Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτο το asic του gpu-z τι θελει να μας πει? ξερει κανεις?

στην καρτα γραφικων μου xfx amd rx460 μου λεει για 56.4% ειναι καλο ?

https://www.youtube.com/watch?v=S4sLDvMlfMs

Όσο ποιο μεγάλο το ποσοστό, τόσο καλύτερη η κάρτα, πετυχενει καλύτερο oc με μικρότερη τάση κτλ.

Διορθωση, οχι η καρτα, ο πυρηνας, εαν εχεις ενα asic 80% σε χαλια quality pcb και ενα asic 60% σε ενα πολυ καλο pcb, το δευτερο θα εχει καλυτερα αποτελεσματα στο overclocking.

Σε γενικες γραμμες με ιδιο pcb το καλυτερο asic θα χρειαστει στα ιδια ρολογια λιγοτερο ρευμα και καλυτερες θερμοκρασιες, αλλα οχι απαραιτητα μεγαλυτερα ρολογια. Συνηθως συμβαινει το αντιθετο, καλυτερα ρολογια (εις βαρος ρευματος/καταναλωσης/θερμοκρασιων) δινουν τα μικροτερα asics.

Οποτε εν κατα κλειδι μια καρτα που εχει πυρηνα με asic 80 θα καταναλωνει λιγοτερο ρευμα και θα ειναι πιο κρυα απο την ιδια καρτα με πυρηνα asic 50.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πω εγώ που είμαι μάγος, εννοεί το "εαν εχεις ενα asic 80% σε χαλια quality pcb"

Ωραία γίνεται! Είχα 7950boost με asic 82 κάτι σε vtx3d κάρτα... Πήγαινε 1300 χωρίς ρεύμα.(1.15 στοκ αν θυμάμαι καλά) αλλά μόλις σηκωνες λίγο τη τάση την ακούγανε τα vrm.

• Like 1

Τωρα πλέον όμως που κατεβήκανε στα 14nm και υπάρχουν προβλήματα διαθεσιμότητας, κοπήκανε αυτά. Τα καλύτερα binned κομμάτια στα καλά μοντέλα και τα στοκ κομμάτια στις φτηνές υλοποιήσεις κατά 90-95%. Τώρα αν πετύχεις lotto είναι τύχη.

Η δική μου black έχει 75,2%. Να την χαρείς την κάρτα, είναι άψογη, την έχω από τον Σεπτέμβριο.

:cry: Καλα παει μεχρι στιγμης, ελπιζω να βγαλει οσο θελω. Τουλαχιστον ειναι οντως GTR Black, εκανα και register στη σελιδα της XFX με το S/N που ειχε πανω και μου εβγαλε κανονικα DBA6, τωρα γιατι εχω λαθος κουτι δε ξερω :P

• Like 1

:cry: Καλα παει μεχρι στιγμης, ελπιζω να βγαλει οσο θελω. Τουλαχιστον ειναι οντως GTR Black, εκανα και register στη σελιδα της XFX με το S/N που ειχε πανω και μου εβγαλε κανονικα DBA6, τωρα γιατι εχω λαθος κουτι δε ξερω :P

Και εγώ που πήρα την GTR από αυτο το μαγαζί πάλι είχε λάθος κουτί... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...