Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δούμε αν βγεί το μικρό η το μεσαίο μοντέλο κοντα στα 300 euro θα την τιμήσω για πρώτη φορά την κόκκινη σε σχέση με την 970 που έχω τώρα + το freesync της dell

Δημοσ.

Για να δούμε αν βγεί το μικρό η το μεσαίο μοντέλο κοντα στα 300 euro θα την τιμήσω για πρώτη φορά την κόκκινη σε σχέση με την 970 που έχω τώρα + το freesync της dell

Πιστεύω το Vega 56 θα έχει 400+ στην Ελλάδα

Δημοσ.

Aν δεν ήσουν moderator θα πίστευα οτι τρολαρεις  , στα 300Ε  ελπίζουμε να πέσει καποια στιγμη η 580!!! , η  Vega 56 θα εχει 500Ε απο Ελλαδα.

• Like 3
Δημοσ.

Aν δεν ήσουν moderator θα πίστευα οτι τρολαρεις  , στα 300Ε  ελπίζουμε να πέσει καποια στιγμη η 580!!! , η  Vega 56 θα εχει 500Ε απο Ελλαδα.

Εντάξει υποτίθεται οτι η πολιτκή της amd ειναι λίγο πιο χαμηλή οποτε και θέλω να πιστεύω οτι θα ειναι στα 350 , θα δούμε τώρα

Δημοσ.

Εντάξει υποτίθεται οτι η πολιτκή της amd ειναι λίγο πιο χαμηλή οποτε και θέλω να πιστεύω οτι θα ειναι στα 350 , θα δούμε τώρα

H τιμη που εχει ορίσει η amd για την Vega 56 χωρίς τους φόρους και το κέρδος των καταστημάτων ειναι 500 δολάρια , οπότε πρακτικά δεν γίνετε αυτο που λες , η τιμης θα ειναι πιστευω και πολυ πανω  απο 500Ε  λογο mining .

Δημοσ.

H τιμη που εχει ορίσει η amd για την Vega 56 χωρίς τους φόρους και το κέρδος των καταστημάτων ειναι 500 δολάρια , οπότε πρακτικά δεν γίνετε αυτο που λες , η τιμης θα ειναι πιστευω και πολυ πανω  απο 500Ε  λογο mining .

Η τιμη που ειπε η amd ειναι 399 δολαρια. Τωρα το αν ειναι ψευτες και αλλα ανακοινωνουν και αλλα κανουν ειναι αλλο θεμα...

Δημοσ.

Η τιμη που ειπε η amd ειναι 399 δολαρια. Τωρα το αν ειναι ψευτες και αλλα ανακοινωνουν και αλλα κανουν ειναι αλλο θεμα...

Nαι εκανα  λαθος, αλλα και πάλι δεν αλλαζει κατι ειναι αδύνατον να ειναι κατω απο 450Ε τελικη τιμη ,και εγω λεω οτι θα ειναι πανω απο 500Ε λογο ζήτησης για mining.

• Moderators
Δημοσ.

400λιγο θα παίξει όταν στρώσουν οι διαθεσιμότητες (όχι σύντομα δηλαδή).

Μέχρι τότε θα πίνουμε 470/4 στα 3 πράσινα.

Δημοσ.

Vega 56 launch 8/28 ? Η 64 ποτε ? Εγω ειχα καταλαβει το 14 θα γινουν και οι δυο καρτες launch.
wtf AMD σταματα να θες να παρουμε την 1080ti god damn it :/

Δημοσ.

Άμα ισχύσει το 600άρι+ (ή το 700άρι σε λίρες που είδα...), ti δαγκωτό. Σε 3-4 μέρες θα ξέρουμε τουλ. τι ψάρια πιάνει από reviews και όχι από τα 5-10 FS runs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...