bill987 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Βλέπω εχθές στο amzon.fr την rx 480 Sapphire Technology Nitro+ στα 239, οκ λέω (είχα δουλειά εκείνη την ώρα) θα την παραγγείλω αύριο! Μπαίνω πριν από λίγο και την βλέπω στα 297,56 Έκανα παραγγελία την XFX Radeon RX 480 8GB GTR 480P8DBA6 , έδωσα βέβαια ένα 50άρι σχεδόν παραπάνω... Τι σκαμπανεβάσματα είναι αυτά?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Κάτι παίζει και με τους SSD και έχουν περίεργα σκαμπανεβάσματα στις τιμές τον τελευταίο καιρό, μου είχαν πει τον λόγο αλλά με την τόση δουλειά που έχω τον τελευταίο καιρό δεν συγκράτησα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω είναι λόγω της αυξημένης ζήτησης στις μνήμες απ τα κινητά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω είναι λόγω της αυξημένης ζήτησης στις μνήμες απ τα κινητά Α γειά σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 + Η μετατροπή των τελευταίων γραμμών παραγωγής σε 3D NAND. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Computerbase με ένα συγκριτικό μεσαίων καρτών για αρκετές γενιές πίσω: https://www.computerbase.de/2017-01/radeon-hd-7870-vs-r9-380-rx-480-vergleich/2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 το 45αρι στο witcher3 με την 480 πρεπει να το εφτασαν με πολυ κοπο και κυριως δολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Γιατι σου φαινεται παραλογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Γιατι σου φαινεται παραλογο? Φαίνεται παράλογο γιατί χρειάστηκαν αρκετές βελτιστοποιήσεις και για τις δύο πλευρές για να έχει λογικότερες επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 γιατι ο μεσος ορος που εχω με default καρτα και cpu ειναι 61 με ελαχιστο 39 ολα ultra, 1200p με 5' fraps ξεκινωντας απο novigrad και αφου κοβω βολτες με σκοπω να ριξω τα frames βγαινω απο την πυλη πουβρισκεται η μεγαλη πετρινη γεφυρα προς το δασος βεβαια με το cb παρατηρω αποκλισεις σε πολλα παιχνιδια,το ιδιο και με techpowerup και αλλα sites φυσικα,οπως και με τα αθλια review απο το ελληνικο hwbox Για αυτο το λογο προτεινω να κανουμε ενοτητα με benchmarks απο παιχνιδια στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 γιατι ο μεσος ορος που εχω με default καρτα και cpu ειναι 61 με ελαχιστο 39 ολα ultra, 1200p με 5' fraps ξεκινωντας απο novigrad και αφου κοβω βολτες με σκοπω να ριξω τα frames βγαινω απο την πυλη πουβρισκεται η μεγαλη πετρινη γεφυρα προς το δασος βεβαια με το cb παρατηρω αποκλισεις σε πολλα παιχνιδια,το ιδιο και με techpowerup και αλλα sites φυσικα,οπως και με τα αθλια review απο το ελληνικο hwbox Για αυτο το λογο προτεινω να κανουμε ενοτητα με benchmarks απο παιχνιδια στο site. Στο novigrad έχει αρκετά fps,αυτοί μπορεί να κάναν δοκιμή πχ. μόνο σε δάσος και σε "δύσκολα" μέρη κυρίως με τέρμα AA. Πάντως το σενάριο 45 fps average παίζει κανονικότατα,και στο συγκεκριμένο review δεν υπάρχει το "ενδεχόμενο δόλου" που προανέφερες,γιατί αν δεις και στο αντίστοιχο που έκαναν με nvidia,η 1060 ,βγάζει νομίζω 43 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 σκιωδες το review,στις παλιες καρτες εχουν μειωσει και settings... δεν εχει hairworks και δεν λεει για εξτρα φιλτρα οτι να'ναι αλλη μια φορα... Αντι να εχουν ολα τα settings ιδια για ολες τις καρτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 σκιωδες το review,στις παλιες καρτες εχουν μειωσει και settings... δεν εχει hairworks και δεν λεει για εξτρα φιλτρα οτι να'ναι αλλη μια φορα... Αντι να εχουν ολα τα settings ιδια για ολες τις καρτες... Ίσως έχεις δίκιο.Από γερμανικά ξέρω μόνο το - μέρκελ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musicbill84 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Guys, έκανα μια προσπάθεια παρουσίασης της Sapphire RX 480 Nitro+. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 γιατι ο μεσος ορος που εχω με default καρτα και cpu ειναι 61 με ελαχιστο 39 ολα ultra, 1200p με 5' fraps ξεκινωντας απο novigrad και αφου κοβω βολτες με σκοπω να ριξω τα frames βγαινω απο την πυλη πουβρισκεται η μεγαλη πετρινη γεφυρα προς το δασος βεβαια με το cb παρατηρω αποκλισεις σε πολλα παιχνιδια,το ιδιο και με techpowerup και αλλα sites φυσικα,οπως και με τα αθλια review απο το ελληνικο hwbox Για αυτο το λογο προτεινω να κανουμε ενοτητα με benchmarks απο παιχνιδια στο site. Το CB έχει φτιάξει savegame και τρέχει πάνω σε αυτό τις κάρτες του με τις εξής ρυθμίσεις https://www.computerbase.de/2016-05/grafikkarten-testsystem-2016/8/ ....έχει και video για να το δεις το savegame. Aπό την στιγμή που σου αναφέρουν με λεπτομέρεια πως μετράνε και μπορείς να το αναπαράγεις αν θέλεις, είναι μάλλον δύσκολο να αμφισβητήσεις τα αποτελέσματα εκτός αν με τις ίδιες παραμέτρους έχεις αποκλήσεις από τα αποτελέσματά τους. Τώρα αν βρήκανε ένα σημείο στο παιχνίδι όπου οι επιδόσεις πέφτουν κατά πολύ κάτω από ότι βλέπεις συνήθως μάλλον κάτι σωστό κάνανε και όχι λάθος, γιατί προσωπικά με ενδιαφέρουν τα χειρότερα σενάρια πρωτίστως. Δεδομένου ότι μια 1060 φτάνει μόλις τα 43.8 fps λογικό μου ακούγεται το αποτέλεσμα της 480 https://www.computerbase.de/2017-01/geforce-gtx-760-960-1060-vergleich/2/#diagramm-the-witcher-3-1920-1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα