Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειδωμεν αμα το διορθωσουν στην ιστοσελιδα τους....

παντως πρεπει να ειναι καποιο διαφορετικο revision γιαυτο εχουν βγαλει τις νεες εκδοσεις, γτ εκτος απο λιγο χαμηλοτερα κλοκια και υποστηριξη VR τεχνολογιας οι καρτες 470/4Gb ειναι ολοιδιες.

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=070ECC49-9BEA-4221-AC39-0386443583FE&lang=eng

1216 αντι 1260 ρολοι

ισως ριξουν την τιμη ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλαξε καρτέλα και θα το δεις. Στα σπεκς είναι

Ναι, τώρα το πρόσεξα κι εγώ.

Δεν νομίζω, όμως.

Τί να τον κάνει τέτοιο δίαυλο η 470?

Μάλλον τυπογραφικό, αφού στην αρχική σελίδα-Overview δίνει τα 2000 για τη μνήμη και εξακολουθεί να γράφει 256.

Mπορείς να κάθεσαι να το αλλάζεις τις καρτέλες όλη μέρα εξακολουθεί να είναι τυπογραφικό λάθος. ΔΕΝ υπάρχει Polaris με μεγαλύτερο από 256-μπιτο δίαυλο. Μ'αρέσει που επιμένετε κιόλας. 

΄Οταν έχεις αμφιβολίες πας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/radeon-rx-series/radeon-rx-470 που μας λέει τι; 

• Like 1

Ταχυτητα και θερμοκρασιες

xfx gtr black

Τυπογραφικό ? Στον γουγλι δεν βρίσκω τπτ...

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=251A3BDE-2CC1-4C49-B661-165D72DEA40A&lang=eng

κανένα λινκ ? βρίσκω μόνο από τσεχια μεριά και όλες είναι με 256 

Νέα μοντέλα βλέπω 512 bus δεν βλέπω και είμαι από κινητό για βοηθά λίγο 

Mπορείς να κάθεσαι να το αλλάζεις τις καρτέλες όλη μέρα εξακολουθεί να είναι τυπογραφικό λάθος. ΔΕΝ υπάρχει Polaris με μεγαλύτερο από 256-μπιτο δίαυλο. Μ'αρέσει που επιμένετε κιόλας. 

΄Οταν έχεις αμφιβολίες πας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/radeon-rx-series/radeon-rx-470 που μας λέει τι; 

Λες και εγώ θα στεναχωρηθώ αν είναι τυπογραφικό λάθος ή όχι.... Το ποστ σου νομίζω θα ήταν ένα τσακ περισσότερο on subject εάν

είχες αποφύγει το "Mπορείς να κάθεσαι να το αλλάζεις τις καρτέλες όλη μέρα εξακολουθεί να είναι τυπογραφικό λάθος" ανούσιο θα το χαρακτήριζα...

εάν διαβάσεις όλα τα  προηγούμενα ποστ  μπορεί και να μπορέσεις να καταλάβεις οτι ασχολούμαστε γιατί και για εμάς είναι λίγο περίεργο το 512...    

το έχεις?  

• Like 2

Λες και εγώ θα στεναχωρηθώ αν είναι τυπογραφικό λάθος ή όχι.... Το ποστ σου νομίζω θα ήταν ένα τσακ περισσότερο on subject εάν

είχες αποφύγει το "Mπορείς να κάθεσαι να το αλλάζεις τις καρτέλες όλη μέρα εξακολουθεί να είναι τυπογραφικό λάθος" ανούσιο θα το χαρακτήριζα...

εάν διαβάσεις όλα τα  προηγούμενα ποστ  μπορεί και να μπορέσεις να καταλάβεις οτι ασχολούμαστε γιατί και για εμάς είναι λίγο περίεργο το 512...    

το έχεις?  

O πυρήνας βγαίνει μόνο με 256-μπιτο δίαυλο και αυτό (είτε σε ενδιαφέρει είτε όχι) καμία εταιρεία δεν θα σπαταλούσε χωρίς λόγο δεκάδες εκατομμύρια για ένα μεσαίο πυρήνα κάρτας γραφικών ευρείας κατανάλωσης. Σε απλά ελληνικά είναι αυτονόητο ότι βγαίνει μόνο με 256bit πλάτος διαύλου. Και ναι ήταν 100% εντός θέματος γιατί αφορά πυρήνα AMD Ellesmere (βλέπε τίτλο ενότητας) με την ανάλογη παραπομπή που αποδεικνύει το προαναφερόμενο "αυτονόητο".   

O πυρήνας βγαίνει μόνο με 256-μπιτο δίαυλο και αυτό (είτε σε ενδιαφέρει είτε όχι) καμία εταιρεία δεν θα σπαταλούσε χωρίς λόγο δεκάδες εκατομμύρια για ένα μεσαίο πυρήνα κάρτας γραφικών ευρείας κατανάλωσης. Σε απλά ελληνικά είναι αυτονόητο ότι βγαίνει μόνο με 256bit πλάτος διαύλου. Και ναι ήταν 100% εντός θέματος γιατί αφορά πυρήνα AMD Ellesmere (βλέπε τίτλο ενότητας) με την ανάλογη παραπομπή που αποδεικνύει το προαναφερόμενο "αυτονόητο".   

Μπορείς να το γράφεις και να το ξανά γράφεις αλλά στην σελίδα της sapphire λέει 512 όποτε αναμένουμε απάντηση από την sapphire στα mail μας.

΄Οταν λάβετε την απάντηση θα ήθελα πάρα πολύ να την παραθέσεις εδώ για το κοινό και αν δεν το κάνεις θα ζητήσω επίσημη απάντηση ο ίδιος από την ίδια την AMD. 

΄Οταν λάβετε την απάντηση θα ήθελα πάρα πολύ να την παραθέσεις εδώ για το κοινό και αν δεν το κάνεις θα ζητήσω επίσημη απάντηση ο ίδιος από την ίδια την AMD. 

Δεν ζητάς επίσημη απάντηση από την amd από τώρα για να έχουμε και αποτέλεσμα ποιο γρήγορα και ποιο σίγουρο ?

αν και νομίζω ότι οποία απάντηση λάβουμε εμείς ή εσύ επίσημη θα είναι ...

η AMD τι σχεση εχει με την Sapphire ??? εκτος του οτι την προμηθευει με τα τσιπ η Sapphire μπορει να κανει οτι θελει πανω στην καρτα.

η AMD τι σχεση εχει με την Sapphire ??? εκτος του οτι την προμηθευει με τα τσιπ η Sapphire μπορει να κανει οτι θελει πανω στην καρτα.

Και πως θα αύξανε το πλάτος διαύλου σε πυρήνα AMD μια οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρεία; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...