Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κανει 100-150 ευρώ λιγότερα απο 1080 και δεν εχει κανένα γελοίο TDP, μια χαρα επιτυχία θα κάνει. Όλα θα παιχτουν στην τιμή. Υπαρχουν πολλοί με fs μονιτορ που περιμενουν...

• Like 3
Δημοσ.

Εχουμε και λεμε:
1080 gtx 25.000+
980Ti 22.000+
1070 gtx 20000+

Η Vega θα ειναι μεταξυ 1080 Gtx και 980 Ti δηλαδη μεσα σε αυτο το 15 εως 17% που τις χωριζουν, με μεγαλυτερη καταναλωση και απο 980Ti.

Απο drivers σας εχω πει μην περιμενετε τιποτα μιας και ειναι FURY X με steroids (Mhz+)....

Αν κανει 100-150 ευρώ λιγότερα απο 1080 και δεν εχει κανένα γελοίο TDP, μια χαρα επιτυχία θα κάνει. Όλα θα παιχτουν στην τιμή. Υπαρχουν πολλοί με fs μονιτορ που περιμενουν...

Εγω που εχω IPS Freesync monitor με 144Hz δεν περιμενω καμια AMD γιατι απλα δεν εχω φαει το σανο-marketing.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ που έχεις 144 ips freesync ναι. Υπάρχουν και άλλοι καψεροί που έχουν απλά 1080p ή 1440p freesync μονιτορ και θελουν κατι δυνατό από AMD. :)

Επίσης μια δυνατη vfm καρτα δε θα χαλουσε κανέναν.

Πιστεύω οτι ολα θα κριθουν στην τελικη τιμη σε συνάρτηση με επιδόσεις και διαθεσιμοτητα.

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε:

1080 gtx 25.000+

980Ti 22.000+

1070 gtx 20000+

Η Vega θα ειναι μεταξυ 1080 Gtx και 980 Ti δηλαδη μεσα σε αυτο το 15 εως 17% που τις χωριζουν, με μεγαλυτερη καταναλωση και απο 980Ti.

Απο drivers σας εχω πει μην περιμενετε τιποτα μιας και ειναι FURY X με steroids (Mhz+)....

Εγω που εχω IPS Freesync monitor με 144Hz δεν περιμενω καμια AMD γιατι απλα δεν εχω φαει το σανο-marketing.

Nope...καμμία σχέση.

Νέα αρχιτεκτονική.

Μπορεί τελικά να βγει αποτυχημένη, αλλά δεν είναι Fury σε νέα λιθογραφία.

• Like 1
Δημοσ.

Nope...καμμία σχέση.

Νέα αρχιτεκτονική.

Μπορεί τελικά να βγει αποτυχημένη, αλλά δεν είναι Fury σε νέα λιθογραφία.

Βαρβαρη αποτυχια παντως να βγαζεις νεα αρχιτεκτονικη και να πηγαινει χειροτερα απο τη παλια αν απλα της ανεβαζες τα ρολογια.

Μακαρι να μην ειναι ετσι,αλλα δε το βλεπω.

Δημοσ.

Βαρβαρη αποτυχια παντως να βγαζεις νεα αρχιτεκτονικη και να πηγαινει χειροτερα απο τη παλια αν απλα της ανεβαζες τα ρολογια.

Μακαρι να μην ειναι ετσι,αλλα δε το βλεπω.

Δεν το συζητάμε.

Αν επιβεβαιωθούν τα απαισιόδοξα σενάρια, κακό δικό τους.

Πάντως έχουν αναφέρει ότι θα είναι οικονομική και γρήγορη όπως ο  Ζεν ........  

Τις πραγματικές επιδόσεις, σε 6 ημέρες.

Τιμές, πότε? Θα υπάρξει MSRP μαζί με την παρουσίαση?

Btw, απέναντι στην 1080 την τοποθετεί η AMD πιστεύω, όχι στην Τι.

Δημοσ.

H 1080ti παίζει μπάλα μόνη της δεν έχει ανταγωνισμό . 

Όπως το βλέπω θα είναι η τιμή ανάμεσα στην 1070 και στην 1080 με λίγο χειρότερες επιδόσεις από την 1080 αλλά θα έχει περισσότερα fps/dollar 

Οπότε θα το πουλάνε ως καλύτερο VFM  

Δημοσ.

Το θέμα είναι ναι μεν η τοποθέτηση της σε επιδόσεις ανάμεσα στον ανταγωνισμό των 1070 και 1080 με σωστή τιμολόγηση, αλλά και τι γίνεται από εκεί και κάτω ? Η Φθηνότερη 1070 έχει 440 euro .... Από εκεί και κάτω με ποιες κάρτες θα βγει στην αγορά η AMD ?
με την εξαφανισμένη και υπερτιμολογημένη 580 ? 

Έχουμε λοιπόν πληροφορίες για χαμηλότερα μοντέλα ? 

Δημοσ.

Περιμενετε καλες τιμες με λιγες καρτες στην αγορα ?

Παραδειγμα, και να πει η AMD 499 ευρω η μεγαλη Vega πιστευει κανενας οτι με τα λιγα κομματια που θα διαθεσει οτι δεν θα μεταφραστει 650 ευρω με το καλημερα...

• Like 1
Δημοσ.

Οι τιμές γα τις κάρτες γραφικών είναι πλασματικές λόγο το mining .

Μια καλή τιμή είναι 430 για την vega  λίγο πάνω από την 1070 (380 ευρό)

Δημοσ.

Την 1070  τη τσιμπας 370-380 στο αμαζον,αν το ψαχνεις λιγακι.

Τοσο μου βγηκε η δικια μου πριν κανα διμηνο.

Αρα αν ειναι αναμεσα σε 1070-1080 τοτε το πολυ κανα 450αρι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...