panoc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Η 64 μάλλον τίποτα. Η 56 τουλάχιστον καλύτερη απόδοση από 1070. Το όλο παιχνίδι θα παιχτεί στην τιμολόγηση θεωρώ. Λιγο πιο γρηγορη απο 1070 αλλα αυτο δεν την κανει ryzen. Προς το παρον η vega ειναι το bulldozer των gpu, δυστυχως... Σιγουρα θα παιξει σημαντικο ρολο η τιμολογιση, αλλα θαρρω πως ειναι too little too late. @ssd93 Προτιμάς να πληρώσεις τρελό καπέλο λόγω mining shortage αντί να πάρεις μια αντικειμενικά καλύτερη gpu, λόγω... χρώματος; Εισαι λαθος, για να ειναι ολοι καλα (με τον εαυτο τους), ειτε αυτο αφορα gpu ειτε cpu, ονομαζουν τη προτιμηση χρωματος καταναλωτικη συνειδηση... 1
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Λιγο πιο γρηγορη απο 1070 αλλα αυτο δεν την κανει ryzen. Προς το παρον η vega ειναι το bulldozer των gpu, δυστυχως... Σιγουρα θα παιξει σημαντικο ρολο η τιμολογιση, αλλα θαρρω πως ειναι too little too late. Εισαι λαθος, για να ειναι ολοι καλα (με τον εαυτο τους), ειτε αυτο αφορα gpu ειτε cpu, ονομαζουν τη προτιμηση χρωματος καταναλωτικη συνειδηση... Δεν είναι σοβαρό θέμα η παραπάνω κατανάλωση στη Vega 56. Τα περισσότερα PSU που χρησιμοποιούμε δε θα έχουν θέμα. Ωστόσο η τιμολόγηση είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να τη θάψουμε. Και το mining...
Zaknafein Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δεν καταλαβαίνω καν γιατί συνεχίζει η καραμέλα της κατανάλωσης, δείτε κανά σοβαρό review και θα δείτε ότι είναι σχετικά νορμάλ. Στην τιμή είναι το πρόβλημα, όπου το $399/$499 MSRP είναι μέχρι στιγμής... μύθος. 1
panoc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δεν είναι σοβαρό θέμα η παραπάνω κατανάλωση στη Vega 56. Τα περισσότερα PSU που χρησιμοποιούμε δε θα έχουν θέμα. Ωστόσο η τιμολόγηση είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να τη θάψουμε. Και το mining... που εγραψα ή αναφερθηκα για καταναλωση ; ???? Δεν καταλαβαίνω καν γιατί συνεχίζει η καραμέλα της κατανάλωσης, δείτε κανά σοβαρό review και θα δείτε ότι είναι σχετικά νορμάλ. Στην τιμή είναι το πρόβλημα, όπου το $399/$499 MSRP είναι μέχρι στιγμής... μύθος. Αυτο ακριβως, η τρεχουσες τιμες ειναι (για τους gamers) περα της πραγματικοτητας.
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 που εγραψα ή αναφερθηκα για καταναλωση ; ???? Για να την παρομοίασες με τους bulldozer δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο εννοούσες.
panoc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Για να την παρομοίασες με τους bulldozer δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο εννοούσες. Το οτι πριν την κυκλοφορια τους η AMD μας τα ειχε κανει να οτι θα μαμουν και θα δερνουν, και οταν κυκλοφορισαν μαμηθηκαν και ξηλοφορτωθηκαν Και εκει που ολοι περιμεναμε τον ανταγωνισμο ηρθε η παυση μιας σχεδον 10ετιας. Ακριβως το ιδιο marketing εκαναν και τωρα (τι διαολο δε τους απελυσαν εκεινους
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Το οτι πριν την κυκλοφορια τους η AMD μας τα ειχε κανει να οτι θα μαμουν και θα δερνουν, και οταν κυκλοφορισαν μαμηθηκαν και ξηλοφορτωθηκαν Και εκει που ολοι περιμεναμε τον ανταγωνισμο ηρθε η παυση μιας σχεδον 10ετιας. Ακριβως το ιδιο marketing εκαναν και τωρα (τι διαολο δε τους απελυσαν εκεινους Εντάξει τότε. Λάθος κατάλαβα. . Προφανώς και τσάμπα το hype με τις τιμές που ανακοινώθηκαν. Ο μόνος τρόπος για να πάνε καλά οι vega είναι να κοντράρουν σε τιμή, κάτι που δεν το κόβω να γίνεται.
bilythekid Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εντάξει τότε. Λάθος κατάλαβα. . Προφανώς και τσάμπα το hype με τις τιμές που ανακοινώθηκαν. Ο μόνος τρόπος για να πάνε καλά οι vega είναι να κοντράρουν σε τιμή, κάτι που δεν το κόβω να γίνεται. Πιστεύω όταν βγει η 56 και custom,θα σταθεροποιηθεί η τιμή,σε κάνα μήνα δηλαδή,τώρα λόγο mining,μνημών,όλες ακριβές είναι,εντάξει κι εγώ πήρα 16 γιγα ραμ 210 ευρώ,μια φορά τα πήρα και τέλος,πάντως τα κομπιούτερ από το 2003 που ασχολούμαι ακριβά ήταν παντα.,ειδικά τον πρώτο καιρό,ούτε εμένα μου αρέσει όλο αυτό με τις τιμές και διαθεσιμότητα,αλλιώς τα περίμενα,υπομονή τώρα.τωρα για την κόντρα πιστεύω ξηγηθηκε από την αρχή,με το για πολλούς μάρκετινιστικο τρυκ του μόνιτορ,εκεί έριξε βάρος,όπως είχε πει με τους ryzen μισή τιμή με τον 6900 δεν θυμάμαι ποιος ήταν,θα μου πεις δεν είναι το ίδιο,πιστεύω ότι η amd μας δίνει μια επιλογή ακόμη,που λέει ότι εγώ πουλάω κάρτα+μόνιτορ πιο φτηνα.
ssd93 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Λιγο πιο γρηγορη απο 1070 αλλα αυτο δεν την κανει ryzen. Προς το παρον η vega ειναι το bulldozer των gpu, δυστυχως... Σιγουρα θα παιξει σημαντικο ρολο η τιμολογιση, αλλα θαρρω πως ειναι too little too late. Εισαι λαθος, για να ειναι ολοι καλα (με τον εαυτο τους), ειτε αυτο αφορα gpu ειτε cpu, ονομαζουν τη προτιμηση χρωματος καταναλωτικη συνειδηση... Δεν έχει να κάνει καθόλου με τη συνείδηση, αλλά με το μελλοντικό προσωπικό μου συμφέρον. Χωρίς την ύπαρξη ενός στοιχειώδους ανταγωνισμού θα υπήρχαν εντελώς διαφορετικές τιμές στα pc, όπως και οπουδήποτε αλλού. Βλέπω αυτή την στιγμή ότι η AMD οικονομικά αναστεναζει. Λοιπόν στο fail των FX πήγα και πήρα FX ενώ πριν είχα core2duo. Προφανώς δεν κάνουν τα δικά μου 60€ τη διαφορά αν όμως το κα κάνουν 10.000.000. καταναλωτές εκεί θα τσούξει και χαίρομαι που στήριξα μια εταιρεία που τώρα μου δίνει επιδόσεις I7 400€. Και για να είμαι και οn topic αν στην παρούσα αναβάθμιση μου δεν πάρω Vega ή Rx θα ξέρω ότι για την τιμολόγηση των Volta θα έχω βάλει και γω το χεράκι μου για να με γ@μ@@@@. Ξαναλέω δεν υποστηρίζω εταιρεία, υποστηρίζω την τσέπη μου προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τις εταιρείες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μακάρι σύντομα να έχουμε και άλλες εταιρείες εστω στο cpu κομμάτι.
Matrix7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Κ όμως,οι vega βοήθησαν...Στις τιμές των ti,η nvidia πρέπει να χτυπάει το κεφάλι της που δεν καθυστέρησε κανά εξάμηνο τη κυκλοφορία τους. 1
HyperionX Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δεν έχει να κάνει καθόλου με τη συνείδηση, αλλά με το μελλοντικό προσωπικό μου συμφέρον. Χωρίς την ύπαρξη ενός στοιχειώδους ανταγωνισμού θα υπήρχαν εντελώς διαφορετικές τιμές στα pc, όπως και οπουδήποτε αλλού. Βλέπω αυτή την στιγμή ότι η AMD οικονομικά αναστεναζει. Λοιπόν στο fail των FX πήγα και πήρα FX ενώ πριν είχα core2duo. Προφανώς δεν κάνουν τα δικά μου 60€ τη διαφορά αν όμως το κα κάνουν 10.000.000. καταναλωτές εκεί θα τσούξει και χαίρομαι που στήριξα μια εταιρεία που τώρα μου δίνει επιδόσεις I7 400€. Και για να είμαι και οn topic αν στην παρούσα αναβάθμιση μου δεν πάρω Vega ή Rx θα ξέρω ότι για την τιμολόγηση των Volta θα έχω βάλει και γω το χεράκι μου για να με γ@μ@@@@. Ξαναλέω δεν υποστηρίζω εταιρεία, υποστηρίζω την τσέπη μου προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τις εταιρείες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μακάρι σύντομα να έχουμε και άλλες εταιρείες εστω στο cpu κομμάτι. Βασικα μονο καλο που δε κανεις στη τσεπη σου...και διαλεγεις και ενα συγκριτικα χειροτερο προιον να αγοραζεις διαχρονικα... μη μπλεκεται συναισθηματισμους ποδοσφαιρικου τυπου...και ιδεατα περι δυνατου και αδυναμου που βλεπουμε στις ταινιες... με πολυεθνικες εταιρειες που εχουν σκοπο το κερδος...καμια επαφη. In other news https://www.techpowerup.com/236323/amd-issues-official-statement-on-rx-vega-64-pricing-woes https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202300 το μεγαλο κοστος κατασκευης του μονολιθικου die και της HBM2 καποιος πρεπει να το πληρωσει... 399/499 MSRP bye bye 499/599 MSRP welcome home Τωρα το ποιος θα αγορασει σε τετοια τιμη ενω με τα ιδια λεφτα(με βαση το newegg) παει σε 1080ti παραμενει μυστηριο 1
Aten-Ra Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Βασικα μονο καλο που δε κανεις στη τσεπη σου...και διαλεγεις και ενα συγκριτικα χειροτερο προιον να αγοραζεις διαχρονικα... μη μπλεκεται συναισθηματισμους ποδοσφαιρικου τυπου...και ιδεατα περι δυνατου και αδυναμου που βλεπουμε στις ταινιες... με πολυεθνικες εταιρειες που εχουν σκοπο το κερδος...καμια επαφη. In other news https://www.techpowerup.com/236323/amd-issues-official-statement-on-rx-vega-64-pricing-woes https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202300 το μεγαλο κοστος κατασκευης του μονολιθικου die και της HBM2 καποιος πρεπει να το πληρωσει... 399/499 MSRP bye bye 499/599 MSRP welcome home Τωρα το ποιος θα αγορασει σε τετοια τιμη ενω με τα ιδια λεφτα(με βαση το newegg) παει σε 1080ti παραμενει μυστηριο Δεν νομίζω https://www.youtube.com/watch?v=5sPOEjQWJlE Και από ότι βλέπω στο newegg οι GTX1080Ti ξεκινούν από τα $720
petranthe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δεν είναι ντροπή να πούμε ότι η AMD με το Vega τα έκανε σκατά. Όλα φαίνονται λάθος. Πολύ κακή κυκλοφορία. 4
ssd93 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Με μια καλύτερη τιμολόγηση δε θα ήταν τόσο χάλια. Το mining δυστυχώς μας την έκατσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα