει χρήμα. Οπότε περιμένουμε τον επόμενο γύρο. Το Λιζάκι μετακόμισε στο τμήμα γραφικών για να βάλει λίγο τάξη ... Αν τα καταφέρει και εκεί ...τότε Καμιά VEGA 56 αν σκάσει σε καλή τιμή , καλά θα είναι . Μια χαρά καρτούλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Θα δώσεις 550 ευρώ για vega 56? Εφοσον εχω freesync μονιτορ και υπολογιζοντας οτι με λιγο πειραγμα εχει ισες επιδώσεις με την 1080 για μενα ειναι οκ. Καιγομαι εχω την 460 και ερχονται παιχνιδια. Οτι ειναι πιο ακριβη απο την 1080 ειναι αλλα και η 1080 οταν βγηκε ηταν ακριβοτερη - θα μου πεις πριν 2 χρονια οκ. Παντως πιστευω οτι η χαμηλη αποδοση οφειλεται στους drivers. Βλεπουμε την fury οτι και τωρα σε μερικα παιχνιδια τα παει πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δύο χρόνια η 1080 θα είναι σε περίπου 1 χρόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δύο χρόνια η 1080 θα είναι σε περίπου 1 χρόνο 17/5/2016 ένα τυχαίο review πάντως, έτσι από περιέργεια το κοίταξα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Kαι πάλι ούτε 1,5 χρόνο δεν έχει άσχετα που η εμπορική διάθεση άρχισε από τέλος Ιουνίου ουσιαστικά 17/5 είναι και η ημερομηνία που έχει και το bios της κάθε 1080 μέσα από gpuz με εξαίρεση τις 11Gbps που βγήκαν φέτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Catalyst Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η κατάσταση με τις κάρτες γραφικών από τις αρχές του καλοκαιριού είναι πολύ μπερδεμένη και έχει μπερδέψει και πολύ κόσμο. Βρέθηκα στην ευτυχή κατάσταση να φτιάξω (επιτέλους) το PC μου από το μηδέν, καθώς της υπογραφής έχει κλείσει αισίως τα 7 χρόνια. Οπότε στα μέσα του καλοκαιριού έκανα τις παραγγελίες μου, εκτός από της κάρτας γραφικών. Είχα αποφασίσει να πάρω την Aorus RX 580 XTR, καθώς με βάση όσα θέλω να παίξω κτλ θα με ικανοποιούσε για 2-3 χρόνια (1080p monitor). Με budget στα ~300Ε ήταν κομπλέ και θα έστηνα τον υπολογιστή μου με τις επιλογές που ήθελα. Ήθελα να μείνω στο AMD στρατόπεδο, καθώς τους προτιμώ και πιστεύω ότι έχουν αυτό το vfm. Φυσικά αν είχα αλλάξει νωρίτερα το PC (πριν τους Ryzen), θα είχα επιλέξει Intel επεξεργαστή και ανάλογα την μεσαία κατηγορία θα κοιτούσα για κάρτα (με καμιά 460/470/480 φαντάζομαι θα κατέληγα). Μετά από τον χαμό με το mining , η κάρτα που ήθελα δεν υπήρχε πουθενά και είχε ακριβύνει σε τρελά επίπεδα για τα χρήματα που ήθελα να ξοδέψω. Οπότε από την μία αναγκαστικά παρακολουθούσα τις εξελίξεις, από την άλλη κοιτούσα και τον ανταγωνισμό και αποφάσισα να περιμένω τις Vega. Από την στιγμή που κοιτούσα για 580 custom, η μόνη επιλογή του ανταγωνισμού που άξιζε (παρά τα παραπάνω χρήματα) ήταν η 1070 σε custom πάλι υλοποίηση. Να κοιτούσα σε 1060 είδα ότι δεν με συμφέρει. Και έρχονται επιτέλους οι Vega. Και αντί να ξεδιαλύνουν το τοπίο και να με οδηγήσουν στην αγορά που μου ταιριάζει, θόλωσαν περισσότερο τα νερά. Καθώς μέρα με την μέρα έβλεπα ότι το διαθέσιμο budget έπρεπε να αυξηθεί, η Vega 56 θα ήταν η λογική επιλογή. Καλύτερη του ανταγωνισμού (1070) και AMD, άρα freesync, καθώς ενα τέτοιο monitor, θα ήταν πρώτη επιλογή σε περίπτωση αλλαγής (G-Sync δεν θα επέλεγα βάση τιμής. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα με freesync και καλύτερες τιμές). Αλλά η διαθεσιμότητα είναι κακή, θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα έτσι και custom δεν είδαμε ποτέ μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις. Δεδομένου ότι με κούρασε όλη αυτή η κατάσταση και ήθελα να πάρω μια επιλογή, χωρίς να πρέπει να περιμένω μέχρι πιθανώς και τις αρχές του 2018 για τις Vega (αν θα βγουν custom, αν θα αξίζουν, αν θα υπάρχουν να τις αγοράσεις, αν θα αξίζουν τα λεφτά που θα ζητούν κτλ.) παρήγγειλα χθες την Aorus 1080. Υπερέβαλα εαυτόν στα χρήματα που διέθεσα (90% αύξηση), αλλά πήρα κάτι που σήμερα είναι καλύτερο από αυτά που ζητάω. Δεν με πειράζει που είναι περσινή αρχιτεκτονική κτλ. Η κατάσταση έτσι όπως έχει για κάποιον που ψάχνει σήμερα μια κάρτα σε σπρώχνει στη ηψηλή κατηγορία της nVidia, γιατί αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει μεσαία κατηγορία. Όσοι έχετε κάρτες των τελευταίων 2 ετών τουλάχιστον, χαλαρώστε και αφήστε να περάσουν μερικοί μήνες για να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Όσοι ξεμείνατε με καμιά 5850 όπως εγώ και δεν μπορείτε να περιμένετε, κουράγιο. Η απόφαση είναι δύσκολη μέχρι να κάνεις την παραγγελία. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2017 από Catalyst Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 μιας και αναφέρεις την Aorus RX 580 XTR μόλις είδα ιδιοποίηση(επειδη την έχω στη wishlist) στο "σκρουτζ" οτι έπεσε η τιμη της στα 315Ε ,βεβαια δεν ειναι αμεσα διαθέσιμη οπότε δεν ξερω αν μπορει να την παρει κάποιος σε αυτη ην τιμη. https://www.skroutz.gr/s/11721173/Gigabyte-Radeon-RX-580-8GB-XTR-Aorus-GV-RX580XTRAORUS-8GD.html?from=account_notifications_price_drop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) μιας και αναφέρεις την Aorus RX 580 XTR μόλις είδα ιδιοποίηση(επειδη την έχω στη wishlist) στο "σκρουτζ" οτι έπεσε η τιμη της στα 315Ε ,βεβαια δεν ειναι αμεσα διαθέσιμη οπότε δεν ξερω αν μπορει να την παρει κάποιος σε αυτη ην τιμη. https://www.skroutz.gr/s/11721173/Gigabyte-Radeon-RX-580-8GB-XTR-Aorus-GV-RX580XTRAORUS-8GD.html?from=account_notifications_price_drop τα αυτάκια έπρεπε να πάνε στο "έπεσε" όχι στο σκρουτζ. btw η "νέα" παραλαβή είναι από 8 οκτωβρίου αν δεν κάνω λάθος. έριξα παραγγελία έτσι για πλάκα και σε 10 λεπτά άλλαξαν και τιμή και μου λένε "ακυρη" Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2017 από Sakiz105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Catalyst Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στα 470Ε - 480Ε που είναι αυτήν την στιγμή στο σκρουτζ, και να ισχύει το δεκαήμερο για παραλαβή, ακόμα και παραπάνω να είναι, δεν αξίζει τα λεφτά της γιατί έχεις μπει ήδη στα λεφτά που ζητά η 1070. Οπότε αν δεν έχεις freesync monitor, σε συμφέρει να πας στον ανταγωνισμό. Ακόμα και τέτοιο monitor να έχεις ή σκοπεύεις να πάρεις, πάλι δεν ξέρω πόσο αξίζει. Αυτό θέλει καλύτερο ψάξιμο. Η AMD δεν απέτυχε γιατί δεν ξεπέρασε τους στόχους που είχε βάλει ή όσα περίμεναν οι gamers. Απέτυχε λόγω των συγκυριών της εποχής. Αν δεν υπήρχε gpu mining, τότε θα συνέχιζε να έχει ελαφρύ προβάδισμα στην μεσαία κατηγορία (RX 580) και με τις Vega θα έμπαινε στην υψηλή κατηγορία που είναι απών τώρα. Και θα κυνηγούσε σιγά σιγά την πολή υψηλή κατηγορία που θα δεσπόζει για καιρό ακόμη η 1080Ti. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2017 από Catalyst Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Επιτέλους! Στους 17.9.2 θα ενεργοποιηθεί το CF σε VEGA! Τρία μελανά σημεία, μόνο... 1) Δεν έχει ιδιαίτερα καλό scaling, 85% max 2) Δεν υπάρχουν VEGA στην αγορά για να έχω ένα 3) Δεν υπάρχουν VEGA στην αγορά για να έχω 2ο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δες την καλή πλευρά. Δεν θα κάνει κανείς παράπωνα ότι δεν δουλεύει το cf στο vega αφού δεν θα υπάρχουν testers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/amd_s_radeon_software_17_9_2_drivers_will_enable_support_for_rx_vega_crossfire/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 SingleGPU = Plug and Play mGPU/CF/SLI = Plug and Pray 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα αποφασίσει να πάρω την Aorus RX 580 XTR, καθώς με βάση όσα θέλω να παίξω κτλ θα με ικανοποιούσε για 2-3 χρόνια (1080p monitor). Με budget στα ~300Ε ήταν κομπλέ και θα έστηνα τον υπολογιστή μου με τις επιλογές που ήθελα... ... https://geizhals.eu/gigabyte-aorus-radeon-rx-580-xtr-8g-gv-rx580xtraorus-8gd-a1610162.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα