ssd93 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Και πάλι δεν είναι υπερβολικη η τιμή. Εδώ αυτή την στιγμή έχει 400+ η 580, αν τη δούμε γύρω στα 500 στην Ελλάδα είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 450-460€ αν την παρει το ματι μου θα την παρω και εγω και βλεπουμε για navi-volta του χρονου αν και δεν ειδα κανενα waterblock για 56αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το caseking έβγαλε 3 fe στα 509 ευρώ https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/amd/radeon-rx-vega-56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αν και το πλαίσιο δίνεται από την ιστοσελίδα της AMD ως επίσημος συνεργάτης δεν έχει εκδώσει τίποτα ακόμα για την 56αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ναι αυριο μαλλον. Ελπιζουμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το scan στέλνει Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Οι συγκεκριμένες που βγήκαν τώρα ίσως ειναι ιδανικές για τους miners , απο εκει και πέρα περιμένουμε τις custom υλοποιήσεις απο τις εταιρίες που ελπίζω να μην αργήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μόνο custom υλοποιήσεις Vega 56 πιστεύω αξίζουν και μόνο αν μπορεί να την αγοράσει κάποιος κοντά στην φυσιολογική τιμή της 1070. Κλοκάρεις όπως φαίνεται και στα επίπεδα Vega 64 και είσαι ωραίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkphantomggr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μόνο custom υλοποιήσεις Vega 56 πιστεύω αξίζουν και μόνο αν μπορεί να την αγοράσει κάποιος κοντά στην φυσιολογική τιμή της 1070. Κλοκάρεις όπως φαίνεται και στα επίπεδα Vega 64 και είσαι ωραίος. κανεις undervolt βασικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το scan στέλνει Ελλάδα; Στέλνει,έχει και στοκ την 56 όχι για πολύ ακόμα.475 νομίζω βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ποιος ο λόγος για undervolt? Από την άλλη το skroutz εδώ και 10 μέρες λέει αναμένονται σύντομα και αυτό ισχύει για όλες τις Vega Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Catalyst Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=zfLuJajkwcY Με το παραπάνω βίντεο και τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτό, για gamers πιστευώ ότι η καλύτερη επιλογή της AMD είναι η Vega 56. Ακόμα και αν η τιμή της είναι στα ίδια πλαίσια (ή και λίγο παραπάνω) με την 1070, έχεις πολλούς λόγους να την επιλέξεις. Μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, υποστήριξη Freesynq (για όσους έχουν αντίστοιχη οθόνη) και αρκετά καλές επιδόσεις σε διάφορα παιχνίδια. Στον αντίποδα η Vega 64, δεν καταφέρνει να σταθεί άνετα δίπλα στην 1080 και έχει κακή τιμολόγηση και αυξημένη κατανάλωση. Γενικά είναι κάρτες με μεγάλη επεξεργαστική δύναμη που για όσους την χρειάζονται, είναι πολύ καλή επιλογή η αγορά τους (βλέπε miners). Για τους παραδοσιακούς αγοραστές καρτών γραφικών είναι δυστυχώς δύσκολη περίοδος, με υψηλές τιμές, απουσία αποθεμάτων, που κάνουν ακόμα δυσκολότερη την επιλογή της σωστής κάρτας για αγορά. Αν μπορούσες να βρεις εύκολα μια κάρτα, χωρίς να περιμένεις μήνες, ανάμεσα σε 1070 και Vega 56, θα επέλεγα την δεύτερη σε κάποια custom υλοποίηση. Από κει και πάνω η Nvidia συνεχίζει να παίζει μόνη της μπάλα, έχοντας καλύτερες επιδόσεις, καλύτερες τιμές κτλ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 450-460€ αν την παρει το ματι μου θα την παρω και εγω και βλεπουμε για navi-volta του χρονου αν και δεν ειδα κανενα waterblock για 56αρα. Με κάθε επιφύλαξη, το pcb και η γενικότερη διάταξη είναι ακριβώς η ίδια σε 56/64, οπότε ότι κάνει στο ένα κάνει και στο άλλο. Εγώ θα ήθελα να δω κάποια υλοποίηση από Arctic, αλλά όπως και με τα Fiji, τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Πότε περιμένουμε τις custom υπολοιήσεις ? Έκατσε μια φάση μαλλον να δώσω την 970 να βάλω μερικά ακομα και να πάω σε vega 56 αλλα ακομα δεν εχουν βγεί οι custon και ειναι αμαρτία νομίζω να πάω σε παλαιότερα μοντέλα της amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τις custom εγώ δεν τις βλέπω και πολύ σύντομα... Εδώ δεν θα δούμε ούτε τις fe σύντομα... Και γιατί δεν πας με σε μια 1080 με 560 ευρώ που είναι πιο γρήγορη ή άντε στα ίδια με vega 64? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα