Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mindfactory με 314 λέει αχαχαχαχ ! Α ΡΕ ΠΛΑΙΣΙΟ !

327€ + 29€ μεταφορικά μήπως θέλεις να πεις;

Δεν είμαι σίγουρος για τα μεταφορικά 100% αλλά για την τιμή είμαι σίγουρος, εκτός και αν πουλήσουν Ελλάδα με 19% ΦΠΑ που είναι παράνομο!!!

Δημοσ.

327€ + 29€ μεταφορικά μήπως θέλεις να πεις;

Δεν είμαι σίγουρος για τα μεταφορικά 100% αλλά για την τιμή είμαι σίγουρος, εκτός και αν πουλήσουν Ελλάδα με 19% ΦΠΑ που είναι παράνομο!!!

Και πάλι φθηνότερα.

Δεν έχω πάρει ακόμα από mindfactory δυστυχώς. Μόνο από Caseking.de προς το παρών που είναι +22 ευρώ μεταφορικά. 

Ας σταματήσει η κοροιδία με το πλαίσιο και το κάθε σαβουρομάγαζο εδώ στο ελλαδιστάν. Τα έχετε κάνει πλούσια τα κωλομάγαζα.

Δημοσ.

Και πάλι φθηνότερα.

Δεν έχω πάρει ακόμα από mindfactory δυστυχώς. Μόνο από Caseking.de προς το παρών που είναι +22 ευρώ μεταφορικά. 

Ας σταματήσει η κοροιδία με το πλαίσιο και το κάθε σαβουρομάγαζο εδώ στο ελλαδιστάν. Τα έχετε κάνει πλούσια τα κωλομάγαζα.

19 ευρώ είναι από Caseking.

Δημοσ.

Για πείτε μερικά μαγαζία, αξιόπιστα, του εξωτερικού για 480/580. Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Θέλω να πάρω αλλά να έχω εγγύηση και την στοιχειώδη ασφάλεια.

Δημοσ.

Για πείτε μερικά μαγαζία, αξιόπιστα, του εξωτερικού για 480/580. Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Θέλω να πάρω αλλά να έχω εγγύηση και την στοιχειώδη ασφάλεια.

mindfactory.de

caseking.de

amazon.de

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...