katerinapn85 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μονο εγω ειμαι απαισιοδοξος για την amd? Ειναι η πρωτη φορα που εχει να ξεπερασει 3 καρτες σε επιδοσεις(σε διαστημα μιας γενιας)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μονο εγω ειμαι απαισιοδοξος για την amd? Ειναι η πρωτη φορα που εχει να ξεπερασει 3 καρτες σε επιδοσεις(σε διαστημα μιας γενιας)... Καλό είναι να το συνηθίζετε σιγά σιγά γιατί με την έλευση του 7nm και άλλη μια πιθανή γενναιόδωρη αύξηση του κόστους ενδεχομένως και η πράσινη να χρειαστεί να μειώσει τον αριθμό κατασκευής πυρήνων ανά χρονιά. Για τους διαθέσιμους πόρους που έχει η AMD και τον προγραμματισμό που έχουν κάνει στα πλαίσια αυτών, τα πάνε για την ώρα εξαιρετικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μονο εγω ειμαι απαισιοδοξος για την amd? Ειναι η πρωτη φορα που εχει να ξεπερασει 3 καρτες σε επιδοσεις(σε διαστημα μιας γενιας)... Δεν πειράζει δεν είναι αγώνας δρόμου Με το 3 βάζεις μέσα και την Titan να υποθέσω, την κάρτα φάντασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Τί εννοούμε να ξεπεράσει 3 κάρτες? 1070/80+Titan? Οι δύο πρώτες, μια κάρτα είναι. Έναν πυρήνα θα βγάλει για αυτή την κατηγορία, με μεγάλο και μικρό "variant". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έρχεται και η 1080ti... μην αγχωνεστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έρχεται και η 1080ti... μην αγχωνεστε Θα αγχωνόμαστε μέχρι να δούμε τι ψάρια θα πιάνει η vega . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Τί να αγχωθούμε και γιατί? Πόσο? 20% πάνω από τη 1080? Και? Αν η AMD με πόσα χρόνια ανάπτυξης δεν μπορεί να το φέρει ίσα βάρκα-πανιά, κακό δικό της. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Η 1080ti είναι έτοιμη ήδη... Αλλά αφού η amd πάει τά ζώα μου αργά..γιατί να τη βγάλει Τέλος Μαρτίου λένε θα βγει το vega και καπάκι η 1080ti Λίγο πάνω λίγο κάτω από 1080 περιμενω το vega Δλδ 10 μήνες μετά την κυκλοφορία της 1080 βγάζει κάτι αντίστοιχο η amd Και ήδη η πράσινη δουλεύει σε volta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Η 1080ti είναι έτοιμη ήδη... Αλλά αφού η amd πάει τά ζώα μου αργά..γιατί να τη βγάλει Τέλος Μαρτίου λένε θα βγει το vega και καπάκι η 1080ti Λίγο πάνω λίγο κάτω από 1080 περιμενω το vega Δλδ 10 μήνες μετά την κυκλοφορία της 1080 βγάζει κάτι αντίστοιχο η amd Και ήδη η πράσινη δουλεύει σε volta Έχει σχιστεί να πουλάει ΤΙΤΑΝ εεε ?? Ενώ η AMD σταμάτησε να δουλεύει σε άλλα Chip μετά το VEGA. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 ΄Οπως είπα και αλλού Πασχαλο-Τατιάνα δεν θα βρεις skroutz, άντε καμία σκόρπια amazon & άλλη μια geizhals αλλά στην ωραιότατη τιμή των 1800 EUR έκαστη ενώ η NV πουλάει στα 1200 ντόλαρζ την μία. Προτιμάει να πουλάει P6000 με πλήρη πυρήνα GP102 στα 6800,00 EUR γιατί η κατασκευή μεγάλων πυρήνων ακόμα και σήμερα τσούζει στην κατασκευή. Εάν μπορούσαν να πουλάνε με 6 κατοστάρικα με κέρδος τις 102 θα το έκαναν προ πολλού και αυτό ισχύει για την ώρα για όλους τους πυρήνες σε αυτό το μέγεθος. Η στρατηγική της AMD να κυκλοφορεί μόνο δύο πυρήνες ανά χρόνο είναι μάλλον ήδη προσαρμοσμένη στο μέλλον, γιατί αν οτιδήποτε ίσο ή κάτω από 7nm EUV δεν μας βγει σόι, κλάφτα Χαράλαμπε να μπορεί οποιαδήποτε εταιρεία να βγάζει μια ντουζίνα πυρήνες κάθε χρόνο. Eάν καταλήξουμε σε triple patterning τότε καλή όρεξη να χτυπήσουν νέα ρεκόρ κόστους οι πυρήνες ..... Και ήδη η πράσινη δουλεύει σε volta Ναι για το δεύτερο εξάμηνο του 2018 η πρώτη κυκλοφορία αν θυμάμαι καλά και πάνω από ένα χρόνο μετά το πρώτο Vega, και αυτό παρότι το GV100 (HPC) είναι ακόμα στη γειτονιά του 16FF. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έχει σχιστεί να πουλάει ΤΙΤΑΝ εεε ?? Ενώ η AMD σταμάτησε να δουλεύει σε άλλα Chip μετά το VEGA. Αλλά λόγια να αγαπιομαστε Κάνεις ότι δε καταλάβαινεις. Είπα εγώ ότι έχει σχιστει να πουλάει Τατιάνες? Αυτό κατάλαβες? 1070 και 1080 παίζουνε μπάλα μόνες τους εδώ και 10 μήνες ή μήπως όχι? Αλλά ξέχασα...η 480 με ένα απλό oc θα έπιανε την 1070 που έλεγε κάποιος στο hwbox...από τότε έχει να εμφανιστεί :hehe: Αν είχε το μαρούλι η amd να ρεει...θα είχε βγει το vega εδώ και καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Κι επειδή κάποιος πέταξε μια εξυπνάδα στο hwbox, τί ακριβώς σημαίνει αυτό για την AMD? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αλλά λόγια να αγαπιομαστε Κάνεις ότι δε καταλάβαινεις. Είπα εγώ ότι έχει σχιστει να πουλάει Τατιάνες? Αυτό κατάλαβες? 1070 και 1080 παίζουνε μπάλα μόνες τους εδώ και 10 μήνες ή μήπως όχι? Αλλά ξέχασα...η 480 με ένα απλό oc θα έπιανε την 1070 που έλεγε κάποιος στο hwbox...από τότε έχει να εμφανιστεί :hehe: Αν είχε το μαρούλι η amd να ρεει...θα είχε βγει το vega εδώ και καιρό. Είπες ότι δεν βγάζει την 1080Ti γιατί δεν έχει ανταγωνισμό από την AMD. Kαι εγώ ρώτησα αν πουλάει τόσες πολλές ΤΙΤΑΝ και δεν την νοιάζει να πουλάει 1080Ti στα $999 τόσο καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δε είπα ότι πουλάει ΤΙΤΑΝ... Πουλάει 1070 και 1080.. Αν έβγαζε πχ τη 1080ti τα Χριστούγεννα θα κανιβαλιζε τη 1080... Αν είχε βγει το vega θα είχε νόημα η 1080ti Πιο φραγκοδιφραγκα δε γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Η GTX 1080Ti στα $999 δεν θα κανιβάλιζε την 1080, απλά δεν ήθελε να πουλήσει GP102 κάτω από $999 τόσο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα