Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι ακούγεται για Zen+, Vega ανακοινώσεις σε 10 ημέρες.

Tι είναι οι Ζen+;

​Άντε, να βγουν οι Vega, μπας και δούμε καμιά πιο φθηνή έκδοσή τους του χρόνου που θ'αλλάξω pc!

Δημοσ.

Aπo techpowerup.com

Καλά όλα αυτά στα 1200mhz για το μικρό vega (3584Sps) αν αληθεύει το εν λόγω bench....και με πυρήνα στα 1200mhz ,δεν φαντάζομαι αν οι φήμες επιβεβαιωθούν για πυρήνα στα 1500 -/+ mhz που λέγεται......Καθώς μένει και να δούμε και το μεγάλο sku vega (4096 SPs) με πυρήνα εκεί στα 1500+mhz να δούμε τι θα κάνει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωωω νταξει οχι κακο αλλα θελουμε more :P λογικα αυτο ειναι to πιο low model για να ανταγωνιστει 1060 και 1070 κατι σαν 585 ειναι δλδ θελουμε να δομυε ''590'' και ''590X'' παρακαλω :P

Επεξ/σία από Chaos KinG
Δημοσ.

Το μεγαλο Vega σκοραρε 10.150 στο timespy οταν η 1080Ti ειναι στα 9.500 (καπου στα 10.800 τεζαρισμενη) με βαση τα τελευταια news...

Δημοσ.

Τι να τα κάνω τα 3Dmark ; Θέλω νούμερα από γκέιμς..RoTR, DOOM, Andromeda, Watch Dogs 2 και κυρίως Wildlands που είναι αρκετά βαρύ.

Εγω παλι θελω μονο bench απο Ark survival evolved ειναι το πιο κακο optimized game που εχω δει XD η 1080ti σε 2k (2560x1440) στο epic ειχε 34 fps :P . Εκει θα δουμε τι πουλια πιανει πραγματικα. Αν και η Ati δεν εχει καν drivers για το game.  :P

https://www.youtube.com/watch?v=OjS6wzABKbQ&t=0s

*Και γαμω τα games αν δεν το ξερετε και εχετε καλο Pc Check-αρετε δεν ειναι να παιζης μονος σου ομως οσο μεγαλύτερη η παρεα τοσο καλυτερο το game ;) (Απο το wow ειχα να φαω τετοιο κολλημα με game ) 

Δημοσ.

Δεν μας ενδιαφέρουν τα σάπια γκέιμς μαν..Μιλάμε για real games..Αλλιώς σε πάω σε Rainbow Six: Siege στο map favela με 4xMSAA και θα κλάψουν τα πάντα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι να τα κάνω τα 3Dmark ; Θέλω νούμερα από γκέιμς..RoTR, DOOM, Andromeda, Watch Dogs 2 και κυρίως Wildlands που είναι αρκετά βαρύ.

Μια χαρά δείγματα δυναμικότητας των gpu δείχνει το firestrike / timespy.....αν όντως το μεγάλο vega έχει 10000+ gpuscore στο timespy βρίσκεται στο territory της 1080ti.Τώρα το πια θα φεύγει έναντι της άλλης είναι άλλο θέμα....το θέμα είναι να ξαναυπάρξει ανταγωνισμός και σε αυτό το επίπεδο δυναμικότητας gpu από την amd!

• Like 2
Δημοσ.

Το μεγαλο Vega σκοραρε 10.150 στο timespy οταν η 1080Ti ειναι στα 9.500 (καπου στα 10.800 τεζαρισμενη) με βαση τα τελευταια news...

Αν αναφέρεσαι στο περίφημο "screenshot", fake είναι πιθανότατα...photoshopιά, και ψιλοκακή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...