Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος περιμένει κάρτα αντίστοιχη της 1080Ti θα απογοητευτεί. Λιγότερη VRAM, λιγότερες επιδόσεις(Που θα κυμαίνονται ανάμεσα σε 1080 και 1080Ti).

Προσωπικά δεν θα απογοητευθώ καθόλου για τη τιμολογιακή πολιτική της rx Vega μιας και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η συγκεκριμένη κατηγορία! Θα απογοητευθώ αν δω rx 580 στα 320 ευρώ μιας και η τιμή θα πρέπει να είναι max στα 250 ευρώ ακόμα και για Ελλάδα!

Δημοσ.

Για ποιο λογο δεν εκαναν απλα μια μειωση τιμων στις 470 και 480 να γλυτωσουν και το κοστος παραγωγης? Αφου πανω κατω ιδιες επιδοσεις θα εχουν... ...

Δημοσ.

(Ελπίζουμε) λίγο πιο ώριμα chip...

Λιγάκι παραπάνω χρονισμοί, λιγάκι καλύτερες επιδόσεις.

Υπολόγισε 290(Χ)vs390(Χ).

Βάλε και τα "καλούδια" (led κλπ), βάλε και το περιτύλιγμα...να κρατήσει τις τιμές με ίδιο (και χαμηλότερο) κόστος παραγωγής.

Εξαρτάται, πάντα, από το πόσο θα πιέσουν τα VEGA.

• Like 3
Δημοσ.

Για ποιο λογο δεν εκαναν απλα μια μειωση τιμων στις 470 και 480 να γλυτωσουν και το κοστος παραγωγης? Αφου πανω κατω ιδιες επιδοσεις θα εχουν... ...

Φυσιολογικά θα έρουν με καλύτερους χρονισμούς (rx 580 & rx 570) από ότι οι προκάτοχοί τους και θα σηκώνουν και καλύτερα κλόκια (μπορεί και τα 1500mhz πυρήνα σε max clockia να τα έχουν) !

• Like 1
Δημοσ.

ας ελπισουμε να μην κανουν τις ιδιες προχειροδουλειες με RX/ R9 3xx G1

Κοίτα,αν και σε άλλο thread έλεγα για τις g1 (1080) που πέρασε από τα χέρια μου κ είχα διαβάσει όχι καλά σχόλια και για τις Rx,τελικώς κατέληξα με μία g1 480 από σπόντα.Είναι μία χαρά ή καρτούλα,και καλό κομμάτι μάλιστα,αν και την έχω αρκετά πουσαρισμένη 72-73 βαθμούς παίζει,λογικά πράγματα

Δημοσ.

AMD Radeon RX 580 / 570 EU suggested retail pricing @videocardz

AMD’s Suggested Retail Pricing for Radeon RX 500 in Europe:

• AMD Radeon RX 580 8GB: 269 EUR
  • AMD Radeon RX 580 4GB: 239 EUR
  • AMD Radeon RX 570 4GB: 199 EUR

Λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους για rebrands με λίγο υψηλότερες συχνότητες ή μου φαίνεται?

Δημοσ.

AMD Radeon RX 580 / 570 EU suggested retail pricing @videocardz

Λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους για rebrands με λίγο υψηλότερες συχνότητες ή μου φαίνεται?

Oι 470/480 λογικα πούλησαν καλα οπότε δεν υπάρχει λογος για την AMD να ρίξει τις τιμές .

Ενδιαφερομαι να αναβαθμίσω την Ρ9 280 που εχω τωρα και η σκεψη μου ειναι να περιμενω να βγουν οι 570/580 και να τσιμπήσω την δοκιμασμένη xfx 480 που λογικά θα βρω σε καλύτερη τιμη το επόμενο διάστημα........(?)

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ενα 8πινο και ενα 6πινο τι καει  θα θελα να ξερα?

Μου κανει φοβερη εντυπωση οταν μια 1080 εχει ενα 8 πινο και σχετικα χαμηλη καταναλωση για τα κυβικα της

Αυτα κανουν την Nvdia να κυριαρχει στο χωρο

Εχει ακομα πολλα μαθει η ΑΤΙ σε αυτο το τομεα αφου τα περισσοτερα μοντελα της ειναι φουρνακια ειδικοτερα η R ΣΕΙΡΑ

Δημοσ.

Καλα ενα 8πινο και ενα 6πινο τι καει θα θελα να ξερα?

Μου κανει φοβερη εντυπωση οταν μια 1080 εχει ενα 8 πινο και σχετικα χαμηλη καταναλωση για τα κυβικα της

Αυτα κανουν την Nvdia να κυριαρχει στο χωρο

Εχει ακομα πολλα μαθει η ΑΤΙ σε αυτο το τομεα αφου τα περισσοτερα μοντελα της ειναι φουρνακια ειδικοτερα η R ΣΕΙΡΑ

Πού το είδες αυτο;Αν ισχύει λογικό μου ακούγεται,αφού οι rx 480 πάνω από 1400 με λίγο παραπάνω ρεύμα και φουλ tdp κάνει throttle με ένα 8 πινο τι να κάνανε αφού είναι rebrands με λίγο μεγαλύτερα ρολόγια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...