BigKnight Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) τελκια το εψαξα λιγο και δε βρισκω λογο ενθουσιασμου για τη τιμη της 480... και η 380 199δολαρια launh price ειχε και στο Ashes of the Singularity εφτανε την 970 οποτε καλυτερα να κρατησω μικρο καλαθι Μα την 480 δεν την δοκίμασαν σε DX12. Γενικο συμπέρασμα είναι ότι περνάει την 980 και είναι ίση με FURY/NANO. Τώρα όλοι αναμενουν για bencmarks. Αν ισχύει και φεύγει πάνω από 980 φτάνοντας FURY στα 250€ σε 1080Ρ και 1440Ρ, τότε θα γίνει η πιο vfm gpu ever. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2016 από BigKnight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μια ερώτηση: ξέρουμε πόσο watt τρώει ? Ξέρω ότι έχει ένα 6 pin άρα μέγιστο 150 αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται τόσο ρεύμα , αν όντως τόσο θέλει δεν είναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkphantomggr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μια ερώτηση: ξέρουμε πόσο watt τρώει ? Ξέρω ότι έχει ένα 6 pin άρα μέγιστο 150 αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται τόσο ρεύμα , αν όντως τόσο θέλει δεν είναι καλό. η amd παντα σου δινει το μεγιστο δυνατο νουμερο δηλαδη 75w Που σου δινει το pcie και 75w που σου δινει το 6πινο =150w συνηθως παιζουν στα 20-30w λιγοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkphantomggr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 τελκια το εψαξα λιγο και δε βρισκω λογο ενθουσιασμου για τη τιμη της 480... και η 380 199δολαρια launh price ειχε και στο Ashes of the Singularity εφτανε την 970 οποτε καλυτερα να κρατησω μικρο καλαθι η 480 ειναι στην ιδια τιμη και οπως ηταν φυσικο εδωσε ενα Jump στην αποδοση απο 1.8x μεχρι και 2.8x η nvidia απο την αλλη αμα βγαλουμε τα gameworks παιχνιδια η αποδοση ειναι πανω κατω 10-12 fps οσο δηλαδη εδωσε απο τα kepler για τα maxwell αλλα παρολα αυτα χρεωνει 50 για τις Non FE και +100 για τις FE απο την προηγουμενη γενια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Η 480 φαίνεται ότι είναι λίγο παραπάνω από τα επίπεδα της 980 σε επιδόσεις. Τι το ψάχνετε; Μέχρι και η ίδια η ΑΜD βάζει ΔΥΟ 480 δίπλα σε μία 1080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapn85 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Η 480 φαίνεται ότι είναι λίγο παραπάνω από τα επίπεδα της 980 σε επιδόσεις. Τι το ψάχνετε; Μέχρι και η ίδια η ΑΜD βάζει ΔΥΟ 480 δίπλα σε μία 1080. η c7 ειναι αυτη με το launch price 199€ ή η c4 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Η C7 είναι αυτή με τα 250$ launch price. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Η 480 φαίνεται ότι είναι λίγο παραπάνω από τα επίπεδα της 980 σε επιδόσεις. Τι το ψάχνετε; Μέχρι και η ίδια η ΑΜD βάζει ΔΥΟ 480 δίπλα σε μία 1080. Τι εννοείς βάζει 2 480 δίπλα σε 1080? Και δεν είναι λίγο πιο πάνω από την 980, είναι πολύ πιο πάνω από την 980. Είναι λίγο πιο κάτω από FURY, όπου λογικά θα είναι 2-5fps πιο κάτω από FURY και αυτό χωρίς driver boost, που σημαίνει με το boost drivers είναι ίδια με FURY-NANO. Αναμένεται bencmarks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το σκορ που βλέπεις 2ο, είναι με RX 480 CROSSFIRE. H μία RX 480 είναι στα 18060 marks.C4 & C7 είναι τα δύο Polaris 10 gpu. Θα υπάρξουν και Polaris 11 (πέρα από το Vega που θα είναι πιο δυνατό από όλα τα Polaris) αλλά οι τιμές θα είναι.. εχμ, διαφορετικές!Edited (για να μην γίνουμε ρεζίλι): Τo Polaris 11 είναι για middle range. Enthusiast range θα είναι το Polaris 10, και HIGH END το Vega. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το σκορ που βλέπεις 2ο, είναι με RX 480 CROSSFIRE. H μία RX 480 είναι στα 18060 marks. C4 & C7 είναι τα δύο Polaris 10 gpu. Θα υπάρξουν και Polaris 11 (πέρα από το Vega που θα είναι πιο δυνατό από όλα τα Polaris) αλλά οι τιμές θα είναι.. εχμ, διαφορετικές! Όχι. Το polaris 11=μικρός πυρήνας. Λογικά το polaris 11 είναι αυτό που βρίσκεται κάτω από την 390Χ. Το polaris 10=μεγάλος πυρήνας και είναι η 480 και ίσως η 490 η 480Χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ναι ανάποδα τα ειπα. Σορρυ. Τεσπα high end ειναι το vega.Εν ολίγοις όποιος περιμένει ανταγωνισμό για την 1080 ή έστω για την 1070 με το polaris, μάλλον θα περιμένει άδικα. Τουλάχιστον όχι με μία κάρτα.ΕDIT: Κι επίσης το scaling σε CF με βάσει το σκορ που βλέπω, δείχνει άθλιο. Μάλλον λόγω drivers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ναι ανάποδα τα ειπα. Σορρυ. Τεσπα high end ειναι το vega. Εν ολίγοις όποιος περιμένει ανταγωνισμό για την 1080 ή έστω για την 1070 με το polaris, μάλλον θα περιμένει άδικα. Τουλάχιστον όχι με μία κάρτα. ΕDIT: Κι επίσης το scaling σε CF με βάσει το σκορ που βλέπω, δείχνει άθλιο. Μάλλον λόγω drivers... Αναλόγως με το crossfire. Πολλά παίζουν drivers κτλπ. Πάντως είναι λογικό να μπερδευονται όλοι. η AMD τα κρατάει κρυφά σε σημείο να ξενερωνει. Πάντως εγώ λέω πως το polaris 11 θα είναι μια 470, και θα είναι πάνω από 970 και κάτω από 390Χ, όπως δείχνει στην εικόνα. Και μετά από καιρό θα βγει και μια 460 που θα πλασαρειστει ως polaris 11 πάλι και θα είναι ίση με 970. Τώρα για το polaris 10 θα βγει η 480 που θα είναι ισαξια στα real time bencmarks με την Fury-Nano και η άλλη polaris 10 θα είναι μια 480Χ με perfomance ίδιο με Fury X η πιθανόν να πλασαρουν ως polaris 10 την 490 και να ξεπερνάει την 1070, η έστω να είναι ίση. Vega= Αντικαταστες FURIES, τον Οκτώβριο όπου θα φτάνουν GTX 1080TI/GTX 1080. Ουσιαστικά αυτό συμφέρει την εταιρία να κάνει για να υπάρξει αντιπαλοτητα μεγάλου επιπέδου. Έτσι παιδιά επωφελειται ο αγοραστής με χαμηλές τιμές κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αναλόγως με το crossfire. Πολλά παίζουν drivers κτλπ. Πάντως είναι λογικό να μπερδευονται όλοι. η AMD τα κρατάει κρυφά σε σημείο να ξενερωνει. Πάντως εγώ λέω πως το polaris 11 θα είναι μια 470, και θα είναι πάνω από 970 και κάτω από 390Χ, όπως δείχνει στην εικόνα. Και μετά από καιρό θα βγει και μια 460 που θα πλασαρειστει ως polaris 11 πάλι και θα είναι ίση με 970. Τώρα για το polaris 10 θα βγει η 480 που θα είναι ισαξια στα real time bencmarks με την Fury-Nano και η άλλη polaris 10 θα είναι μια 480Χ με perfomance ίδιο με Fury X η πιθανόν να πλασαρουν ως polaris 10 την 490 και να ξεπερνάει την 1070, η έστω να είναι ίση. Vega= Αντικαταστες FURIES, τον Οκτώβριο. Δεν νομίζω να είναι πάνω από 970 το μικρό Polaris. Ειλικρινά δεν το νομίζω. Εκτός αν τα leaks είναι μούφες ή οι drivers είναι τόσο πρώϊμοι που τα σκορ δεν είναι ενδεικτικά. Νομίζω ότι η ΑΜD επειδή δεν μπορεί να πιάσει τα Pascal σε μία κάρτα Polaris (και επειδή το Vega αργεί ακόμα), πάει να παίξει μπάλα με χαμηλές τιμές και δελεαστικό CF. Εγώ προσωπικά δεν ψήνομαι για κάτι τέτοιο πάντως, αν ισχύει. Για το Vega, το είπα κι εγώ: High End. Εγώ νομίζω ότι το Vega θα παίξει με την 1080 και πιθανώς με τις μεγαλύτερες (π.