CarbonFibre Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αν πάρουμε σαν οδηγό τις αρχικές τιμές των Fury θα έλεγα 650$ για μεγάλο Vega και 550$ για το μικρό. Παίζουν ρόλο βέβαια και οι επιδόσεις που θα έχουν αυτές οι κάρτες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η AMD θα τιμολογήσει πιο κάτω από την nvidia πιστεύω για κάθε performance bracket.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Για κάρτα που θα 'ναι πιο αργή από 1080Ti πολλά λες. Τα 549$ φαίνονται πιο λογικά για το RX VEGA.
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μου αρέσει που το έχεις και σίγουρο. Έχεις κανένα νέο? Γιατί μούγκα στη στρούγκα, γενικά. Σκόρπιες "ούτε καν" φήμες και κανένα συγκεκριμένο νέο-χαρακτηριστικό. 1
johnychliaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 νεοι ντραιβερς http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%2010%20-%2064
Votritis Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 νεοι ντραιβερς http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%2010%20-%2064 τους δοκίμασα χθες ,μου πετάει μπλε οθονη λίγο μετά την εκκίνηση των win ,με τους 7.2.1 δεν εχω προβλημα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μου αρέσει που το έχεις και σίγουρο. Έχεις κανένα νέο? Γιατί μούγκα στη στρούγκα, γενικά. Σκόρπιες "ούτε καν" φήμες και κανένα συγκεκριμένο νέο-χαρακτηριστικό. Κάτι ψιλά πάνω από 1080 θα είναι πιστεύω με ανάλογη τιμή.
seithan Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αν πάρουμε σαν οδηγό τις αρχικές τιμές των Fury θα έλεγα 650$ για μεγάλο Vega και 550$ για το μικρό. Παίζουν ρόλο βέβαια και οι επιδόσεις που θα έχουν αυτές οι κάρτες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η AMD θα τιμολογήσει πιο κάτω από την nvidia πιστεύω για κάθε performance bracket. αναλόγως των περιπτώσεων. Μακάρι να σπρωξει την τεχνολογία και ταχύτητα προς τα εμπρός και να μην δούμε ξανά νέα τεχνολογία αλλά με επιδόσεις ξεπερασμενες.
CarbonFibre Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Πρέπει να σκεφτούμε ότι στην Fury X είχαν και watercooler πάνω και κόστιζε 650$. Μακάρι να δούμε το Vega πιο χαμηλά σε τιμή από τη FuryX και πιο ψηλά σε επιδόσεις από την 1080ti.
noFEARgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Πρέπει να σκεφτούμε ότι στην Fury X είχαν και watercooler πάνω και κόστιζε 650$. Μακάρι να δούμε το Vega πιο χαμηλά σε τιμή από τη FuryX και πιο ψηλά σε επιδόσεις από την 1080ti. μηπως να την χαρισει καλυτερα ; ... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Πρέπει να σκεφτούμε ότι στην Fury X είχαν και watercooler πάνω και κόστιζε 650$. Μακάρι να δούμε το Vega πιο χαμηλά σε τιμή από τη FuryX και πιο ψηλά σε επιδόσεις από την 1080ti. Ελπίζω να τρολάρεις.. 1
johnychliaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 τους δοκίμασα χθες ,μου πετάει μπλε οθονη λίγο μετά την εκκίνηση των win ,με τους 7.2.1 δεν εχω προβλημα. και εγω τους 17.2.1 εχω αλλαζω συνηθως μια φορα το χρονο η καθε 6μηνο
Millennium Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Exclusive: GIGABYTE Radeon RX 500 series unveiled 1
CarbonFibre Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 μηπως να την χαρισει καλυτερα ; ... Ελπίζω να τρολάρεις.. Καλό θα ήταν να γνωρίζετε την ιστορία τιμολόγησης των high end single gpu's της AMD πριν γράψετε το οτιδήποτε. Η AMD-ATI δεν έχει τιμολογήσει ποτέ msrp κάρτα της με ένα πυρήνα πάνω από τα 650$ και αυτό μάλλον λόγω watercooling. Περιμένω τα δεδομένα σας που να αποδεικνύουν ότι κάνω λάθος. Μάλλον έχετε συνηθίσει τις παράλογες μονοπωλιακές τιμές της Nvidia και οι φυσιολογικές τιμές της AMD σας φαίνονται περίεργες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Exclusive: GIGABYTE Radeon RX 500 series unveiled Δε μας νοιάζουν οι 580! Υπάρχει καμιά πληροφορία για τα vega? Καλό θα ήταν να γνωρίζετε την ιστορία τιμολόγησης των high end single gpu's της AMD πριν γράψετε το οτιδήποτε. Η AMD-ATI δεν έχει τιμολογήσει ποτέ msrp κάρτα της με ένα πυρήνα πάνω από τα 650$ και αυτό μάλλον λόγω watercooling. Περιμένω τα δεδομένα σας που να αποδεικνύουν ότι κάνω λάθος. Μάλλον έχετε συνηθίσει τις παράλογες μονοπωλιακές τιμές της Nvidia και οι φυσιολογικές τιμές της AMD σας φαίνονται περίεργες. Το hbm έχει κόστος όμως...
CarbonFibre Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δε μας νοιάζουν οι 580! Υπάρχει καμιά πληροφορία για τα vega? Το hbm έχει κόστος όμως... ΗΒΜ είχαν και στην Fury. Και τότε είχε κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα