3DJIN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 δεν διαδραματιζεται ολο το παιχνιδι στο σημειο που τα frames ειναι 40,η εξαιρεση ειναι οχι ο κανονας.Επισης εχουν αλλες ρυθμισεις για καθε καρτα και φυσικα αν διαβαζω καλα με τα μετρια γερμανικα μου για 25 δευτερολεπτα διαρκεια τοτε απλα οι τυποι δεν ειναι σοβαροι,αυτα δεν ειναι τεστ ειναι ξεπετες. Δεν εχει πουθενα να κατεβασουμε τα saves να δοκιμασουμε? παω να βολταρω white orchard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Όποιος θέλει να δει τις ελάχιστες επιδόσεις στο W3, πάει στο B&W expansion στην χώρα της φαντασίας, αλλά είναι και το πιο όμορφο σημείο του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Όποιος θέλει να δει τις ελάχιστες επιδόσεις στο W3, πάει στο B&W expansion στην χώρα της φαντασίας, αλλά είναι και το πιο όμορφο σημείο του παιχνιδιού. Οντως εκει ειναι το πιο βαρυ σημειο. Εβλεπα και κανα 45αρι με την 980Τι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 το βρηκα το σημειο,ειναι white orchrd,τοποθεσια ford κοντα ειμαστε εγω εχω 46-53 αλλα ειμαι με 2600κ default και ram στα 1333 μονο ,γιατι δεν εχω μητρικη της προκοπης αυτη τη στιγμη,βεβαια το 46 ειναι το ελαχιστο,απορω πως εβγαλε 45 μ.ο. θα επρεπε να με αφηνει λιγο πισω βεβαια ειμαι ελαχιστα πανω σε αναλυση 1200p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 το βρηκα το σημειο,ειναι white orchrd,τοποθεσια ford κοντα ειμαστε εγω εχω 46-53 αλλα ειμαι με 2600κ default και ram στα 1333 μονο ,γιατι δεν εχω μητρικη της προκοπης αυτη τη στιγμη,βεβαια το 46 ειναι το ελαχιστο,απορω πως εβγαλε 45 μ.ο. θα επρεπε να με αφηνει λιγο πισω βεβαια ειμαι ελαχιστα πανω σε αναλυση 1200p Είναι καλό που κατάφερες να το βρεις το σημείο. Δεν έκατσα να ασχοληθώ τι ρυθμίσεις βγάζουν στους εκάστοτε οδηγούς στις κόκκινες ή τις πράσινες αλλά μικροδιαφορές λογικά θα μπορούν να εντοπιστούν αν το τριχοτομήσει κανείς αρκετά. Προσωπικά προτιμώ να ξέρω το χειρότερο σενάριο επιδόσεων κάθε παιχνιδιού γιατί πρώτον θα είμαι προετοιμασμένος για αυτό και δεύτερον ο περισσότερος χρόνος στο υπόλοιπο παιχνίδι θα είναι ευχάριστη έκπληξη. Τέλος από την στιγμή που οι συγκρίσεις με άλλες λύσεις τηρούν λογικές αποστάσεις δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην μεθοδολογία μετρήσεών τους από την στιγμή που διατηρούν διαφάνεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά το wattman έχει θέμα στο oc?Όταν πάω να κάνω,μου πετάει μπλε οθόνες,ενώ με το msi ab,κάνω κανονικά,τι να φταίει;Έχω δοκιμασει4-5 drivers..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 οι πρηγουμενοι drivers ειχαν θεμα σε 390x και παλιοτερες καρτες,δοκιμασε αυτους που βγηκαν χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 οι πρηγουμενοι drivers ειχαν θεμα σε 390x και παλιοτερες καρτες,δοκιμασε αυτους που βγηκαν χθες Τους δοκίμασα,τα ίδια κάνει,κάποιος ποιο παλιός αλλά ποιος;Εγώ γύρισα μέχρι 16.11.5,με rx 480. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, είχα πει ότι έκανα παραγγελία από αμαζον.δε την xfx rx480 gtr, αν και έγραφε ότι θα έρθει την επόμενη Δευτέρα, την παρέλαβα πριν από λίγο! Αλλάααα ήρθε στο κουτί της χωρίς κανένα προστατευτικό κουτί από έξω και κολλημένα πάνω τα αυτοκόλλητα αποστολής, ο ταχυδρόμος - courier (δεν τον είδα) την άφησε από έξω στο σπίτι, μιλάμε τρελάθηκα μόλις την είδα !!! Που μπορώ να κάνω παράπονα στο άμαζον, υπάρχει κάποια διαδικασία?? Συγνώμη αίλουρε αν είμαι offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, είχα πει ότι έκανα παραγγελία από αμαζον.δε την xfx rx480 gtr, αν και έγραφε ότι θα έρθει την επόμενη Δευτέρα, την παρέλαβα πριν από λίγο! Αλλάααα ήρθε στο κουτί της χωρίς κανένα προστατευτικό κουτί από έξω και κολλημένα πάνω τα αυτοκόλλητα αποστολής, ο ταχυδρόμος - courier (δεν τον είδα) την άφησε από έξω στο σπίτι, μιλάμε τρελάθηκα μόλις την είδα !!! Που μπορώ να κάνω παράπονα στο άμαζον, υπάρχει κάποια διαδικασία?? Συγνώμη αίλουρε αν είμαι offtopic. Την έχεις ανοίξει ? αν όχι κανε ένα unboxing video και με φωτογραφίες να τους το στείλεις , αν έχεις πληρώσει μεταφορικά? θα σου συνιστούσα να προσπαθήσεις τα σου τα δώσουν πίσω. από προσωπική εμπειρία amazon ΠΑΝΤΑ στέλνει με δικά τους κουτιά (με τη επωνυμία τους) τα αντικείμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Την έχεις ανοίξει ? αν όχι κανε ένα unboxing video και με φωτογραφίες να τους το στείλεις , αν έχεις πληρώσει μεταφορικά? θα σου συνιστούσα να προσπαθήσεις τα σου τα δώσουν πίσω. από προσωπική εμπειρία η amazon ΠΑΝΤΑ στέλνει με δικά τους κουτιά (με τη επωνυμία τους) τα αντικείμενα Όχι δεν την έχω ανοίξει ακόμα, έφευγα για δουλειά εκείνη την ώρα, όταν πάω σπίτι κατά τις 22:00 αυτό θα κάνω, εννοείται ότι έχω πληρώσει μεταφορικά! Και εγώ ότι έχω αγοράσει από εκεί, έτσι ερχόταν, με ξεχωριστό κουτί από έξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αmazon χωρίς εξωτερικό δικό τους κουτί? Δεν πάμε καθόλου καλά... Ποιό από τα Am? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όχι δεν την έχω ανοίξει ακόμα, έφευγα για δουλειά εκείνη την ώρα, όταν πάω σπίτι κατά τις 22:00 αυτό θα κάνω, εννοείται ότι έχω πληρώσει μεταφορικά! Και εγώ ότι έχω αγοράσει από εκεί, έτσι ερχόταν, με ξεχωριστό κουτί από έξω! Κανε και μια ζύγιση πριν το άνοιγμα και στο βίντεο κανε ζουμ σε σειριακούς αριθμούς αν υπάρχει δυνατότητα να είναι και συνεχόμενο το βίντεο από το άνοιγμα μέχρι την λειτουργία της κάρτας θα είναι κάτι καλό... αν δεις ζημιά στην κάρτα να το επισημάνεις στο βίντεο και να μην την βάλεις σε λειτουργία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αmazon χωρίς εξωτερικό δικό τους κουτί? Δεν πάμε καθόλου καλά... Ποιό από τα Am? .de Κανε και μια ζύγιση πριν το άνοιγμα και στο βίντεο κανε ζουμ σε σειριακούς αριθμούς αν υπάρχει δυνατότητα να είναι και συνεχόμενο το βίντεο από το άνοιγμα μέχρι την λειτουργία της κάρτας θα είναι κάτι καλό... αν δεις ζημιά στην κάρτα να το επισημάνεις στο βίντεο και να μην την βάλεις σε λειτουργία Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο σήμερα (να μπει σε λειτουργία), Παρασκευή απόγευμα θα έχω χρόνο για αυτή την δουλειά! Να το αφήσω να το κάνω τότε ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το Amazon πλέον για οικονομία το κάνει σε πολλά προϊόντα αυτό που έχουν δικά τους κουτιά. Έχει επιλογή όταν κάνεις παραγγελία να το βάλουν σε επιπλέον κούτα. Dispatch in amazon box Ειμαστε οφτοπικ να τα μεταφέρει κάποιος mod σε άλλο θεμα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα