Aten-Ra Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έμενα η XFX RX 480 GTR Black μου δείχνει 73c στα 1345rpm (StarWars : Battlefront) Παίδες άκυρο λάθος φωτογραφία. Η παρακάτω είναι η σωστή και φτάνει 76c με 1734rpm αλλά με +50% στο Power. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2016 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Προφανώς περιμένει το Vega αν καταλαβαίνω σωστά απ' τα συμφραζόμενα. Θα έχουν περάσει και οι φουσκοδεντριές όταν θα δει τα πρώτα δείγματα. Έχεις την 1070 και γιατί να την δώσεις?? ο λόγος έχω οθόνη 144hz me FREESYNC kai 2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ο λόγος έχω οθόνη 144hz me FREESYNC kai 2k Και εγώ με τέτοια οθόνη παίζω και είναι υπεραρκετες οι δύο 480 ,αλλά εδώ που φτάσαμε μήπως να περιμένεις vega καλύτερα? Σκέψου οτι για cf θες και ανάλογο psu,οπότε αν δεν έχεις πρέπει να ξηλωθείς και για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ με τέτοια οθόνη παίζω και είναι υπεραρκετες οι δύο 480 ,αλλά εδώ που φτάσαμε μήπως να περιμένεις vega καλύτερα? Σκέψου οτι για cf θες και ανάλογο psu,οπότε αν δεν έχεις πρέπει να ξηλωθείς και για αυτο. από psu δεν έχω θέμα έχω ένα μικρό που θα τα σηκώσει Corsair PSU RM Series 1000 W 80+ Gold RM1000 Modular αλλα το θέμα είναι όταν την δώσω δεν ξέρω τι θα κάνω να περιμένω είναι ανάλογα ποτε θα έρθει στην αγορά αρχή.έλεγα να πάρο δυο να κάνω την δουλειά μου μέχρι τότε αλλα αφού λες θα με καλύπτει μπορεί να τις πάρο και μετά τις πουλάω φυσικά αν βρω καμια καλή προσφορα μονο αλλιώς θα μείνω χωρίς κάρτα και θα περιμένω eyx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πάρε δύο τώρα να σαι σίγουρος, και δώσ' τις σε κάνα 3μηνο αμα το Vega βγει καλο. ....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Διάβασα ότι τελικά η αρχιτεκτονική Vega θα κυκλοφορήσει σε πολλές εκδόσεις , θα έχουμε αν κατάλαβα αντικατάσταση και τις σειράς Rx4xx . http://fudzilla.com/news/graphics/42422-vega-architecture-will-bring-multiple-cards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Διάβασα ότι τελικά η αρχιτεκτονική Vega θα κυκλοφορήσει σε πολλές εκδόσεις , θα έχουμε αν κατάλαβα αντικατάσταση και τις σειράς Rx4xx . http://fudzilla.com/news/graphics/42422-vega-architecture-will-bring-multiple-cards Χλομό το κόβω με δυο VEGA dies μόνο, μάλλον θα πάνε για δυο κατηγορίες πάνω από την RX 480 σε επίπεδα GTX 1070/1080 μέχρι και GTX 1080Ti/TITAN XP. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Σύμφωνα με τον Ailuro θα 'ναι μεταξύ GP102 και GP104, άρα δε νομίζω να χτυπάει στα ίσια μια 1080Ti/Titan X(Pascal) αλλά θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Διάβασα ότι τελικά η αρχιτεκτονική Vega θα κυκλοφορήσει σε πολλές εκδόσεις , θα έχουμε αν κατάλαβα αντικατάσταση και τις σειράς Rx4xx . http://fudzilla.com/news/graphics/42422-vega-architecture-will-bring-multiple-cards ΄Οση ιδέα έχω από πυρηνική φυσική τόση ιδέα έχει και ο Fudo από γραφικά αλλιώς δεν θα αναρωτιόταν αν θα βάλουν GDDR5X στο Vega. Για να έχεις μια σωστή παράλληλη εικόνα για τις επαγγελματικές αγορές (deep learning, AI, etc) ανακοίνωσαν ένα SKU με Vega, ένα με Fiji & ένα με Polaris. Σύμφωνα με τον Ailuro θα 'ναι μεταξύ GP102 και GP104, άρα δε νομίζω να χτυπάει στα ίσια μια 1080Ti/Titan X(Pascal) αλλά θα δείξει. Kαι με μικρή διαφορά ανταγωνιστικό το λες. Είπα ότι είναι θέμα από ποιά σκοπιά το βλέπεις. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ο πυρήνας του Vega είναι κατά ένα σεβαστό ποσοστό μικρότερος. Αν ξεκινήσεις εντελώς υποθετικά από τα 230 του Polaris και ανέβεις στα 64 CUs μείον κάτι ψιλά που γλυτώνεις χάρη στο HBM2 πόσο να βγαίνει άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Kαι με μικρή διαφορά ανταγωνιστικό το λες. Είπα ότι είναι θέμα από ποιά σκοπιά το βλέπεις. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ο πυρήνας του Vega είναι κατά ένα σεβαστό ποσοστό μικρότερος. Αν ξεκινήσεις εντελώς υποθετικά από τα 230 του Polaris και ανέβεις στα 64 CUs μείον κάτι ψιλά που γλυτώνεις χάρη στο HBM2 πόσο να βγαίνει άραγε; Και που ξέρετε αν αυτό είναι το μεγάλο η το μικρό Vega ?? Για να απαντήσω όμως, με 64CU θα είναι κοντά στα 330-350mm2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αναμεσα σε Asus 470 Strix και MSI 470 ποια ειναι καλυτερη απο αποψη θορυβου/θερμοκρασιων/επιδοσεων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αναμεσα σε Asus 470 Strix και MSI 470 ποια ειναι καλυτερη απο αποψη θορυβου/θερμοκρασιων/επιδοσεων; Asus. Η MSI γενικά θεωρείται deluxe, για κάποιον λόγο που κανείς δεν ξέρει. Ούτε backplate έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ASUS RΧ 470 ειναι αρκετα κομμενη απο ρευματα για να την κρατησουν κρυα. Εγω θα προτεινω Sapphire RΧ 470. H RX 480 MSI εχει backplate η 470 οντως δεν εχει, απαραδεκτο. Ασχετο με την ερωτηση , σχετικο με το νημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ASUS RΧ 470 ειναι αρκετα κομμενη απο ρευματα για να την κρατησουν κρυα. Εγω θα προτεινω Sapphire RΧ 470. H RX 480 MSI εχει backplate η 470 οντως δεν εχει, απαραδεκτο. https://www.youtube.com/watch?v=AzI96SSsVDM Ασχετο με την ερωτηση , σχετικο με το νημα. Asus 470 vs Sapphire 470, οι διαφορές είναι 2-5fps. Κάνω κάποιο λάθος? Αλλά από ότι βλέπω η Sapphire 470 βρίσκει πάνω από μερικές rx 480, σε κάποια παιχνίδια?! Η MSI είναι overpriced. Η XFX έκανε πολύ καλή δουλειά στις 470 επίσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Asus 470 σε σχεση με Sapphire εχουν 2-5fps γιατι εχει κοφτη η Asus...Αν ανεβει το power limit ειναι στα ιδια και σε καποιες περιπτωσεις μπροστα η Asus συμφωνα με το παραπανω video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα