Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να ρωτήσω κάτι γενικότερο, με dx12/vulcan τι περιμένουμε στο μέλλον ρεαλιστικά;

(δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα - προφανές)

...

δεν μιλάω για το αν θα μπορώ να τη πουλήσω ή όχι, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αν σήμερα έχουμε ενδείξεις (ανάλογες με την αγορά των cpu που νομίζω ήταν ξεκάθαρες για τους γνώστες) ότι μια amd κάρτα νέας γεννιάς (μία ή δύο γεννιές μετά) σε συνδυασμό με τα νέα api, θα ρίχνει +50%+60%+70% σε εργασίες computing

ευχαριστώ

όχι, δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις για κάτι τέτοιο με την έννοια που το λες οπότε αν μιλάς για vray rt κτλ πας κανονικά προς cuda

βασικά δεν υπάρχει άμεση συνεργασία με τους developers με εξαίρεση τα engines που έχουν αγοράσει οι ίδιες οι amd/nvidia

οπότε οι developers απλά ακολουθούν τις εξελίξεις, δεν δουλεύουν ήδη στο παρασκήνιο όπως γίνεται με τα video games να πεις ότι θα σκάσει σε μερικούς μήνες κάτι έτοιμο που δεν θα χει αντίπαλο

ότι και να βγει θα πάρει χρόνο για να το χεις στα χέρια σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η1 θα είναι στα καταστήματα ή ακόμα στις ανακοινώσεις?

Δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκινήσω την αναβάθμιση με μία RX 480 8Gb Gddr5 της XFX ή να περιμένω.

Το σύστημα φοράει μία 5850 1gb ddr5 και στα νέα games δεν την παλεύει .

H ανάλυση είναι και θα παραμείνει για καιρό τα 1080p.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Η τιμές για το μικρό Vega σε τι υψος προβλέπεται να βρεθούν ?

Θα αγοράζουμε με 300€ ας πούμε κάτι ή θα ζητούν πολλά παραπάνω?

Ρωτώ γιατί εκεί είναι το budget για κάρτα γραφικών ....

• Like 1

Δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκινήσω την αναβάθμιση με μία RX 480 8Gb Gddr5 της XFX ή να περιμένω.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Η τιμές για το μικρό Vega σε τι υψος προβλέπεται να βρεθούν ?

Το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι τέλη Μαΐου για την κυκλοφορία. Τώρα για την τελευταία παράγραφο αν οι τιμές των 480 παγιωθούν εκεί στα 220/240 ανάλογα την έκδοση στο Ελλαδιστάν και ο πιτσιρικάς Vega έχει μια λογική διαφορά επιδόσεων, δηλαδή στα επίπεδα μιας 1070 χοντρικά, χλωμό το κόβω με το καλημέρα σας να δεις τόσο χαμηλή τιμή. Γύρω στα 350 ή και λίγο παραπάνω, αλλά με την προοπτική αυτή προσωπικά θα σου έλεγα ότι αξίζει τον κόπο η αναμονή. Το καλύτερο σενάριο για τα προηγούμενα φυσικά θα ήταν τιμή μέσα στα όρια που θέτεις και αρκετά μεγαλύτερες επιδόσεις, οπότε.....εερρρρ γιου γκετ μάι ντριφτ ;)

Οπως ειπε και ο Ailuros και να βγει τελη Μαιου,στην αρχη οι τιμες θα ειναι αρκετα πανω απο μια 480.Αν μπορει να περιμενει ο φιλος σου και ποσο,μονο αυτος το ξερει.Παντως το 2014 εφυγα και εγω απο μια 5870 και πηγα στην 290.Η 5870 αν και ειχε την δυναμη να τρεχει σχετικα καλα τα νεα παιχνιδια(τοτε επαιζα το Shadow of Mordor),το 1GB της μνημης την χαντακωνε.Αν ηταν σε καμια αλλη καρτα με 2GB και πανω θα ελεγα να περιμενει,οσο ομως θυμαμαι το τι κολλημα ετρωγε η 5870 δεν παλευεται.Εγω προτεινω μια καλη υλοποιηση της 480 τωρα.

• Like 1

Για 1080p δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις, παίζει όλα τα games ανετότατα ακόμα και σε μεγαλύτερη ανάλυση με την RX 480.  Αν βρεις φτηνά την RX 480 όρμα, αν πάλι μπορεί να περιμένει μέχρι Απρίλιο/Μάιο να δει και τις Vega τότε περίμενε.

• Like 1

NIXXES on DirectX 12: “DX12 is hard, can be worth the extra effort, but it may not be either”

Αυτό καταλάβαμε και 'μεις, γι' αυτό και κάποια παιχνίδια που θα βγουν στο μέλλον θα είναι με DX11(Π.χ. Middle Earth: Shadow of War).

AMD’s Vega 10 High-Bandwidth Cache Controller aims to improve performance by almost 100% minimum FPS

This new memory architecture will definitely help gamers overcome VRAM limitations, especially when gaming at really high resolutions (such as 4K resolutions).

• Like 1

Θα δούμε κάτι ουσιαστικό όπως τιμή ή release date ή θα μας πήξουν στο vr;

Πουθενά δεν υπαινίχθηκαν ή ανέφεραν ότι θα ανακοινώσουν σήμερα Vega SKUs. Tιμή και όλες οι σχετικές λεπτομέρειες όταν ανακοινώσουν σε μερικούς μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...