Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

΄΄The 570 would be a 38 MHz faster model based on the RX 470΄΄ !!!!!

Φοβερη διαφορα εαν ισχυει!!! :-( ....καλα πλακα μας κανουν....

Το λέει εξαρχής ότι είναι Rebrands. Άρα μια απο τα ίδια πάνω κάτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πoιο το νόημα των rebrands? Τα καινούργια τσιπάκια δεν είπαν ότι θα τα ονομάσουν "rx vega" (όπως με τις fury)? Αν ισχύει, βλέπω τις τιμές να παίρνουν πάλι την ανηφόρα.

• Like 1

Το λέει εξαρχής ότι είναι Rebrands. Άρα μια απο τα ίδια πάνω κάτω.

Προφανώς ένας χρήστης που έχει ήδη μια P10 GPU δεν τον αφορά. Αυτή την ατελείωτη μουρμούρα είτε για την πράσινη είτε για την κόκκινη είναι που δεν αντέχω. Είπαμε 2 πυρήνες το χρόνο για την AMD, δηλαδή 2 πυρήνες Vega και από εκεί και κάτω πολύ δύσκολη η μαντεψιά με τι θα γεμίσουν τα κενά. 

Ενταξει respin ειναι.Με τις συχνοτητες πυρηνα και τις μνημες θα "παιξουν" οι ΑΙΒ partners.

Metal spin θες να πεις. 

Μάλλον θα υπάρχει κάποιο revision αφού λένε ότι θα έχουν αισθητά και καλύτερη κατανάλωση! Λογικά θα πέσουν και άλλο οι τιμές μιας και βγαίνουν καινούργια revision σε nvidia 1060 με υψηλότερα ρολόγια από ότι έχω ακούσει και με τα price drops σε 1080 θα πρέπει να κρατήσουν και το value 2x580 vs 1x1080!

Δεν με χαλάει μία rχ 580 8gb στα 200-220 ευρώ με χαμηλότερη κατανάλωση πάντως! Και πάλι θα είναι overkill για τον phenom μου μιας και εκεί θα πάω για αναβάθμιση!

Αναμένουμε vega για να δούμε και τις High END πάντως

Προσωπικά έχω προβληματιστεί λίγο με τη τιμολόγηση της gtx 1080ti και τη νέα τιμολόγηση της 1080! Απλά είναι κάτι που σκεφτόμουν χτες! Νέες Τεχνολογίες RX VEGA και Τιμολόγηση GTX 1080ti & 1080! Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο από εσας αλλά ίσως η σειρά Vega μας ταράξει για τα καλά με τις επιδόσεις και το κόστος της! Άντε να δούμε τι θα δούμε γιατί έχουν σπάσει όλων τα νεύρα μας! :cry:

Μάλλον θα υπάρχει κάποιο revision αφού λένε ότι θα έχουν αισθητά και καλύτερη κατανάλωση! Λογικά θα πέσουν και άλλο οι τιμές μιας και βγαίνουν καινούργια revision σε nvidia 1060 με υψηλότερα ρολόγια από ότι έχω ακούσει και με τα price drops σε 1080 θα πρέπει να κρατήσουν και το value 2x580 vs 1x1080!

Δεν με χαλάει μία rχ 580 8gb στα 200-220 ευρώ με χαμηλότερη κατανάλωση πάντως! Και πάλι θα είναι overkill για τον phenom μου μιας και εκεί θα πάω για αναβάθμιση!

Αναμένουμε vega για να δούμε και τις High END πάντως

Η 390Χ έχει κατά σχεδόν 9% χαμηλότερο TDP από την 290Χ.  Το πρώτο είχει MSRP στα $429 και το δεύτερο στα $400. 

Αυτό που αναμένουν γενικώς είναι η AMD να διατηρήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική. Δηλαδή το μεγαλύτερο V10 να είναι χοντρικά στα =/>$650, salvage V10 =/>$500, "V11" =/>$400+, "salvage V11" =/>$300. Nα κατεβάσουν τώρα την τιμή στις 580 κάτω από τα $199/$249 να πάει που δηλαδή; Εκτός αν δεν θέλουμε να έχει πλέον κέρδος η AMD από τις πωλήσεις. 

Η 390Χ έχει κατά σχεδόν 9% χαμηλότερο TDP από την 290Χ.  Το πρώτο είχει MSRP στα $429 και το δεύτερο στα $400. 

Αυτό που αναμένουν γενικώς είναι η AMD να διατηρήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική. Δηλαδή το μεγαλύτερο V10 να είναι χοντρικά στα =/>$650, salvage V10 =/>$500, "V11" =/>$400+, "salvage V11" =/>$300. Nα κατεβάσουν τώρα την τιμή στις 580 κάτω από τα $199/$249 να πάει που δηλαδή; Εκτός αν δεν θέλουμε να έχει πλέον κέρδος η AMD από τις πωλήσεις. 

Μόλις είδα τη φιλοσοφία τους infinity fabric μεταξύ naples και radeon instict στο ακόλουθο video καθώς και τη τεχνολογία στο vega πριν κάτι μέρες πρέπει να πω τα εξή

1) To Vega θα φέρει μια επανασταση στο χώρο όχι απαραίτητα για την ωμή δύναμη του αλλά για την απόδοση του σε σχέση με τον αριθμό των vega cores vs Nvidia Cores στα ανταγωνιστικά μεταξύ τους μοντέλα

2)To Vega θα είναι φτηνό και στην παραγωγή του αλλά και για τον καταναλωτή

3)Αυτό που είδαμε στους Ryzen θα το δούμε και στα Vega

4)To Vega θα δένει καλύτερα με τους Ryzen και θα έχουμε άλλου είδους Crossfire

Δεν ξέρω απλά κάτι μου λέει ότι θα ζήσουμε αυτές τις στιγμές σε λίγο καιρό!

https://www.youtube.com/watch?v=PN93G6Rg2ek

Που κολλάει το naples με τις κάρτες γραφικών?

Απλά τι στιγμή που έχει ένα άλλου είδους επικοινωνία με τις επαγγελματικές radeon instinct μέσω Infinity Fabric τότε πιστεύουμε ότι θα το δούμε και σε Ryzen+Vega!

Μόλις είδα τη φιλοσοφία τους infinity fabric μεταξύ naples και radeon instict στο ακόλουθο video καθώς και τη τεχνολογία στο vega πριν κάτι μέρες πρέπει να πω τα εξή

1) To Vega θα φέρει μια επανασταση στο χώρο όχι απαραίτητα για την ωμή δύναμη του αλλά για την απόδοση του σε σχέση με τον αριθμό των vega cores vs Nvidia Cores στα ανταγωνιστικά μεταξύ τους μοντέλα

2)To Vega θα είναι φτηνό και στην παραγωγή του αλλά και για τον καταναλωτή

3)Αυτό που είδαμε στους Ryzen θα το δούμε και στα Vega

4)To Vega θα δένει καλύτερα με τους Ryzen και θα έχουμε άλλου είδους Crossfire

Δεν ξέρω απλά κάτι μου λέει ότι θα ζήσουμε αυτές τις στιγμές σε λίγο καιρό!

https://www.youtube.com/watch?v=PN93G6Rg2ek

Απλά τι στιγμή που έχει ένα άλλου είδους επικοινωνία με τις επαγγελματικές radeon instinct μέσω Infinity Fabric τότε πιστεύουμε ότι θα το δούμε και σε Ryzen+Vega!

Σου απαντάω στο θέμα καταναλώσεων και πιθανής τιμολογιακής στρατηγικής τους των επόμενων μηνών και ξαφνικά μου πετάς ένα πανάσχετο video για Naples Server CPU και ότι άλλο άσχετο μπορείς να θυμηθείς. Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια, μου πετάς έναν κεφτέ και σου λέω ευχαριστώ δεν καπνίζω.....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...