BabisTs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Βασικά αρκετά καλύτερο από μία gtx 1080 το περιμένω......ας ελπίσω ότι θα είναι τουλάχιστον όταν θα παρουσιαστεί επίσημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Η 1080 βγαζει 60 fps σε 4k . ( η στοκ) Μεχρι την.κυκλοφορια ευκολα ειναι αρκετα πανω απο αυτη. Δικια μου εκτιμιση μεταξυ 1080 και titan x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ναι, καλύτερη από 1080, 1 χρόνο μετά τη 1080... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ναι, καλύτερη από 1080, 1 χρόνο μετά τη 1080... Εδώ είσαι αδερφέ http://www.insomnia.gr/topic/580575-nvidia-pascal-gp100/page-331?do=findComment&comment=55389852 μάλλον μπερδεψες την πόρτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ναι, καλύτερη από 1080, 1 χρόνο μετά τη 1080...Who cares αμα ειναι καλυτερη και εχει και πιο χαμηλη τιμη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Timing is everything. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 timing για ποιο λόγο; υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία που αναβαθμίζουν όλοι μαζί; αν ήθελες να αναβαθμίσεις 4 μήνες πίσω είχες μία επιλογή αν θες να αναβαθμίσεις σε 4 μήνες από τώρα θα έχεις και επιπλέον μια ανταγωνιστική επιλογή αυτό είναι περισσότερο πρόβλημα των εταιρειών και του καταναλωτή βεβαίως όταν δεν έχει πολλές επιλογές, αλλά δε σημαίνει ότι όλοι όσοι ήθελαν δύναμη επιπέδου 1080 έχουν προχωρήσει σε αναβάθμιση και το πρόβλημα της amd δεν είναι να προλάβει την nv, καλό θα της έκανε βέβαια αλλά δεν είναι εκεί το κύριο πρόβλημα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εδώ είσαι αδερφέ http://www.insomnia.gr/topic/580575-nvidia-pascal-gp100/page-331?do=findComment&comment=55389852 μάλλον μπερδεψες την πόρτα Δεν μπέρδεψα τίποτα "αδερφέ". Αγανάκτηση για τη μη ανταγωνιστικότητα της AMD εξέφρασε το ποστ μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 timing για ποιο λόγο; υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία που αναβαθμίζουν όλοι μαζί; αν ήθελες να αναβαθμίσεις 4 μήνες πίσω είχες μία επιλογή αν θες να αναβαθμίσεις σε 4 μήνες από τώρα θα έχεις και επιπλέον μια ανταγωνιστική επιλογή αυτό είναι περισσότερο πρόβλημα των εταιρειών και του καταναλωτή βεβαίως όταν δεν έχει πολλές επιλογές, αλλά δε σημαίνει ότι όλοι όσοι ήθελαν δύναμη επιπέδου 1080 έχουν προχωρήσει σε αναβάθμιση και το πρόβλημα της amd δεν είναι να προλάβει την nv, καλό θα της έκανε βέβαια αλλά δεν είναι εκεί το κύριο πρόβλημα της Αν είχε βγει νωρίτερα το VEGA, θα είχε συμπιέσει τις τιμές προς τα κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 No money no honey , η amd δεν ειχε τα απαραιτητα χρηματα να βγαλει και polaris και vega μαζι .Και δυστυχως πολλα ατομα περιμενουν την amd να βγαλει κατι ανταγωνιστικο για να ριξει τις τιμες οι intel/nvidia για παρουν απο αυτες.Ετσι ομως δεν θα ξαναβγαλει κατι ανταγωνιστικο η πρωτη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Αν είχε βγει νωρίτερα το VEGA, θα είχε συμπιέσει τις τιμές προς τα κάτω. καλά και οι polaris δεν συμπίεσαν ιδιαίτερα τις τιμές προς τα κάτω, η nvidia πουλάει σε τιμές nvidia το μόνο που μπορείς να πεις ότι έκανε είναι ότι έβγαλαν οι πράσινοι πιο νωρίς τη 1060 για να έχουν κάτι ανταγωνιστικό σε αυτή τη κατηγορία ούτε και τις Polaris τις πουλάει "τζάμπα" το θετικό είναι ότι σε αυτή τη κατηγορία μπορείς να πεις ότι έχεις επιλογές και από κόκκινες και από πράσινες, κάτι που δεν ισχύει για πιο πάνω όμως πέρα από την επιλογή που σίγουρα είναι καλή για τους καταναλωτές δεν είχαμε κάποια ριζική αλλαγή του τοπίου No money no honey , η amd δεν ειχε τα απαραιτητα χρηματα να βγαλει και polaris και vega μαζι .