glazos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Είναι μία πληροφορία που δίνει το gpu-z (https://www.techpowerup.com/gpuz/) Και το βλέπεις κάνοντας κλικ πάνω αριστερά στο εικονίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Είναι μία πληροφορία που δίνει το gpu-z (https://www.techpowerup.com/gpuz/) Και το βλέπεις κάνοντας κλικ πάνω αριστερά στο εικονίδιο 67.3% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 αυτο το asic του gpu-z τι θελει να μας πει? ξερει κανεις? στην καρτα γραφικων μου xfx amd rx460 μου λεει για 56.4% ειναι καλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Όσο ποιο μεγάλο το ποσοστό, τόσο καλύτερη η κάρτα, πετυχενει καλύτερο oc με μικρότερη τάση κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 αυτο το asic του gpu-z τι θελει να μας πει? ξερει κανεις? στην καρτα γραφικων μου xfx amd rx460 μου λεει για 56.4% ειναι καλο ? https://www.youtube.com/watch?v=S4sLDvMlfMs Όσο ποιο μεγάλο το ποσοστό, τόσο καλύτερη η κάρτα, πετυχενει καλύτερο oc με μικρότερη τάση κτλ. Διορθωση, οχι η καρτα, ο πυρηνας, εαν εχεις ενα asic 80% σε χαλια quality pcb και ενα asic 60% σε ενα πολυ καλο pcb, το δευτερο θα εχει καλυτερα αποτελεσματα στο overclocking. Σε γενικες γραμμες με ιδιο pcb το καλυτερο asic θα χρειαστει στα ιδια ρολογια λιγοτερο ρευμα και καλυτερες θερμοκρασιες, αλλα οχι απαραιτητα μεγαλυτερα ρολογια. Συνηθως συμβαινει το αντιθετο, καλυτερα ρολογια (εις βαρος ρευματος/καταναλωσης/θερμοκρασιων) δινουν τα μικροτερα asics. Οποτε εν κατα κλειδι μια καρτα που εχει πυρηνα με asic 80 θα καταναλωνει λιγοτερο ρευμα και θα ειναι πιο κρυα απο την ιδια καρτα με πυρηνα asic 50. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Το 1ο δεν υπάρχει, τα καλα-λυτερα κομμάτια πάνε στις καλές υλοποιήσεις. Αλλά γενικά ισχύει αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Το 1ο δεν υπάρχει, τα καλα-λυτερα κομμάτια πάνε στις καλές υλοποιήσεις. Αλλά γενικά ισχύει αυτό που λες. Πιο 1ο εννοεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πιο 1ο εννοεις ; Θα σου πω εγώ που είμαι μάγος, εννοεί το "εαν εχεις ενα asic 80% σε χαλια quality pcb" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Θα σου πω εγώ που είμαι μάγος, εννοεί το "εαν εχεις ενα asic 80% σε χαλια quality pcb" Ωραία γίνεται! Είχα 7950boost με asic 82 κάτι σε vtx3d κάρτα... Πήγαινε 1300 χωρίς ρεύμα.(1.15 στοκ αν θυμάμαι καλά) αλλά μόλις σηκωνες λίγο τη τάση την ακούγανε τα vrm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα πλέον όμως που κατεβήκανε στα 14nm και υπάρχουν προβλήματα διαθεσιμότητας, κοπήκανε αυτά. Τα καλύτερα binned κομμάτια στα καλά μοντέλα και τα στοκ κομμάτια στις φτηνές υλοποιήσεις κατά 90-95%. Τώρα αν πετύχεις lotto είναι τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Τι νέα ρε παίδες από τα vega; Τι ημερομηνίες ακούγονται; Μου έχει πάρει το μυαλό η AMD με ta CPU και τις ξεχασα τις καρτούλες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 67.3% Η δική μου black έχει 75,2%. Να την χαρείς την κάρτα, είναι άψογη, την έχω από τον Σεπτέμβριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Η δική μου black έχει 75,2%. Να την χαρείς την κάρτα, είναι άψογη, την έχω από τον Σεπτέμβριο. Καλα παει μεχρι στιγμης, ελπιζω να βγαλει οσο θελω. Τουλαχιστον ειναι οντως GTR Black, εκανα και register στη σελιδα της XFX με το S/N που ειχε πανω και μου εβγαλε κανονικα DBA6, τωρα γιατι εχω λαθος κουτι δε ξερω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καλα παει μεχρι στιγμης, ελπιζω να βγαλει οσο θελω. Τουλαχιστον ειναι οντως GTR Black, εκανα και register στη σελιδα της XFX με το S/N που ειχε πανω και μου εβγαλε κανονικα DBA6, τωρα γιατι εχω λαθος κουτι δε ξερω Και εγώ που πήρα την GTR από αυτο το μαγαζί πάλι είχε λάθος κουτί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα