Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η AMD έχασε μεγάλο μέρος του marketshare όταν στην αγορά είχε τη σειρά 200 και η nvidia κυκλοφόρησε την 970 με μισή κατανάλωση, καλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερη τιμή από τις 290/290x. Με την 300 σειρά κατάφερε και ανέβηκε από το 20% στο 30%.

Αν στο μέλλον βγάλει μια κάρτα που να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις με τη μισή κατανάλωση και με χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό δε νομίζω να έχει πρόβλημα να προσελκύσει κόσμο. Οι περισσότεροι κοιτάνε το vfm και όταν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο θα το προτιμήσουν.

Μην τα μπερδεύεις. Τα ποσοστά χάθηκαν λόγο του ότι η AMD δεν κυκλοφόρησε τπτ, το 2014 που βγήκαν οι Pascal. Η 290/290Χ είναι την ίδια χρονιά με την 780/780Ti. Το 2015 βγήκε η 300 σειρά που θα έπρεπε να βγει το 2014 για να υπάρχει ανταγωνισμός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι μας νοιάζει τι έχει γίνει ακριβώς; Μας ενδιαφέρει τι ΘΑ ΓΙΝΕΙ και αν κοιτάξω τα τελευταία στατιστικά μεριδίων αγοράς είναι σίγουρα στον σωστό δρόμο. Φυσικά με ρυθμό χελώνας, αλλά χωρίς ιδιαίτερες επενδύσεις σε πόρους μην περιμένετε και σουπερνόβα.

Μην τα μπερδεύεις. Τα ποσοστά χάθηκαν λόγο του ότι η AMD δεν κυκλοφόρησε τπτ, το 2014 που βγήκαν οι Pascal. Η 290/290Χ είναι την ίδια χρονιά με την 780/780Ti. Το 2015 βγήκε η 300 σειρά που θα έπρεπε να βγει το 2014 για να υπάρχει ανταγωνισμός.

Και αυτό έπαιξε ρόλο.Φυσικά το ότι δε κυκλοφόρησε τίποτα καινούργιο δε σημαίνει ότι δεν πουλούσε προϊόντα στην αγορά. Από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο η σειρά 900 έπαιζε με την 200. 

Τέσπα, απλά να εξηγήσω τη θέση μου και τελειώνει από εμένα το ζήτημα. Θεωρώ λάθος να λέμε ότι οι περισσότεροι πηγαίνουν στην μια ή στην άλλη εταιρία από βίτσιο. Η 970 ήταν εξαιρετικό vfm και για αυτό την επέλεξαν πολλοί χρήστες (ανεξάρτητα ποια κάρτα είχαν πριν). Αν καταφέρει η AMD να προσφέρει αντίστοιχο vfm θα ξανακερδίσει όσο κόσμο έχασε.

Πως ακριβώς την βλέπετε την τιμή στο πλαίσιο, γιατί σε εμένα €370 εμφανίζει.

στείλε μου μαιλ με πμ να σου προωθήσω

http://www.insomnia.gr/topic/628583-sapphire-rx-480-nitro-%CE%BC%CE%B5-259-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ 

μετα τις 12 θα ισχυει η προσφορα που αρχιζει black friday 

και από τώρα μπορείς! 

post-331929-0-36211500-1480015974_thumb.png

στείλε μου μαιλ με πμ να σου προωθήσω

http://www.insomnia.gr/topic/628583-sapphire-rx-480-nitro-%CE%BC%CE%B5-259-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ 

και από τώρα μπορείς! 

την εβαλες απο τωρα στο καλαθι ρε ατιμε ; :P 

• Like 1

Εχω παραγγειλει μια R9 fury οπως ειπα πριν μια σελιδα απο amazon.fr. H σελιδα του προιοντος ειναι αυτη:

https://www.amazon.fr/Sapphire-11247-03-40G-Carte-graphique-Express/dp/B018Y0IHA2/

Με κωδικο καρτας απο sapphire υποθετω: 11247-03-40G.

Τωρα σας παραθετω το mail που τους εστειλα που εξηγει το τι επαιξε:

Hi, I ordered yesterday a graphics card from your website. The item was on stock but since then it has gone out of stock and it says that it will be available again on December 2nd. My order page says that I will receive my order 30 Nov-2 Dec, but my order hasn't been shipped yet.

Can you please inform me when my order will be shipped ?

My order number is **********

Thank you :)

Mου απαντησαν αυτο:

Dear Customer

Thank you for contacting Amazon.fr.

Firstly, I would like to apologise for the delay in dispatching your order #*********

In looking into the situation, I have found that "Sapphire 11247-03-40G Carte graphique ATI R9 Fury 1050 MHz 4 Go PCI Express " has been delayed in the dispatch process. We are processing your order now, and once it has been dispatched, we will send you an e-mail message confirming the date, contents, and method of delivery. If you have not received this dispatch e-mail within 48 hours, please use the following link to inform us and we will investigate this situation further:

http://www.amazon.fr/email

I hope you'll understand that we do our best to ensure that all of our customer orders leave our Fulfillment Centre as close as possible to the availability and delivery estimates that are listed on our website.

We will be doing everything we can to ensure that your order will be delivered to you on the delivery dates which we originally promised.

In addition to our large selection, one of the benefits we'd like to offer our customers is convenience, and I realise that we have not met that standard in this case.

Thank you for your understanding and for shopping with Amazon.fr.

Και επειτα αφου τους εστειλα ΟΚ και οτι δεν εχω θεμα να περιμενω λιγο περισσοτερο μου εστειλαν αυτο:

Dear customer,

At first, Thank you for writing to Amazon.fr with your kind comments and feedback which we greatly appreciate.

We are not able to send you the graphic card "Sapphire 11247-03-40G Carte graphique ATI R9 Fury 1050 MHz 4 Go PCI Express" in the time originally announced, as this item being temporarily out of stock.

Please note that availability on our website is based on information provided by our suppliers. We do our utmost to respect them, however changes beyond our control are possible. Therefore, I assure you that we are working with our suppliers to get this item & I also alerted our department in relation with our suppliers so that we can send it to you ASAP.

Be assured that, Your order has not been canceled and we will do our best to get the item for you. We will send you the item once we have received a copy of our suppliers and will confirm by e-mail the date and mode of delivery.

As soon as it is available, we will confirm by e-mail the date and the modalities of the sending of this one.

For information, any order paid by card is invoiced at the time of preparation of your parcel (just before its departure).

I'm sorry for the inconvenience this delay may have caused & Thank you for your understanding.

Thank you for choosing Amazon.fr

Τώρα όμως είδα οτι έχουνε την καρτα με το ιδιο κωδικο απο sapphire ξανα καταχωρημενη και σε στοκ αλλα στα 600+€:

https://www.amazon.fr/Sapphire-RADEON-R9-Nitro-3-0-1000-MHz-graphique/dp/B01A6FYVJO/

Παλι στο description λεει το ιδιο product number.

Δεν ξερω αν πρεπει να τους ενοχλησω ξανα καθώς ισως μου ακυρώσουν τι παραγγελια για και καλα "λαθος τιμη" ενω ετσι ισως την στειλουν. Αλλα παλι επειδη θελω αμεσα την gpu ειναι βλακεια να τους αφησω και να μου πουν σε 2 εβδομαδες οτι τελικα ηταν λαθος τιμη και να εχει χαθει χρονος+οτι παλι απεξω θα περιμενω ποσο καιρο να ερθει.

Το μονο που με κανει να πιστευω οτι η τιμη ισως να μην ειναι λαθος ειναι οτι και στο skroutz ενα καταστημα την εχει στα 350€ περιπου ενω και στις ΗΠΑ εχει τετοιες τιμες σε fury.

Εσεις τι λετε να στειλω ή οχι? Εγω για RX 480 πηγαινα αλλα αν μου τυχαινε fury ετσι απο σποντα σε ιδια τιμη μονο οχι δεν θα λεγα...

Πόσο την πήρες? Έχει στο πλαίσιο 480 8gb+civ 6 στα 259. Αν την πήρες πάνω από 300 εγώ θα ακύρωνα.

Δεν με εχουν χρεωσει γιατι δεν εχει γινει ship. Αλλα 300 μαζι με τα μεταφορικα.

η καρτα ειανι ιδια και στις 2 αγγελιες, δεν καταλαβαινω την συγχυση, απλα στην 1 ακομα λεει 652 και στην αλλη την φυσιολογικη τιμη. Oi Fury εχουν ενα 3 μηνο που επεσαν στα 350-300 ευρω οι τιμες τους.

νομιζω οτι η Fury ειναι σαφως ανωτερη της 480..... το μονο αρνητικο ειανι τα 4GB αλλα μονο εαν θες αναλυση πανω απο 2Κ θα εχεις θεμα νομιζω. Για τα επομενα 3-4 χρονια 4 GB ειναι αρκετα πιστευω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...