Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα που το σκέφτομαι είναι βλακεία να το αφήσω για την Παρασκευή, θα βγάλω φωτογραφίες - βίντεο  το βράδυ, αν είναι οκ η κάρτα θα την ξαναβάλω στο κουτί και θα στείλω τα ντοκουμέντα στο amazon!

@ Anοnymoys δεν το ήξερα αυτό και δεν το είδα καθόλου!

Εγώ φταίω για το offtopic, αίλουρε αν μπορείς ....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ελεγα οτι ειναι τυπογραφικο και καμια 480 θα εννοουσαν,αφου τι γραφικα θα εχει για να θελει 490,αλλα μετα ειδα και την 1080 διπλα και η 480 δεν θα ειχε λογικη να ειναι η αναλογη της ΑΤΙ.

Θα ελεγα οτι ειναι τυπογραφικο και καμια 480 θα εννοουσαν,αφου τι γραφικα θα εχει για να θελει 490,αλλα μετα ειδα και την 1080 διπλα και η 480 δεν θα ειχε λογικη να ειναι η αναλογη της ΑΤΙ.

με 980 κλοκαρισμενη, το παιχνιδι ήταν πολυ βαρύ στις πόλεις. Κακός κώδικας. Οπότε αντί να φτοιαξουν τον κώδικα ζητάνε ουρανούς με τ'αστρα.
  • Like 1

οχι ειναι αρκετα πολυπλοκο χωρις να χρειαζεται . sapphire trixx προσωπικα

+1 από εμένα το trixx μου επιτρέπει και περισσότερο ρεύμα με xfx gtr 

Αυτό είναι σχετικά πρόσφατο http://www.hardware.fr/articles/949-1/radeon-rx-470-4-go-vs-geforce-gtx-1060-3-go-test-cartes-asus-evga-msi-sapphire-xfx.html

Of course we installed the latest drivers as well, namely the Radeon 16.12.2 and GeForce 376.33.

με 980 κλοκαρισμενη, το παιχνιδι ήταν πολυ βαρύ στις πόλεις. Κακός κώδικας. Οπότε αντί να φτοιαξουν τον κώδικα ζητάνε ουρανούς με τ'αστρα.

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Πάντως για να μην κάνει stutter στις πόλεις πρέπει να βάλεις το Shadow Distance στο Medium.

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Πάντως για να μην κάνει stutter στις πόλεις πρέπει να βάλεις το Shadow Distance στο Medium.

Αν κρατήσεις τις αποστάσεις σκιών στο "high" και αντ' αυτού κατεβάσεις την ποιότητα των σκιών; Πάντως δεν είναι απαραίτητα να είναι κακός κώδικας, αλλά μάλλον βλαμμένες και υπερβολικές ρυθμίσεις IMHO http://www.geforce.com/whats-new/guides/fallout-4-graphics-performance-and-tweaking-guide#fallout-4-shadow-distance

.....όταν έχεις ένα σκασμό κτίρια που συνεπάγονται ένα σκασμό γεωμετρία που ενδεχομένως κάπου να υπερκαλύπτεται κιόλας και μου ζητάς και πάνω από αυτό να ρίξουν αυτά τα κτίρια μεγάλες και ποιοτικές σκιές ε λογικό είναι ότι ένας τέτοιος συρφετός υπολογισμών στοιχίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...