Και δυστυχως πολλα ατομα περιμενουν την amd να βγαλει κατι ανταγωνιστικο για να ριξει τις τιμες οι intel/nvidia για παρουν απο αυτες.Ετσι ομως δεν θα ξαναβγαλει κατι ανταγωνιστικο η πρωτη . ναι υπάρχει αυτή η "νοοτροπία" να το πω έτσι, τη θεωρώ όμως κάπως μάταιη γιατί ναι μεν επηρεάζονται μέχρι ένα σημείο και στην intel και στην nvidia από τις κινήσεις της amd, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που θεωρητικά θα έπρεπε ώστε να έχουμε υγιή ανταγωνισμό για μένα πάντως σημασία έχει να έχει ανταγωνιστικό προϊόν ώστε να το αγοράσω όχι για να πιεστούν οι πράσινοι και οι μπλε, το να "πιεστούν" αυτοί και να μου ρίξουν μερικά δεκάρικα τις τιμές δε μου λέει κάτι, σημασία έχει να πουλάει και η amd ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να είναι βιώσιμη όχι απλά να υπάρχει σα μπαμπούλας για να μην υπερτιμολογούν οι άλλοι τουλάχιστον σε κάτι που ήθελα να αναβαθμίσω πρόσφατα με το Polaris μου έδωσε μια καλή πρόταση ώστε να την αγοράσω και να μη νιώθω ότι πήρα ένα κατώτερο προϊόν μόνο και μόνο για να στηρίξω την amd, πήρα κάτι που στέκεται μια χαρά απέναντι στις αντίστοιχες nvidia για zen και vega τυγχάνει να μην ενδιαφέρομαι προς το παρόν ούτε πρόκειται να ενδιαφερθώ στο άμεσο μέλλον, αλλά θέλω να τα πάνε καλά ώστε όταν χρειαστεί να κοιτάξω και κάτι σε αυτές τις κατηγορίες μετά από κάποια χρόνια να έχει κάτι να μου προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρεία και να μην έχω μόνο μία επιλογή στη κάθε κατηγορία ειλικρινά δε με ενδιαφέρει να πάρω φθηνότερο intel γιατί δεν έχει κλειδώσει μέσα μου ότι θα παίρνω μόνο intel και απλά ψάχνω να βρω τρόπο να τους πάρω φθηνότερα. θέλω μόνο να έχω την επιλογή να μπορώ να πάρω το καλύτερο που μπορώ δεδομένου ότι υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός. γιατί αν αλωνίζει μόνη της η ιντελ όπως γίνεται τα πρόσφατα χρόνια παίρνεις μεν υποχρεωτικά από αυτήν γιατί έχει τη καλύτερη πρόταση, αλλά δεν παίρνεις το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να είχε βγάλει αν υπήρχε εξίσου δυνατή αντιπρόταση αντίστοιχα και οι vega δε θα με πείραζε να ισοπεδώσουν τις nvidia τουλάχιστον σε σχέση τιμής/αξίας αν ήθελα κάτι τέτοιο για να τις αγοράσω και όχι να μου ρίξουν τις τιμές στη 1080 που ζαχαρώνω αλλά μου πέφτει ακριβή το θέμα για μένα είναι απλό: έχω τόσα € για αυτό το part, ποιος μου δίνει τη καλύτερη για τα δεδομένα μου πρόταση; δε με νοιάζει τι χρώμα είναι με νοιάζει απλά με την αγορά μου να πιάσουν τόπο τα λεφτά μου, δε με νοιάζει ούτε να κάνω "ελεημοσύνη" σε ένα πολυεθνικό γίγαντα ούτε να συγκινηθεί η "αγαπημένη" μου εταιρεία να ρίξει τις τιμές της. αν θέλω κάτι μια δεδομένη στιγμή και μπορώ θα το πάρω αν δε μπορώ θα κάνω υπομονή να μαζέψω χρήματα. αν στο μεταξύ είτε πέσει η τιμή ή βγει κάτι ανταγωνιστικό θα αναθεωρήσω και θα το δω από την αρχή τι με συμφέρει nvidia υπό συνθήκες θα αγόραζα πάντως, αν είχα 1440p μονιτορ πχ θα αγόραζα υποχρεωτικά αυτή τη στιγμή ή τους περασμένους μήνες, intel όμως επειδή την έχω σιχαθεί θα ήθελα την επόμενη φορά που θα πάρω cpu να μη χρειαστεί να ξαναπάρω, αλλά αν είναι ξεκάθαρα μπροστά για τη χρήση που θέλω τη cpu τη δεδομένη στιγμή δε θα μπορώ να κάνω αλλιώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 No money no honey , η amd δεν ειχε τα απαραιτητα χρηματα να βγαλει και polaris και vega μαζι .Και δυστυχως πολλα ατομα περιμενουν την amd να βγαλει κατι ανταγωνιστικο για να ριξει τις τιμες οι intel/nvidia για παρουν απο αυτες.Ετσι ομως δεν θα ξαναβγαλει κατι ανταγωνιστικο η πρωτη . Η Nvidia δεν πρόκειται να συγκινηθεί, παρά μόνο να βγάλει καμιά νέα σειρά/refreshed κάρτα (που έχει την πολυτέλεια ήδη εδώ και μήνες να ετοιμάζει) λίγο πιο σύντομα από όσο υπολόγιζε. Προσωπικά επειδή λόγω projectorα θα μείνω σε 1080p για μερικά χρόνια ακόμα, θα την τιμήσω την AMD. Αρκεί να βγάλει κάτι κάποια στιγμή, αμήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 σε 1080p και τώρα έχει πρόταση αν δε σε καλύπτει η tahiti της υπογραφής σου, το θέμα είναι πιο πάνω τι θα κάνει αν και στα γραφικά δε τη φοβάμαι τα βγάζει πέρα κάπως όταν βγάζει κάτι (τουλάχιστον στις πιο γήινες κατηγορίες γιατί επίπεδα titan δε νομίζω ότι ενδιαφέρουν και πολλούς πέρα από τη κουβέντα) , στους επεξεργαστές πρέπει να βγάλει κάτι ανταγωνιστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Προς το παρόν δεν έχω κάπου κάποιο ιδιαίτερο θέμα, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να παίξεις FPS/MMO από τον καναπέ, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν με απασχολούσαν ποτέ αυτά τα είδη. Έχει αρχίσει και ιδρώνει πλέον βέβαια και σκέφτομαι να πάρω κάτι να κρατήσει μερικά χρόνια σε 1080p. Γενικά ξινίζομαι όταν σε κάθε νέα γενιά θέλουν από λίγο περισσότερα πράσινα οι εταιρείες (όχι μόνο η Nvidia) για να σου προσφέρουν ένα όχι-και-τόσο-μεγάλο άλμα απόδοσης, πράγμα που δεν συνέβαινε στο άμεσο παρελθόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 κοίτα κι εγώ "καναπεδάτος" είμαι, σε tv με controller παίζω και αν εξαιρέσεις τα online fps ή τα διάφορα mmo (και τα strategy θα προσθέσω) μια χαρά παίζεις με χειριστήριο ένα single player fps doom, dishonored, farcry, deus ex κτλ με χειριστήριο τα έπαιξα αραχτός, πολύ δύσκολα πάω στο γραφείο πλέον από κει και πέρα σε online έχεις επιλογές και για χειριστήριο, βλέπε gears 4, forza ή τα διάφορα fighting και εν μέρει το gta v (αν δεν έχει shooting μεταξύ παικτών, δηλαδή σε αγώνες ή σε heists και φυσικά το story) υπάρχουν δηλαδή επιλογές τώρα σε ό,τι αφορά τη κάρτα το tahiti όπως έχουμε χιλιοπεί καλά στέκεται ακόμα για τα χρόνια του, αλλά η 480 σε 1080p μαξάρει τα πάντα αυτή τη στιγμή ειδικά αν δε σε νοιάζει να παίζεις online first person με 300fps, για single player παιχνίδια με στόχο το 60αρι το έχεις άνετα σε οτιδήποτε με ultra settings και ακόμα και σε προβληματικές περιπτώσεις τύπου dishonored 2 παίζεις αξιοπρεπώς με ultra, το θέμα είναι πότε θα νιωσει ο καθένας την ανάγκη για αναβάθμιση δεν τους έρχεται σε όλους την ίδια στιγμή. αλλά ειδικά για περιπτώσεις όπως οι δικές μας που δεν παίζουμε σε monitor οπότε κάνουμε skip την 1440p ανάλυση και έχουμε ή 1080 ή 4Κ (που το 4Κ δε μπορείς να το υποστηρίξεις με καμιά κάρτα βασικά) οι 480/1060 είναι οι λογικές επιλογές δεν είναι φθηνές για αυτό που παίρνεις βέβαια, να είμαστε ειλικρινείς, αλλά τουλάχιστον δεν είναι και εξωφρενικά χρήματα, για 2-3 χρονάκια ακόμα σε 1080p μια χαρά θα βαστήξουν και μετά αν είμαστε καλά πάμε απευθείας σε 4Κ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα