Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εσυ ηθελες live stream στις 6 το πρωι στο las vegas? 

εεε ας εβγαζαν τουλαχιστον ενα κωλοβιντεο 10 λεπτων...τι μου βγαλαν την αλλη τη πατατα 30 δευτερολεπτο!οτι χειροτερο εχει γινει ποτε σε marketing ολη η μαλακια π εγινε...στο twich της amd ηταν 2k ατομα και περιμεναν...Μεγαλο fail το ξαναλεω!

Φυσικα δεν εγινε και τπτ αλλα φαινεται οτι η AMD δεν μπορει να ξεπερασει τον εαυτο της οσων αφορα το marketing ελπιζω να κανει κατι σε επιπεδο επιδοσεων και τιμων!

Δημοσ.

Έχει αρχίσει να τελειώνει η υπομονή μου. Έχω λεφτά στην άκρη για νέο pc κι όλο το αναβάλλω για να πάρω ότι το δυνατόν καλύτερο.

Τα poor volta την μάραναν. Ας δείχνανε έστω λίγα πράγματα.

Με βλέπω να το φτιάχνω Σεπτέμβρη όπως πάει η δουλειά με την διαθεσιμότητα της AMD. Η να αγοράζω καμιά μεταχειρισμένη μέχρι 100 ευρώ για να κάνω προς το παρόν την δουλειά μου και μετά να πάω σε vega.

Δημοσ.

Απο ότι έχω καταλάβει απέχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μέχρι τη κυκλοφορία του vega.Οπότε οι πληροφορίες που έδωσαν δεν ήταν και λίγες (+ το die pic). Έχουν ανέβει και κάποια άρθρα με ανάλυση του preview για όσους θέλουν να διαβάσουν κάτι παραπάνω.

http://www.anandtech.com/show/11002/the-amd-vega-gpu-architecture-teaser

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι θέλουν δουλειά ακόμα οι drivers.

απεχουμε και ενα εξαμηνο απο την κυκλοφορια , μακαρι το μονο προβλημα  να ειναι οι drivers αυτην την στιγμη 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...