Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί δεν περιμένεις το VEGA ;

Έχω ένα πιστωτικό από RMA της R9 390 και θα το βάλω τώρα στην RX 480 8GB. Άσε που για τώρα με καλύπτει μια χαρά η κάρτα στα 1080p.  Όταν με το καλό βγει το Vega βλέπουμε, αλλά μεταξύ μας δεν χαλάω πάνω από 300-400 Ευρώ για κάρτα πλέον.  Οπότε και το Vega να είχε βγει σήμερα αν ήταν πάνω από 400 Ευρώ δεν θα το έπαιρνα.

Από το να πάρεις 2014 performance(480), καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω(Αν μπορείς βέβαια)  :P

Με ενδιαφέρουν πιο πολύ τα DX-12/Vulkan Games πλέον, και σε αυτά η RX 480 είναι μέχρι και 50% πιο γρήγορη από την 970. Στα λεφτά που έχει τώρα η RX 480 είναι η καλύτερη επιλογή (λόγο του πιστωτικού , αλλιώς μια 470 4GB θα έπαιρνα).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αντικειμενικά reviews πάνω από όλα... ειδικά όταν επαληθεύονται

http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?p=55267445

64 στα review 75 στη πράξη (και φυσικά η 1060 78) .. και σιγά τις επιδόσεις που μου έδωσαν τα 40mhz της asus.. 17% πάνω σε fps πάντως σίγουρα όχι  

• Like 1

Ποιός ξέρει με τα τουρκοβλαμμενόπουλα. Κάνανε ένα λίφτινγκ στην ιστοσελίδα τους που είναι καλό, αλλά αυτό δεν τους κάνει αυτόματα και εξυπνότερους....

η αλήθεια είναι ότι με βάση τις προηγούμενες σειρές θα περίμενε κανείς και στις polaris μία 490 με περισσότερους πυρήνες και πιο γρήγορη μνήμη ή έστω μία 480Χ (δε θα κολλήσουμε στην ονομασία), ένα μοντέλο πιο πάνω από την απλή 480 τεσπα

εκτός αν 490 πρόκειται να είναι οι vega όπως στις σειρές 2xx και 3xx όπου στις 290 και 390 είχαμε το high end μοντέλο

από την άλλη αν πουλάνε προς το παρόν οι 480 (σε σημείο που οριακά καλύπτεται η ζήτηση), θα μπορούσε να παρουσιαστεί μια Χ αργότερα ώστε να ανανεωθεί το ενδιαφέρον για τις polaris όταν αυτό θα αρχίσει να πέφτει αισθητά και αντίστοιχα να βγάλουν οι πράσινοι και μια 1060ti

αυτό το βλέπω πιο λογικό τώρα που το σκέφτομαι, αν ήμουν η amd δε θα παρουσίαζα τώρα ένα βελτιωμένο polaris

πρώτα vega όταν είναι να γίνει και μετά αναβαθμισμένες Polaris για να επεκτείνω το ενδιαφέρον για το πιο μεσαίο μοντέλο 

επίσης και η διπλοπύρηνη κάρτα παίζει σαν ενδεχόμενο μιας και ανέκαθεν της άρεσε της amd να βγάζει τέτοια μοντέλα θα του βάλει και ένα ψυγειάκι και με 100€ λιγότερα θα ρίχνει στις δυνατές μονοπύρηνες nvidia μόνο σε benchmark και σε ελάχιστα φυσικά παιχνίδια και κάτι τρέχει στα γύφτικα 

• Like 1

δεν μπορω να θυμηθω σε μια ιστοσελιδα που διαβασα, οτι η εναρξη της 490 θα ηταν του χρονου το φθινοπωρο. Ή τοσο χαλια μνημη εχω ή επεσε πολυ παραπληροφορηση......

αντε σε κανα μηνα 490 !

μουφα ειδηση ειναι . αν ειναι dual gpu και κοστιζει οσο μια 1080 γιατι πολυ απλα να μην παρει κανεις 2χ 480 και να του βγει και πολυ φθηνοτερα. vega 10 δεν θα ειναι γιατι θα βγουνε στο πρωτο εξαμηνο του 17. επισης το vega 10 θα ειναι στην high end κατηγορια ( στιλ fury/furyx ) το vega 11 ειναι που θα αντικαταστησει του χρονου το polaris . το polaris απλα βγηκε για να παρει μεριδιο αγορας η amd και να παρει καπως τα πανω της. ( και το πηρε με βαση τον προηγουμενο χρονο εχει παρει ενα 10% ) 

https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B01IQS6NI0/ref=pd_aw_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=CTVAADKCF9NBZH1KFYXR

Νομιζω για 50Ε κατω απο οσο ερχετε η GTR απο γερμανια, αξιζει ετσι δεν ειναι?

Υποψην παιζεικαι fury στα 279!

https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B01IQS6NI0/ref=pd_aw_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=CTVAADKCF9NBZH1KFYXR

Νομιζω για 50Ε κατω απο οσο ερχετε η GTR απο γερμανια, αξιζει ετσι δεν ειναι?

Υποψην παιζεικαι fury στα 279!

αν αυτή είναι η τελική ναι , μεταφορικά δεν έχει το amazon ? θα σου έρθει από EU?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν αυτή είναι η τελική ναι , μεταφορικά δεν έχει το amazon ? θα σου έρθει από EU?

Ναι εχει μεταφορικα περιπου γυρω στα 10€.

Αλλα σκεφτομαι και για fury για 1080p θα ναι πιο τουμπανη και με HBM μνημες. Εχω evga g2 750W και χωραει στο κουρακι μου!

Τελικα πηρα την fury :D Τα εβαλα κατω και ειδα οτι η ταχυτερη καρτα θα με ωφελησει πιο πολυ καθως παιζω σε 1080p και δεν εχω σχεδια για μεταβαση συντομα σε μεγαλυτερη αναλυση!

Επεξ/σία από khr1s
  • Like 1

την πηρα εγω πριν κανα μηνα στα 310 . ποιος να ηξερε να περιμενα λιγο :(

ειναι λιγο overkill για 1080p αλλα στα μελλοντικα παιχνιδια λογικα θα ερθει κουτι για 1080p

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...