χ. 1080 ti, νέα Titan, κ.λ.π., αν και όταν βγούν). Το polaris 10 δεν είναι high end. Αυτά πιστεύω. (γμτ... πάλι μπερδεύτηκα με την ανώμαλη ονοματολογία της AMD). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν νομίζω να είναι πάνω από 970 το μικρό Polaris. Ειλικρινά δεν το νομίζω. Εκτός αν τα leaks είναι μούφες ή οι drivers είναι τόσο πρώϊμοι που τα σκορ δεν είναι ενδεικτικά. Νομίζω ότι η ΑΜD επειδή δεν μπορεί να πιάσει τα Pascal σε μία κάρτα Polaris (και επειδή το Vega αργεί ακόμα), πάει να παίξει μπάλα με χαμηλές τιμές και δελεαστικό CF. Εγώ προσωπικά δεν ψήνομαι για κάτι τέτοιο πάντως, αν ισχύει. Για το Vega, το είπα κι εγώ: High End. Εγώ νομίζω ότι το Vega θα παίξει με την 1080 και πιθανώς με τις μεγαλύτερες (π.χ. 1080 ti, νέα Titan, κ.λ.π., αν και όταν βγούν). Το polaris 10 δεν είναι high end. Αυτά πιστεύω. (γμτ... πάλι μπερδεύτηκα με την ανώμαλη ονοματολογία της AMD). Δεν νομίζω να είναι πάνω από 970 το μικρό Polaris. Ειλικρινά δεν το νομίζω. Εκτός αν τα leaks είναι μούφες ή οι drivers είναι τόσο πρώϊμοι που τα σκορ δεν είναι ενδεικτικά. Νομίζω ότι η ΑΜD επειδή δεν μπορεί να πιάσει τα Pascal σε μία κάρτα Polaris (και επειδή το Vega αργεί ακόμα), πάει να παίξει μπάλα με χαμηλές τιμές και δελεαστικό CF. Εγώ προσωπικά δεν ψήνομαι για κάτι τέτοιο πάντως, αν ισχύει. Για το Vega, το είπα κι εγώ: High End. Εγώ νομίζω ότι το Vega θα παίξει με την 1080 και πιθανώς με τις μεγαλύτερες (π.χ. 1080 ti, νέα Titan, κ.λ.π., αν και όταν βγούν). Το polaris 10 δεν είναι high end. Αυτά πιστεύω. (γμτ... πάλι μπερδεύτηκα με την ανώμαλη ονοματολογία της AMD). Δεν βλέπω το λόγο να μην είναι δυνατοτερη από την 970 η RX 470. Αφού και εσύ ο ίδιος είπες ότι θα παίξει μπάλα σε medium range. Από την άλλη μεριά η ίδια η AMD είναι τοσο μυστικοπαθεις με τις POLARIS που θα βλέπει ο Τομ Κρουζ και θα ζηλεύει. (Mission impossible reference) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν βλέπω το λόγο να μην είναι δυνατοτερη από την 970 η RX 470. Αφού και εσύ ο ίδιος είπες ότι θα παίξει μπάλα σε medium range. Από την άλλη μεριά η ίδια η AMD είναι τοσο μυστικοπαθεις με τις POLARIS που θα βλέπει ο Τομ Κρουζ και θα ζηλεύει. (Mission impossible reference) Μedium range (εφόσον μιλάμε για Maxwell) είναι η 950 και η 960. Και το Polaris 11 θα έχει επιδόσεις GTX 950-960. Και θα είναι προσανατολισμενό περισσότερο προς το power efficiency. http://arstechnica.com/gadgets/2016/04/amd-polaris-will-be-a-mainstream-gpu/ The demo consisted of two identical systems one configured with Polaris 11 – 470/460 class GPU – and Nvidia’s GTX 950 running Star Wars Battlefront at 60 frames per second. The Polaris 11 system in its entirety consumed 54W less than the GTX 950. Considering that the GTX 950 on its own pulls ~95W on average under gaming workloads, Polaris 11 is essentially more than twice as power efficient. Delivering the same performance at roughly 40 watts. Which is less than half the power consumed by the GTX 950. http://www.itechpost.com/articles/17909/20160506/amd-polaris-10-provides-impressive-gpu-performance.htm Meanwhile, the Polaris 11 is expected to take on the GeForce 950 in terms of performance and to replace the Radeon 370. Both AMD Polaris 10 and Polaris 11 could be unveiled by the high-tech company in June, at Computex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα