Ailuros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί τι να σου πω. Εγώ αναφέρω αυτό που βλέπω γύρω μου. Επάρκεια μονάδες κουρκουμπινια είναι άγνωστες λέξεις στο σύνολο Σε ζηλεύω εάν έχεις στον κύκλο σου άτομα που γνωρίζουν, εγώ δεν μιλάω γιατί κινέζικα δεν ξέρουν οι δικοί μου!!! Στον δικό μου κύκλο φίλων οι περισσότεροι που αναβάθμισαν πήραν κάτι σε Polaris. Σε αφήνω να μαντέψεις με τι επιχειρήματα τους έπεισα (γιατί θα πρέπει και να με καταλάβουν όπως πολύ σωστά αναγνώρισες). Εμενα ρωτας ; Διακοσμητική ερώτηση ήταν. Την απάντηση την διαισθάνεσαι ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Την τελική λέξη σε τέτοιες λεπτομέρειες την έχει το marketing και η διοίκηση. Ο μηχανικός θα σου πει μόνο πόσο μνήμη χρειάζεται Χ λύση, όταν αυτή η λύση καταλήξει με την διπλάσια μνήμη στα ράφια ποιανού απόφαση λες να ήταν/είναι;Πότε κατέληξε amd κάρτα στα ράφια με διπλάσια από την απαρατήρητη μνήμη; Ή το απαραίτητο το ορίζει η nvidia που σε παμπολες περιπτώσεις έχει βάλει λιγότερη από όσο χρειάζεται; Μου φαίνεται αρκετά αφελής η σκέψη να μην ξοδεύουν χρήματα για καλύτερη ψύξη πχ στο σχεδιασμό των reference μοντέλων ώστε να μην αναπαράγεται ο μύθος της ψησταριάς παρά να βάζουν μνήμη που δε χρησιμοποιείται και φαντάζομαι δεν είναι και τόσο φθηνή ( αν σκεφτούμε ότι οι ανταγωνιστές βάζουν με το σταγονόμετρο) Προφανώς ξέρουν ότι σε βάθος χρόνου αν όχι άμεσα χρειάζεται και επιβεβαιώνονται τελικα. Αυτό άλλωστε δε το εκτιμάει κάποιος που διαβάζει απλά τα specs και συγκρίνει νούμερα. Αυτό γίνεται για αυτόν που παίρνει amd χρόνια και έχει δει πώς επαληθεύεται στη πράξη η επιλογή αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 .....στη κοινοτα του Warthunder που ειμαι (καπου στα 100+ ατομα με μεση ηληκια τα 40+), κανω αμαν να τους πεισω οτι η 480 ειναι καλυτερη επιλογη απο τη 1060....... επειδη ουτε εγω ειμαι στο γνωστικο επιπεδο του παιδιου, θυμαμαι οταν βγηκαν οι 2 καρτες πως η 1060 ηταν καλυτερη της 480 στα dx 11 τουλαχιστον σε περιπου ιδια χρηματα, ποτε εγινε η ανατροπη?? γιατι δεν ειδαμε κανενα ποσταρισμα νομιζω απο καποιον εκτος απο αυτο που εβαλε καποιος χθες-προχθες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Aπο τοτε που η διαφορα τιμης της 480 4GB με τη 1060 6GB (δε συζηταμε για τη 3αρα, δεν εχεια λογο υπαρξης) ειναι στο κοντα πενηνταρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 αν μιλάμε για dx12 που αφορά τα μελλοντικά παιχνίδια τότε ναι είναι καλύτερη επιλογή το να τρέχει τα ήδη υπάρχοντα σε dx11 λίγο χειρότερα που και πάλι μιλάμε για άνω των 60fps σε 1080p (που για αυτό είναι αυτές οι κάρτες) είναι -ίσως για πολλούς- αδιάφορο +τη vram + την πιθανώς καλύτερη υποστήριξη σε βάθος χρόνου από τη 1060 που μόλις βγει η 1160 ενδέχεται να "παρατηθεί" σε αυτή τη κατηγορία είναι από κάποιες απόψεις καλύτερη επιλογή και ας μην είναι ξεκάθαρα καλύτερη επιλογή, υπάρχει βέβαια και το υποκειμενικό στοιχείο αν θες να παίζεις σε 1440p όμως θα πρέπει να πας σε 1070 γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν οι vega και οι υπάρχουσες amd δε μπορούν να σου εξασφαλίσουν την επιθυμητή υποστήριξη σε αυτή την ανάλυση για 2 χρόνια ακόμα, ήδη από σήμερα θα πρέπει να αρχίσεις να κάνεις υποχωρήσεις σε settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 συναδελφε καταλαβαινω το επιχειρημα σου αλλα ποσα dx 12 παιχνιδια βλεπουμε σημερα τα οποια να ειναι και optimized κιολας περαν του doom? αντε να ειναι αλλα 2-3? εχουν οι καρτες αυτες την ιπποδυναμη να αντεξουν την ελευση του mainstream dx12? και σορρυ που ειμαι ασχετος αλλα γιατι συγκρινουμε gtx 1060 6gb με rx 480 4 αντι για 8 gb? ειναι τοσο περιττα και αχρειαστα τα επιπλεον 4 gb?? σορρυ δεν προσπαθω να δημιουργησω flame εγω αν ηταν να διαλεξω σημερα δηλ θα ημουν αναμεσα σε αυτες τις 2 https://www.skroutz.gr/s/9526905/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060G1-GAMING-6GD.html και https://www.skroutz.gr/s/9643209/XFX-Radeon-RX-480-8GB-RX-480P8DBA6.html#specs (αυτη πρεπει να ειναι η black αν δεν κανω λαθος) πολυ ιδιες τιμες δηλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 και σορρυ που ειμαι ασχετος αλλα γιατι συγκρινουμε gtx 1060 6gb με rx 480 4 αντι για 8 gb? Γιατι στο συμβαν που ανεφερα εγω και αρχικα σχολιασες, τα παλικαρια παιζουν warthunder και μονο. Το 4GB ειναι overkill για το συγκεκριμενο παιχνιδι, ποσο μαλλον μια 1060/480 οταν συνοδευτετε απο pentium/i3 3-4 χρονων. Παρολα αυτα επειδη θελουν να δωσουν λεφτα για καινουργια καρτα τους λεω οτι απλα δεν αξιζει να δωσουν +50 ευρω (και παραπανω) για μια 1060 οταν κανουν την ιδια δουλεια με τη 480 και τη 470 4GB. Αυτα τα λοιπον τα παλικαρια ειναι πραγματικα θυματα του brand name και τιποτε αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχώς ο χρόνος έχει δείξει ότι ή AMD σε βγάζουν πολύ παραπάνω. Σαν παράδειγμα πάρε πχ 7870 και 660ti, από εκεί που έχανε 10-15% μετά τα φακιρικα της πράσινης και την συνεχή υποστήριξη της κόκκινης βγήκε μέχρι και +20% . Για πες μου τώρα ποιός έκανε καλύτερη αγορά; Δεν πάω μακρυά εγώ και ο φίλος μου κάναμε αγορά εγώ πήρα 290χ εκείνος ήθελε την δυνατότερη που υπήρχε 780Ti, την πλήρωσε σχεδόν διπλά λεφτά.Για πες μου πάλι το αποτέλεσμα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 συναδελφε καταλαβαινω το επιχειρημα σου αλλα ποσα dx 12 παιχνιδια βλεπουμε σημερα τα οποια να ειναι και optimized κιολας περαν του doom? αντε να ειναι αλλα 2-3? εχουν οι καρτες αυτες την ιπποδυναμη να αντεξουν την ελευση του mainstream dx12? δεν έχει σημασία πόσα βλέπουμε σήμερα, αλλά πόσα θα δούμε στο μέλλον. εκτός αν του χρόνου κάποιος σκοπεύει να αλλάξει κάρτα και ας πάρει φέτος καινούρια, εγώ προσωπικά δε σκοπεύω το θέμα για μένα έχεις ως εξής αν μιλάμε για 1080p πάντα είτε πάρεις 480 είτε 1060 θα παίζεις μαξαρισμένος σχεδόν τα πάντα σήμερα και περνώντας ο καιρός θα κάνεις φυσικά υποχωρήσεις, τώρα λίγο πάνω η μία λίγο κάτω η άλλη, δε μιλάμε ουσιαστικά για δραματικές διαφορές ούτε άλλη κατηγορία, άλλη κατηγορία είναι οι 1070,1080 οπότε μετά το θέμα αρχίζει και γίνεται και κάπως υποκειμενικό το dx12 οφείλει να σε ενδιαφέρει αν κοιτάς το μέλλον η vram οφείλει να σε ενδιαφέρει αν κοιτάς το μέλλον (κι εγώ προσωπικά εκδόσεις με 3 και 4GB τις αποκλείω δε τις θεωρώ επαρκείς για ορίζοντα διετίας, ήδη ξεπερνιούνται σε κάποιους τίτλους) ε και μετά κοιτάς και το ιστορικό της κάθε εταιρείας, επιμένω ότι η amd προσέχει περισσότερο τα παλιότερά της μοντέλα τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα games σε windows, το αν έβγαλε οδηγό σε linux ή το αν τρέχει επαγγελματικές εφαρμογές καλύτερα δε με πολυνοιάζει. με νοιάζει ότι οι "μάχιμές" της κάρτες παραμένουν μάχιμες όσο το επιτρέπει το hw τους και όχι όσο το επιτρέπει η υποστήριξή τους. τώρα κάτι αρχαιολογίες που έχουν αναφερθεί ως επιχείρημα όπως σειρά 4xxx ή ακόμα και σειρά 6xxx ναι κακώς δεν τις υποστηρίζει, αλλά μιλάμε για αρχαιολογίες κανονικές κανένας δεν θα ενδιαφερόταν να συνεχίζει να παίζει με τη 4850 του ακόμα, απλά να δίνει εικόνα θέλει κάποιος άλλος μπορεί να έχει άλλη άποψη και άλλη εμπειρία ή άλλες ανάγκες από μένα σεβαστά είναι όλα.. εγώ το κοιτάζω αποκλειστικά από τη σκοπιά κάποιου που θέλει να παίζει παιχνίδια με τη κάρτα του και για αυτό κυρίως θα πάει να δώσει το 300αρι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Γνώμη μου είναι ότι η 1060 αξίζει περισσότερο για dx11 τίτλους, κυρίως παλαιότερους επειδή αποδίδει καλύτερα. Αν θες κάρτα πιο futureproof πας σε RX480 και κατά προτίμηση σε XFX GTR. Προσωπικά ψιλοαναγκαστικά πήγα στην GTX 1060 G1 6GB(από GTX 670 2GB) γιατί πήρα 1440p monitor και παίζω κυρίως παλαιότερους τίτλους και ο μόνος καινούργιος που με ενδιαφέρει είναι το Battlefield 1 στο οποίο αποδίδει λίγο καλύτερα, οπότε ήταν μονόδρομος συν του ότι την βρήκα στα 270 ευρώ και δεν ήθελα γενικά να δώσω παραπάνω. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πήγαινα δαγκωτό για την 480. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Τον ίδιο χρόνο ζωής θα έχουν 480/1060. Όταν θα βγουν σωστά DX12 παιχνίδια θα 'ναι για αλλαγή και οι δύο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 δοκίμασε κανείς τους ReLive να μας πει εντυπώσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 τους περνάω τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ειδα οτι δεν ανοιγει η επιλογη ''Προσθετες ρυθμισεις Radeon'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Κατι παιζει με τους relive.Με 290 δεν μου δινει επιλογη το afterburner να βαλω fan profile και δεν δειχνει καθολου θερμοκρασια.Μεγαλη μαλακια διοτι οι Sapphire ειναι πολυ σφιχτες με τον ανεμιστηρα,εμενα παει και 80 βαθμους με τα φουρφουρια να κωλοβαρανε κατω απο 2.000 στροφες την στιγμη που idle Παιζουν στις 1500 περιπου.. edit:Ακυρο,απεγκατασταση το afterburner και εγκατασταση την νεα εκδοση(4.3.0) και ολα δουλευουν ρολοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα