Inler Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Εγω οπως τα ειδα μακραν η πιο αθορυβη ειναι η MSI 480 και μετα η XFX....Την Asus που την ειχα για καλυτερη μαζι με Nitro δεν μου αρεσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 απο πλευρας pcb top ειναι Asus strix- XFX GTR- HIS Roaring X2, και μετα η Nitro. H Msi ειναι απλα οκ. Τωρα περι ηχου αυτο αφορα το συστημα ψυξης του καθε κατασκευαστη και πως ο καθε κατασκευαστης οριζει στην καρτα να συμπεριφερεται αναλογα με τις θερμοκρασιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 το θεμα (για μενα τουλαχιστον) δεν ειναι να αγοραζεις μια νεα καρτα αναλογα με το ποσο αθορυβη ειναι, αλλα με το τι ποιοτητα των επιμερους μερων αγοραζεις. Νταξει δεν ειπαμε να ειανι η καρτα τουρμπινα, αλλα λιγες νεες καρτες ειναι ποια τοσο απαραδεκτες, οι περισσοτερες εχουν ενα χαρακτηριστικο βουητο, το οποιο νομιζω ειναι ανεκτο. Παντως για την ΜΣΙ , καπου ειχα διαβασει οτι αρκετα απο τα νεα μοντελα της RX σειρας ηταν DOA οταν εφτασαν στον τελικο αγοραστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ok για το pcb οσον αφορα την ποιοτητα αλλα η Asus χτυπαει 73 βαθμους με 2100rpm και η MSI με 950rpm....Μιλαμε μεγαλη διαφορα και υποτιθεται με θερμοκρασιες χαμηλες λογω περιοδου....Το καλοκαιρι δηλαδη ποσο θα φτανει 80; Εκτος και αν κραταει τους 73 με 3000rpm που ειναι τραγικο τουλαχιστον για εμενα Δεν λεω οτι τους αφορα ολους αλλα εμενα με ενδιαφερει και το θεωρω σημαντικοτερο απο το pcb απο τη στιγμη που δεν ειναι κατω του μετριου...Και στην τελικη αν η καρτα εχει εγγυηση 3 χρονια κανενα προβλημα ASDIC πιστεψε με επειδη εχουν περασει παρα πολλες καρτες απο τα χερια μου δεν εχουν ολες ενα χαρακτηριστικο βουητο Jimakos234 δεν εχει να κανει με το οριο που οριζει ο κατασκευαστης γιατι στο συγκεκριμενο παραδειγμα μονο η G1 εχει υψηλοτερο οριο το οποιο διορθωθηκε με bios update απο οτι εχω διαβασει για να μην χτυπαει 80αρια-με πιο επιθετικο fan profile βεβαια Δεν ξερω αναμενω γνωμες-εντυπωσεις και απο αλλους με βαση το παραπανω video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Σε review της 470 strix ειχα δει οτι της Asus εχει μικροτερο Power target απο την Nitro συγκριτικα καθως εστιαζουν στο μικρο Power draw+ Καλη ψυξη, γι αυτο και στροφαρε περισσοτερο/ εκοβε επιδοσεις.λογικα το ιδιο συμβαινει και με την 480 γι αυτο στροφαρει παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Άρα καλύτερη θερμοκρασία-αποδοση έχει η Sapphire? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 επειδη τον χειμωνα πιανει καποιες θερμοκρασεις δεν σημαινει απαραιτητως οτι θα πιανει μεγαλυτερες το καλοκαιρι. Ναι η θερμοκρασια δωματιου, ιδιως στην Ελλαδα επηραζει, αλλα εαν κοιταξεις το βιντεο που εβαλε ο Τζιμακος, μπορεις να δεις οτι συγκεκριμενα στην ASUS εχουν κοψει ρευματα στην καρτα ωστε να ειναι δροσερη "σε ολα τα κλιματα". Ποιος ξερει γτ το εκαναν αυτο, αλλα ετσι ειναι. Παντως για εμενα 80 Βαθμοι για μια καρτα γραφικων δεν ειναι πολλα, και ναι ο θορυβος αυξανεται. Η ΜΣΙ γενικα φαινεται να ειναι οντως μια απο τις ποιο αθορυβες παντως. Για την αγαπημενη μου SApphire εχω ακουσει τα μυρια. Ειναι οι πιο γρηγορες οσον αφορα συχνοτητες και το συστημα ψυξης τους ειναι επαρκες, αλλα εχω ακουσει τοσες αντιφατικες αποψεις που εχω μπερδευτει. Σε οσα βιντεακια την εχω ακουσει δεν μπορω να πω οτι ειναι και τουρμπινα παντως. Νομιζω στο μεταξυ η ASUS εχει βγαλει OC εδιτιον καρτες που εχουν παρομοια ρολογια με τις Σαπφως, δεν ξερω ακριβως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο που λετε για την Asus ισχυει στην 470 στην 480 δεν εχω διαβασει κατι σχετικο με το power limit Επειδη συμβαινει στην 470 δεν σημαινει οτι λογικα γινεται και στην 480 RangerOfDark κατ εμε παντα και απο οτι βλεπω και αν ισχυουν η MSI....Τωρα αν θες 1.5-2fps παραπανω και +5 βαθμους και +5-7dba οκ προτιμησεις ειναι αυτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 αξιζει να βαλω δυο καρτες 480 πανω η οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είδα το βιντεάκι αλλά ,μιας που έχω δυο strix 480 να πω οτι οι θερμικρασίες που λέτε δεν υφίστανται.Τον αυγουστο με intense gaming και δύσκολα χτύπαγε 70 με περίπου 50% fan duty (1500rpm+-)και όσα review έχω διαβάσει για 68-70 max μιλάνε.Δεν ξέρω τι κομμάτι έχει ο τύπος ,ούτε λέω οτι είναι καλύτερη η asus .Τώρα χειμώνα που παίζω αρκετή ώρα bf1 σε CF δυσκολοπάνε 60c. Επειδή έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετές custom καρτες μπορώ να πώ οτι είναι ήσυχη και δροσερή.Για τις υπόλοιπες υλοποιήσεις 480 δεν έχω άποψη εκτος από reviews. αξιζει να βαλω δυο καρτες 480 πανω η οχι Να σου απαντήσω μιας που το έχω κάνει. Οχι δεν αξίζει.Σαν επιδόσεις μια χαρά είναι και σε ψηλές αναλύσεις σε κάποια games πλησιάζει την 1080,με τις σημερινές τιμές όμως ειναι πολλά τα λεφτά.Αλλά μιας που πάντα η μία κάρτα είναι πιο σωστή επιλογή ,ή βαζεις 200 ευρώ παραπάνω και παίρνεις μια 1080 ή χτυπάς μια 1070 και σου μένουν ρέστα.Η περιμένεις το vega..Αν βέβαια παίζεις σε 1080p με μια 480 θα είσαι οκ για κανα δυο χρόνια.Εκτός αν είσαι φαν του crossfire/sli όπως εγώ τότε αλλάζει το πράμα Ή αν την έχεις ήδη και μελλοντικά βρεις μια φθηνή και αναβαθμίσεις με αυτό τον τρόπο καλώς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνα με τον mcrae13 η διαφορα ειναι τεραστια γιατι απο την μια εχουμε 60 βαθμους σε CF με το fan 1500rpm και απο την αλλη στο video η Asus 480 χτυπαει 73 με το fan στις 2131rpm(55% περιπου) αρα καμια σχεση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Συμφωνα με τον mcrae13 η διαφορα ειναι τεραστια γιατι απο την μια εχουμε 60 βαθμους σε CF με το fan 1500rpm και απο την αλλη στο video η Asus 480 χτυπαει 73 με το fan στις 2131rpm(55% περιπου) αρα καμια σχεση Και άλλοι συμφορουμίτες που έχουν την ίδια ,παρόμοια εμπειρία με τη δικιά μου έχουν γράψει. Edit: Το 50% fan duty στην strix είναι περίπου στις 2150rpm ,η σύγκριση με την msi σε αυτό το νούμερο είναι άτοπη γιατί η msi φοράει μεγαλύτερους ανεμιστήρες που σημαίνει διαφορετικής κλίμακας στροφές ανά λεπτό.Το αποτέλεσμα λογικά θα κάνει την msi πιο αθόρυβη οπότε εκεί έχει δίκιο ο reviewer. Παραθέτω και ένα firestrike που έκανα μόλις πριν για του λόγου το αληθές. Μάξιμουμ θερμοκρασία 65 και φανς 50% με όλα στο default.Με δεδομένο οτι δουλευει το cf οπότε με μία θα ήταν σίγουρα χαμηλότερα και θερμοκρασία δωματίου 25 περίπου ,πόσο να πάει το καλοκαίρι με μία κάρτα? οπως είπα και πριν Άυγουστο μονή κάρτα,είχα σε gaming 70 μαξ Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2016 από mcrae13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είδα το βιντεάκι αλλά ,μιας που έχω δυο strix 480 να πω οτι οι θερμικρασίες που λέτε δεν υφίστανται.Τον αυγουστο με intense gaming και δύσκολα χτύπαγε 70 με περίπου 50% fan duty (1500rpm+-)και όσα review έχω διαβάσει για 68-70 max μιλάνε.Δεν ξέρω τι κομμάτι έχει ο τύπος ,ούτε λέω οτι είναι καλύτερη η asus .Τώρα χειμώνα που παίζω αρκετή ώρα bf1 σε CF δυσκολοπάνε 60c. Επειδή έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετές custom καρτες μπορώ να πώ οτι είναι ήσυχη και δροσερή.Για τις υπόλοιπες υλοποιήσεις 480 δεν έχω άποψη εκτος από reviews. Να σου απαντήσω μιας που το έχω κάνει. Οχι δεν αξίζει.Σαν επιδόσεις μια χαρά είναι και σε ψηλές αναλύσεις σε κάποια games πλησιάζει την 1080,με τις σημερινές τιμές όμως ειναι πολλά τα λεφτά.Αλλά μιας που πάντα η μία κάρτα είναι πιο σωστή επιλογή ,ή βαζεις 200 ευρώ παραπάνω και παίρνεις μια 1080 ή χτυπάς μια 1070 και σου μένουν ρέστα.Η περιμένεις το vega..Αν βέβαια παίζεις σε 1080p με μια 480 θα είσαι οκ για κανα δυο χρόνια.Εκτός αν είσαι φαν του crossfire/sli όπως εγώ τότε αλλάζει το πράμα Ή αν την έχεις ήδη και μελλοντικά βρεις μια φθηνή και αναβαθμίσεις με αυτό τον τρόπο καλώς. εχο τιν 1070 αλλα τιν δινο να παρω αλλι και ελεγα μιπος παο σε 480 αλλα θα περιμενο για τιν κενουρια αλλα ποτε θα ερθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 εχο τιν 1070 αλλα τιν δινο να παρω αλλι και ελεγα μιπος παο σε 480 αλλα θα περιμενο για τιν κενουρια αλλα ποτε θα ερθι Έχεις την 1070 και γιατί να την δώσεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις την 1070 και γιατί να την δώσεις?? Προφανώς περιμένει το Vega αν καταλαβαίνω σωστά απ' τα συμφραζόμενα. Θα έχουν περάσει και οι φουσκοδεντριές όταν θα δει τα πρώτα δείγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα