Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πάρουμε σαν οδηγό τις αρχικές τιμές των Fury θα έλεγα 650$ για μεγάλο Vega και 550$ για το μικρό. 

Παίζουν ρόλο βέβαια και οι επιδόσεις που θα έχουν αυτές οι κάρτες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η AMD θα τιμολογήσει πιο κάτω από την nvidia πιστεύω για κάθε performance bracket. 

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρέσει που το έχεις και σίγουρο.

Έχεις κανένα νέο?

Γιατί μούγκα στη στρούγκα, γενικά.

Σκόρπιες "ούτε καν" φήμες και κανένα συγκεκριμένο νέο-χαρακτηριστικό.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που το έχεις και σίγουρο.

Έχεις κανένα νέο?

Γιατί μούγκα στη στρούγκα, γενικά.

Σκόρπιες "ούτε καν" φήμες και κανένα συγκεκριμένο νέο-χαρακτηριστικό.

Κάτι ψιλά πάνω από 1080 θα είναι πιστεύω με ανάλογη τιμή.

Δημοσ.

Αν πάρουμε σαν οδηγό τις αρχικές τιμές των Fury θα έλεγα 650$ για μεγάλο Vega και 550$ για το μικρό.

Παίζουν ρόλο βέβαια και οι επιδόσεις που θα έχουν αυτές οι κάρτες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η AMD θα τιμολογήσει πιο κάτω από την nvidia πιστεύω για κάθε performance bracket.

αναλόγως των περιπτώσεων. Μακάρι να σπρωξει την τεχνολογία και ταχύτητα προς τα εμπρός και να μην δούμε ξανά νέα τεχνολογία αλλά με επιδόσεις ξεπερασμενες.
Δημοσ.

Πρέπει να σκεφτούμε ότι στην Fury X είχαν και watercooler πάνω και κόστιζε 650$. Μακάρι να δούμε το Vega πιο χαμηλά σε τιμή από τη FuryX και πιο ψηλά σε επιδόσεις από την 1080ti.

Δημοσ.

Πρέπει να σκεφτούμε ότι στην Fury X είχαν και watercooler πάνω και κόστιζε 650$. Μακάρι να δούμε το Vega πιο χαμηλά σε τιμή από τη FuryX και πιο ψηλά σε επιδόσεις από την 1080ti.

μηπως να την χαρισει καλυτερα ; ...

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να τρολάρεις..

• Like 1
Δημοσ.

τους δοκίμασα χθες ,μου πετάει μπλε οθονη λίγο μετά την εκκίνηση των win ,με τους 7.2.1 δεν εχω προβλημα.

και εγω τους 17.2.1 εχω αλλαζω συνηθως  μια φορα το χρονο η καθε 6μηνο

Δημοσ.

μηπως να την χαρισει καλυτερα ; ...

Ελπίζω να τρολάρεις..

Καλό θα ήταν να γνωρίζετε την ιστορία τιμολόγησης των high end single gpu's της AMD πριν γράψετε το οτιδήποτε. Η AMD-ATI δεν έχει τιμολογήσει ποτέ msrp κάρτα της με ένα πυρήνα πάνω από τα 650$ και αυτό μάλλον λόγω watercooling. Περιμένω τα δεδομένα σας που να αποδεικνύουν ότι κάνω λάθος.

Μάλλον έχετε συνηθίσει τις παράλογες μονοπωλιακές τιμές της Nvidia και οι φυσιολογικές τιμές της AMD σας φαίνονται περίεργες. 

• Moderators
Δημοσ.

Δε μας νοιάζουν οι 580! :P Υπάρχει καμιά πληροφορία για τα vega?

Καλό θα ήταν να γνωρίζετε την ιστορία τιμολόγησης των high end single gpu's της AMD πριν γράψετε το οτιδήποτε. Η AMD-ATI δεν έχει τιμολογήσει ποτέ msrp κάρτα της με ένα πυρήνα πάνω από τα 650$ και αυτό μάλλον λόγω watercooling. Περιμένω τα δεδομένα σας που να αποδεικνύουν ότι κάνω λάθος.

Μάλλον έχετε συνηθίσει τις παράλογες μονοπωλιακές τιμές της Nvidia και οι φυσιολογικές τιμές της AMD σας φαίνονται περίεργες.

Το hbm έχει κόστος όμως...

Δημοσ.

Δε μας νοιάζουν οι 580! :P Υπάρχει καμιά πληροφορία για τα vega?

Το hbm έχει κόστος όμως...

ΗΒΜ είχαν και στην Fury. Και τότε είχε κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...