mkp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 *https://www.youtube.com/watch?v=uN7i1bViOkU* ΄Εχει σχολιαστεί ήδη το βίντεο που ανάθεμα και οι ίδιοι έχετε καταλάβει τι βλακείες τσαπουνάει το βλαχαδερό..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το βλαχαδερο έχει πολλές αλήθειες στα video του δυστυχώς. Στο συγκεκριμένο θα αφήσω τα die size κτλπ και θα μείνω σε αυτό που πρέπει, σαν καταναλωτής δείχνει ότι μία χαρά μισή τιμή αγόραζε ο κόσμος κάρτα με ίδιες επιδόσεις Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται κάποιος άλλος εδώ μέσα πέραν αυτού. Πολύ καλό είναι παλαιότερο video που δείχνει (αν βαριέται κάποιος να τα ψάχνει) τι έκανε ή πράσινη με την σειρά 7xx με την έλευση της 9xx!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ΄Εχει σχολιαστεί ήδη το βίντεο που ανάθεμα και οι ίδιοι έχετε καταλάβει τι βλακείες τσαπουνάει το βλαχαδερό..... Μια χαρά τα λέει και ας είναι και με Σκοτσέζικη προφορά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ΄Εχει σχολιαστεί ήδη το βίντεο που ανάθεμα και οι ίδιοι έχετε καταλάβει τι βλακείες τσαπουνάει το βλαχαδερό..... Ούτε βλαχαδερό είναι ούτε βλακείες λέει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ΄Αποψή σου. Εγώ εμμένω στην δική μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 RX 490 First Benchmark leaked 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά τα λέει και ας είναι και με Σκοτσέζικη προφορά. Για εσένα. Για άλλη μια φορά όταν κάποιος συγκρίνει λύσεις μόνο με το μέγεθος πυρήνα σαν ένα και μοναδικό στείρο αριθμό ή θεωρεί τα στατιστικά του Steam αξιόπιστο στατιστικό δείγμα για μένα είναι απλά αδαής. Φυσικά οι περισσότεροι προφανώς μένετε στον ισχυρισμό ότι η πράσινη πουλάει έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτό δεν είναι σε γενικές γραμμές κάτι καινούργιο και δεν χρειάζεται ο χρήστης να χάσει 35 λεπτά από τον χρόνο του για αυτό. Οι πωλήσεις (και κατά επέκταση το μερίδιο αγοράς) αυτή τη στιγμή χάρη στις RX Radeon ανεβαίνουν αργά αλλά σταθερά, ασχέτως ότι η πράσινη εξακολουθεί να σπάει ρεκόρ εισπράξεων/κερδοφορίας και αυτό απουσία οτιδήποτε Vega για την ώρα. Ο πραγματικός λόγος που η AMD υστερεί σε συνεχόμενη βάση στο να τρίξει πραγματικά τα δόντια στην πράσινη είναι η τραγική έλλειψη πόρων σε πολλαπλά επίπεδα και αυτό είναι κοινό μυστικό. Το βλαχαδερο έχει πολλές αλήθειες στα video του δυστυχώς. Στο συγκεκριμένο θα αφήσω τα die size κτλπ και θα μείνω σε αυτό που πρέπει, σαν καταναλωτής δείχνει ότι μία χαρά μισή τιμή αγόραζε ο κόσμος κάρτα με ίδιες επιδόσεις Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται κάποιος άλλος εδώ μέσα πέραν αυτού. Πολύ καλό είναι παλαιότερο video που δείχνει (αν βαριέται κάποιος να τα ψάχνει) τι έκανε ή πράσινη με την σειρά 7xx με την έλευση της 9xx!!! ΄Οταν τις "αλήθειες" πάει κάποιος να τις στηρίξει με ανακρίβειες τότε προφανώς θα πρέπει να περιμένει και την ανάλογη κριτική σε δημόσιο forum. Εάν θέλεις να υπεραπλουστεύσεις πράγματα τότε δεν θα διακινδυνεύσεις να αναφέρεις καν μεγέθη πυρήνων σε κάτι ανάλογο. Εάν το κάνεις κάντο σωστό και συνυπολόγισε και άλλους παράγοντες όπως καλλιώρα αριθμό transistors μεταξύ άλλων. Τέλος υπάρχει αντίλογος ακριβώς για να είναι σε θέση ο απλός αναγνώστης να προβληματιστεί αν θέλει και να καταλήξει ο ίδιος στα δικά του συμπεράσματα και εδώ σε κανέναν δεν αρέσει η στείρα προ-μασημένη τροφή. RX 490 First Benchmark leaked Εξακολουθεί να ακούγεται σαν Polaris mGPU με ελαφρώς καλύτερες προοπτικές εφόσον αγγίζει την 1080, η τελική κρίση θα εξαρτηθεί μάλλον από την σχέση τιμής/απόδοσης σε μέσο όρο. Προσωπικά θεωρώ το Vega καινούργια γενιά οπότε θα περίμενα κάτι σε RX5xx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Mε τόσο αλάτι που έχουν πλέον όλες αυτές οι φήμες, πίεση θα ανεβάσουμε. Ακόμα επιμένουν και αλλού πως όντως έρχεται και είναι σε επίπεδα 1080Ti>???>Titan (P), γράφουν για κάπου 12-13TFlops. Δεν βάζω link, αναπαραγωγή φήμης είναι, και αφού δεν βρήκα το "πρωτότυπο" δεν έχει νόημα. Τόσο hype για "αέρα", πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Για εσένα. Για άλλη μια φορά όταν κάποιος συγκρίνει λύσεις μόνο με το μέγεθος πυρήνα σαν ένα και μοναδικό στείρο αριθμό ή θεωρεί τα στατιστικά του Steam αξιόπιστο στατιστικό δείγμα για μένα είναι απλά αδαής. Φυσικά οι περισσότεροι προφανώς μένετε στον ισχυρισμό ότι η πράσινη πουλάει έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτό δεν είναι σε γενικές γραμμές κάτι καινούργιο και δεν χρειάζεται ο χρήστης να χάσει 35 λεπτά από τον χρόνο του για αυτό. Οι πωλήσεις (και κατά επέκταση το μερίδιο αγοράς) αυτή τη στιγμή χάρη στις RX Radeon ανεβαίνουν αργά αλλά σταθερά, ασχέτως ότι η πράσινη εξακολουθεί να σπάει ρεκόρ εισπράξεων/κερδοφορίας και αυτό απουσία οτιδήποτε Vega για την ώρα. Ο πραγματικός λόγος που η AMD υστερεί σε συνεχόμενη βάση στο να τρίξει πραγματικά τα δόντια στην πράσινη είναι η τραγική έλλειψη πόρων σε πολλαπλά επίπεδα και αυτό είναι κοινό μυστικό. ΄Οταν τις "αλήθειες" πάει κάποιος να τις στηρίξει με ανακρίβειες τότε προφανώς θα πρέπει να περιμένει και την ανάλογη κριτική σε δημόσιο forum. Εάν θέλεις να υπεραπλουστεύσεις πράγματα τότε δεν θα διακινδυνεύσεις να αναφέρεις καν μεγέθη πυρήνων σε κάτι ανάλογο. Εάν το κάνεις κάντο σωστό και συνυπολόγισε και άλλους παράγοντες όπως καλλιώρα αριθμό transistors μεταξύ άλλων. Τέλος υπάρχει αντίλογος ακριβώς για να είναι σε θέση ο απλός αναγνώστης να προβληματιστεί αν θέλει και να καταλήξει ο ίδιος στα δικά του συμπεράσματα και εδώ σε κανέναν δεν αρέσει η στείρα προ-μασημένη τροφή. Εξακολουθεί να ακούγεται σαν Polaris mGPU με ελαφρώς καλύτερες προοπτικές εφόσον αγγίζει την 1080, η τελική κρίση θα εξαρτηθεί μάλλον από την σχέση τιμής/απόδοσης σε μέσο όρο. Προσωπικά θεωρώ το Vega καινούργια γενιά οπότε θα περίμενα κάτι σε RX5xx. Τα στατιστικά του Steam μια χαρά είναι για το user base του Steam (Gamers). Και όταν είχε τις ταχύτερες κάρτες με λιγότερα λεφτά η AMD (HD7970, HD7790, R9 290/390 κλπ) πάλι η NVIDIA πούλαγε παραπάνω. Και σήμερα με την RX 470 4GB να πουλιέται έξω στα $150 και πάλι πιο πολλές GTX 1050Ti στα ίδια λεφτά θα πουλήσει η NVIDIA παρόλο που η RX 470 είναι μέχρι και 50% ταχύτερη. Θα συμφωνήσω ότι παίζει μέχρι ένα βαθμό ρόλο και η έλλειψη πόρων αλλά και όταν δεν είχε τέτοιο θέμα η AMD (εποχές HD5870) πάλι παραπάνω μερίδιο είχε η NVIDIA. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Τα στατιστικά του Steam μια χαρά είναι για το user base του Steam (Gamers). Εγώ δηλαδή που δεν έχω κάνει ποτέ steam account αλλά στον ελεύθερό μου χρόνο θα παίξω κάθε λογής παιχνίδι δεν ανήκω στους gamers; Ή η GTX 1070 μου δεν είναι αρκετή για να μπει στη λίστα του steam; Τόσες άλλες πλατφόρμες υπάρχουν με ισάξιο ή και καλύτερο περιεχόμενο και τιμές για να λέμε ότι το user base του steam είναι το στατιστικό ευαγγέλιο αυτών που παίζουν παιχνίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δηλαδή που δεν έχω κάνει ποτέ steam account αλλά στον ελεύθερό μου χρόνο θα παίξω κάθε λογής παιχνίδι δεν ανήκω στους gamers; Ή η GTX 1070 μου δεν είναι αρκετή για να μπει στη λίστα του steam; Τόσες άλλες πλατφόρμες υπάρχουν με ισάξιο ή και καλύτερο περιεχόμενο και τιμές για να λέμε ότι το user base του steam είναι το στατιστικό ευαγγέλιο αυτών που παίζουν παιχνίδια... Ε πες μας και ποιες είναι οι τόσες άλλες, να επωφεληθούμε κι εμείς που δεν ξέρουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δηλαδή που δεν έχω κάνει ποτέ steam account αλλά στον ελεύθερό μου χρόνο θα παίξω κάθε λογής παιχνίδι δεν ανήκω στους gamers; Ή η GTX 1070 μου δεν είναι αρκετή για να μπει στη λίστα του steam; Τόσες άλλες πλατφόρμες υπάρχουν με ισάξιο ή και καλύτερο περιεχόμενο και τιμές για να λέμε ότι το user base του steam είναι το στατιστικό ευαγγέλιο αυτών που παίζουν παιχνίδια... σαν ; ποια αλλη πλατφορμα υπαρχει αυτην την στιγμη που περναει σε περιεχομενο το steam ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δηλαδή που δεν έχω κάνει ποτέ steam account αλλά στον ελεύθερό μου χρόνο θα παίξω κάθε λογής παιχνίδι δεν ανήκω στους gamers; Ή η GTX 1070 μου δεν είναι αρκετή για να μπει στη λίστα του steam; Τόσες άλλες πλατφόρμες υπάρχουν με ισάξιο ή και καλύτερο περιεχόμενο και τιμές για να λέμε ότι το user base του steam είναι το στατιστικό ευαγγέλιο αυτών που παίζουν παιχνίδια... Το userbase του Steam είναι τόσο μεγάλο που στατιστικά το κάνει έγκυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 σαν ; ποια αλλη πλατφορμα υπαρχει αυτην την στιγμη που περναει σε περιεχομενο το steam ; GoG, Οrigin που τώρα τελευταία πληρώνω και τα 4€/μήνα στο access γιατί θέλω να δοκιμάσω τα παιχνίδια του, UPlay για της ubisoft και όλα σε συνδιασμό με κανά παιχνίδι από το θείο και έστρωσε. Δεν είναι ότι έχω κάποια απέχθεια στο steam, απλά τόσα χρόνια δεν υπήρξε κάτι που να χρειάστηκα από το steam ώστε να κάνω account. Το userbase του Steam είναι τόσο μεγάλο που στατιστικά το κάνει έγκυρο. Σε συγκεκριμένες αγορές όπως NA και West Europe ίσως. Για τον υπόλοιπο κόσμο δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά... ούτε στο καλοριφέρ μη σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα