kostascfc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 https://videocardz.com/65991/msi-launches-low-profile-radeon-rx-460 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 https://videocardz.com/65991/msi-launches-low-profile-radeon-rx-460 Τέλεια! Και χωρίς κομμένο δίαυλο μνήμης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 H δικιά μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 http://wccftech.com/amd-confirms-rx-500-series-preview-capsaicin-cream-l/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 http://wccftech.com/amd-confirms-rx-500-series-preview-capsaicin-cream-l/ http://radeon.com/en-us/gdc-2017/ οι ερμηνείες από τα τρελά αγόρια του Τζατζικιστάν δεν μας χρειάζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Άντε επιτέλους γιατί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Άντε επιτέλους γιατί... Mπορεί και να αποτελέσει δώρο για τα γενέθλιά μου.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ένας 1700Χ με μία Vega 10 με Gddr5x για μένα πιστεύω θα κάνει παπάδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 AMD Capsaicin & Cream 28 Φεβρουαρίου. http://radeon.com/en-us/gdc-2017/?spMailingID=27988759&spUserID=NzI2NzY4NzgzNTAS1&spJobID=984350666&spReportId=OTg0MzUwNjY2S0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Από ότι διάβασα παίζει να κάνουν revision του Polaris με καλύτερους χρονισμούς αλλά και να βγάλουν Vega Mini το οποίο θα αντικαταστήσει το Polaris μελλοντικά! Δεν ξέρω τελικά τι αποφάσισαν να κάνουν τελικά με αυτό αλλά διέρρευσαναν benchmarks gpu με ονομασίες 580x kai 560x! Απορώ αν θα είναι revision του Polaris ή μικρό vega! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 να ρωτήσω κάτι γενικότερο, με dx12/vulcan τι περιμένουμε στο μέλλον ρεαλιστικά; (δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα - προφανές) περιμένουμε τεράστιο πλεονέκτημα υπέρ amd, περιμένουμε και τους δυο να αυξήσουν επιδόσεις, περιμένουμε να χάσει την μπάλα σε κάποιο τομέα η nvidia; ρεαλιστικά και ψύχραιμα μιλάμε, όχι φανφάρες, υπάρχουν σημεία ότι η nvidia θα μείνει πίσω; για παράδειγμα στην περιοχή των 1060 βλέπουμε ότι είναι τραγικά υπερκοστολογημένες για το hardware που δίνουν και απλά περιμένουμε να ακολουθήσει το software/os/api για να φανεί η αλήθεια; να δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι ρωτάω σε cpu στη mainstream πλατφόρμα είχαμε εδώ και 2-4 χρόνια αξιόλογα flagship cpu με μια σχετική στασιμότητα επιδόσεων οι πλατφόρμες xeon και -e της intel που δίνουν πυρήνες και pci-e ήταν ξεκάθαρα υπερκοστολογημένες είναι αναμενόμενο λοιπόν ένα μερικώς ανταγωνιστικό προϊόν όπως οι ryzen να τους καταστρέφουν (σε επιδόσεις cpu crunching καθαρά μιλάω) δεδομένης της χαμηλότερης τιμολόγησης για τις κάρτες γραφικών τώρα, η δική μου οπτική γωνία ξεκινάει από το ότι αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι οι amd συμφέρουν σαν κάρτες αλλά ταυτόχρονα το opencl δεν είναι έτοιμη πλατφόρμα και κυρίως δεν δείχνει να εξελίσσεται οπότε σήμερα όπως είμαι παίρνω 1060 για τη χρήση που θέλω και τίποτα άλλο με προβληματίζει το αν θα δω σε ένα (ή ας πούμε και δύο χρόνια) να απαξιώνεται πλήρως η κάρτα γιατί δεν κάνω τόσο συχνά αναβάθμιση (για το δικό μου μηχάνημα) δεν μιλάω για το αν θα μπορώ να τη πουλήσω ή όχι, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αν σήμερα έχουμε ενδείξεις (ανάλογες με την αγορά των cpu που νομίζω ήταν ξεκάθαρες για τους γνώστες) ότι μια amd κάρτα νέας γεννιάς (μία ή δύο γεννιές μετά) σε συνδυασμό με τα νέα api, θα ρίχνει +50%+60%+70% σε εργασίες computing ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 το opencl μια χαρα εξελιζεται και αυτην την στιγμη ειναι στα ιδια επιπεδα με το cuda της nvidia αλλα το προβλημα ηταν της amd λογω των κακιστων drivers,αυτο φενεται να αλλαζει τον τελευταιο καιρο με τον radeonpro renderer που ετοιμαζουν για το autodesk 3ds max,maya,blender ,cinema 4d,και το οποιο βασιζεται στο opencl gpu+cpu rendering,λογικα θα ακολουθησουν και αλλες εταιριες να υποστιριζουν gpu rendering σε amd καρτες,τωρα για το dx12 εχει ενα μικρο προβαδισμα η amd λογω async compute αλλα μεχρι εκει μεγαλες διαφορες δεν προκειται να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά, επειδή σκέφτομαι για μια αναβάθμιση σε ένα pc φίλου, ξέρει κανείς πότε θα γίνει ανανέωση της σειράς ? Βγαίνει σύντομα το VEGA 11/10 ? Βγαίνει ανανεωμένο POLARIS ? Αν περιμένουμε κανένα δίμηνο υπάρχει περίπτωση να προλάβουμε κάποια από τις παραπάνω κυκλοφορίες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά, επειδή σκέφτομαι για μια αναβάθμιση σε ένα pc φίλου, ξέρει κανείς πότε θα γίνει ανανέωση της σειράς ? Βγαίνει σύντομα το VEGA 11/10 ? Βγαίνει ανανεωμένο POLARIS ? Αν περιμένουμε κανένα δίμηνο υπάρχει περίπτωση να προλάβουμε κάποια από τις παραπάνω κυκλοφορίες ? H1 2017 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2017 από STORM1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 H2 2017 H1 * 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα