.::NikoS::. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Αυτοί οι βαθμοί που πιάνονται όμως; Στον πάγκο έξω από κουτί; Γιατι μέσα στο κουτί με την XFX εγώ πιάνω 70αρια. Εχω δει στο Youtube στον παγκο να πιανει το πολυ 60 η XFX. Βαζω μια εικονα με benchmark με διαφορους συνδιασμους bios και oc. Με stock bios στα 1400MHz κρασαρε. Πιθανοτατα γιατι στο performance bios της black να δινει κι αλλα ρευματα που εγω δεν εδωσα. (Εγώ απλά έδινα +50mV σε καθε περιπτωση που ανεβαζα MHz) Τη μνήμη δεν την πείραξα. Δε ξερω για πιο λογο δε βλεπει τα 8γιγα της καρτας... (κανονικα φαινονται σε αλλα προγραμματα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Το unigine μόλις κλοκαρεις διαβάζει ο,τι να'ναι συχνότητες, μπορεί να γίνεται και το ίδιο με τις μνήμες Άλλωστε πάνω από 4 δε χρησιμοποιεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μιας κι επιτρέπει αναιτιολόγητη υπαναχώρηση εντός 14 ημερών μάλλον εγώ θα προβώ σε παραγγελία της κάρτας απο το eshop και σε περίπτωση που δεν κάνει με την μητρική μου θα την επιστρέψω. Είναι κανείς απο το site με p8h67 μητρική και 470/480 να μας πεί αν όλα λειτουργούν κομπλέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 H 470 πάντως που έχω, που έχει το ίδιο ακριβώς σύστημα ψύξης, είναι πάντα στους 65C και δεν την ακούω ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 κραταει σταθερα την αναγραφομενη συχνοτητα οταν φτανει στους 65 ? ή μηπως κανει throttle ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 κραταει σταθερα την αναγραφομενη συχνοτητα οταν φτανει στους 65 ? ή μηπως κανει throttle ? Ορίστε 100% gpu usage, 1230Mhz ο πυρήνας (stock) και 63C. Εντύπωση μου έκανε πάντως τα 1.218V του video. Πάρα πολύ. Τόσο πολύ θέλει η 480? Πώς να μην καίει μετα? Η 470 όπως βλέπετε, είναι μόλις στα 1.025V (stock). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 παίδες, με το VEGA τι παίζει; ακόμη τα rumours του καλοκαιριού ή κάτι νεότερο; επειδή είμαι εν μέσω αναβάθμισης και λέω GTX 1070/80 ή να περιμένω για VEGA, αν πρόκειται για κυκλοφορία τον Ιανουάριο διαφορετικά αν είναι πάλι "χαιρέτα μου τον πλάτανο", να τσιμπήσω πράσινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Απο Μάρτη λογικά. Αν βιάζεσαι και θες high end κάρτα τώρα είναι μονόδρομος η nvidia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 εγω νομιζω το φθινοπωρο καπου ακουσα οτι θα κυκλοφορησει. μπορει να θυμαμαι και λαθος. Επισης ειδα χθες οτι η Sapphire εβγαλε νεες καρτες με νεους κωδικους (11256-07)μεταξυ αυτων και αυτην που εχει 512bit memory bus. https://www.skroutz.gr/s/10381236/Sapphire-Radeon-RX470-8GB-Nitro-11256-07.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μιας κι επιτρέπει αναιτιολόγητη υπαναχώρηση εντός 14 ημερών μάλλον εγώ θα προβώ σε παραγγελία της κάρτας απο το eshop και σε περίπτωση που δεν κάνει με την μητρική μου θα την επιστρέψω. Είναι κανείς απο το site με p8h67 μητρική και 470/480 να μας πεί αν όλα λειτουργούν κομπλέ; Ναι αλλά πρέπει να είναι όπως το παρέλαβες (δηλαδή σφραγισμένο ) Σε τέτοια περίπτωση μου είχαν επιστρέψει και τα λεφτά μου αλλά εκείνο το προϊόν που επέστρεψα δεν κόστιζε ούτε 300 ευρώ, ούτε είχε αυτοκόλλητο στο κουτί. Σίγουρα θες να το ρισκάρεις με την κάρτα; Έχουμε κάναν καλό γνώστη από overclocking GPU να διαβάζει αυτό το νήμα άραγε; Ή να πάω να το ρωτήσω αλλού; Ίσως καταλάθος να έβαλα +200mV στο core voltage. Βεβαια ουτε που ετρεξα τιποτα, απλα το κατεβασα. Δε ξερω καν αν μπηκε σε λειτουργια γιατι πεχτηκε μαλακια με το προγραμα που χρησιμοποιουσα... (saphire trixx) Συγκεκριμενα εγω επελεγα +50 εκανα apply μετα ομως αυτο μονο του γυρναγε το slider σε ακυρες τιμες οπως πχ +200, οποτε υπαρχει ενδεχομενο να πειραξα MHz και να πατησα apply χωρις να κατεβασω το slider στο 50. Παιζει να εγινε ζημια που να μην εχει γινει ορατη ακομα; Ξέρω ότι το bios δε θα επιτρέψει να ξεφύγει αυτή η τιμή πέρα από τα όρια, αλλά και πάλι σκέφτομαι μήπως +200 ειναι υπερβολικα πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Που το λέει για σφραγισμένη; πω με γειωσες τώρα.. Στην τελική αν δεν κανει με την μητρική μου πως μπορω να το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχώς επειδή η νομοθεσία δεν το διευκρινίζει μαλλον όλα τα καταστήματα το θεωρούν σαν σφραγισμένο και λένε: ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, Το ακριβως οπως το παρελαβες πρακτικα σημαινει σφραγισμενο, οποτε ρωτα να στο διεκρυνισουν καλου κακου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Που το λέει για σφραγισμένη; πω με γειωσες τώρα.. Στην τελική αν δεν κανει με την μητρική μου πως μπορω να το ξέρω. Στείλε ένα μαιλ στην xfx και στην εταιρεία της μητρικής σου Ναι αλλά πρέπει να είναι όπως το παρέλαβες (δηλαδή σφραγισμένο ) Σε τέτοια περίπτωση μου είχαν επιστρέψει και τα λεφτά μου αλλά εκείνο το προϊόν που επέστρεψα δεν κόστιζε ούτε 300 ευρώ, ούτε είχε αυτοκόλλητο στο κουτί. Σίγουρα θες να το ρισκάρεις με την κάρτα; Έχουμε κάναν καλό γνώστη από overclocking GPU να διαβάζει αυτό το νήμα άραγε; Ή να πάω να το ρωτήσω αλλού; Ίσως καταλάθος να έβαλα +200mV στο core voltage. Βεβαια ουτε που ετρεξα τιποτα, απλα το κατεβασα. Δε ξερω καν αν μπηκε σε λειτουργια γιατι πεχτηκε μαλακια με το προγραμα που χρησιμοποιουσα... (saphire trixx) Συγκεκριμενα εγω επελεγα +50 εκανα apply μετα ομως αυτο μονο του γυρναγε το slider σε ακυρες τιμες οπως πχ +200, οποτε υπαρχει ενδεχομενο να πειραξα MHz και να πατησα apply χωρις να κατεβασω το slider στο 50. Παιζει να εγινε ζημια που να μην εχει γινει ορατη ακομα; Ξέρω ότι το bios δε θα επιτρέψει να ξεφύγει αυτή η τιμή πέρα από τα όρια, αλλά και πάλι σκέφτομαι μήπως +200 ειναι υπερβολικα πολυ... Πάρα πολύ δύσκολο να έπαθε κάτι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trok-trok Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ποια XFX 470 ειναι η καλυτερη γιατι εχω μπερδευτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 καλυτερη ? απο ποια αποψη ? πιο γρηγορη ενοοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα