glazos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 η XFX επισης στο καναλι του Jay εβγαζε κατι τρελα νουμερα με καταναλωση 100 Βαττ και παρα πολυ κρυα και πολυ καλο OC σε σχεση με αλλες που ειχε για συγκριση. Μόνο gigabyte και reference είχε δεν δοκίμασε strix νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω ότι ο buildzoid βάζει την strix πάνω από την gtr σε PCB απλά την gtr την έχει στα χέρια του και κάνει παπάδες από oc κατά τα άλλα εξαρτάται τι θέλεις από την κάρτα. Είναι δύο διαφορετικές φιλοσοφίες υλοποίησης από την xfx και την asus Το ιδιο καλες τις βγαζει, απλα προτιμαει την gtr για το dual bios + το switch που εχει, γι αυτο και την ζητησε απο την XFX και του την εστειλαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Το ιδιο καλες τις βγαζει, απλα προτιμαει την gtr για το dual bios + το switch που εχει, γι αυτο και την ζητησε απο την XFX και του την εστειλαν. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι τον έχω ακούσει να λέει σε stream ότι είναι more overbuilt από την xfx. Αύριο θα δω το βίντεο για επιβεβαίωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 στα διάφορα τεστ που έτρεχα όπως furmark έβλεπα γενικά στο gpu-z έως 150W μετά από 3ωρο παιχνίδι που το άφησα ανοικτό είδα 300.. είναι εφικτό έστω και κάποιες στιγμές να τράβηξε τόσο ρεύμα μια 480?? μπορώ να εμπιστευθώ αυτά τα νούμερα; έχω μετρητή τοίχου αν θέλω να δω τι τραβάει όλο του κουτί, αλλά για τη κάρτα συγκεκριμένα αναρωτιέμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 της ASUS εχεις ? μπορει να εκανε κανα spike ποιος ξερει, γτ δεν νομιζω να τραβηξε συνεχομενα τοσο πολυ ρευμα. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι τον έχω ακούσει να λέει σε stream ότι είναι more overbuilt από την xfx. Αύριο θα δω το βίντεο για επιβεβαίωση οχι, ισχυει ! ειπε οτι εχει περισσοτερα καλουδια για οβερκλοκερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 ειναι πολλα τα δεδομενα φιλε αλλα πολυ συμπυκνωμενα ειναι απο αποψη ποιοτητας υλικων κατασκευης στην πλακετα XFX>ASUS>SAPPHIRE>MSI>GIGABYTE>POWERCOLOR η 470 ειναι 10-15% πιο αργη απο την 480 μεσος ορος. και στις υψηλες αναλυσεις τα 4Gb δινουν λιγα fps λιγοτερα απο τα 8Gb. για την ωρα τα 4GB ειναι το νεο στανταρ, αλλα σε 4-5 χροναι τα 8 σιγουρα θα χρειαστουνε ετσι πως εξελισσονται τα παιχνιδια στo computeruniverse τα μεταφορικα ειανι 11 ευρω συν αλλα 7-8 ευρω εξτρα δλδ σχεδον 20 ευρω. Νομίζω ήδη τα 8GB είναι απαραίτητα. Το 4Κ gaming το δείχνει αυτό. Παραπάνω με το όχι βαρύ Assetto Corsa , στα 4K, χτύπησα μπουκάλι από VRam . Edit: βασικά άκυρο. Βλέπω έχω 100% gpu usage οπότε έχω ήδη τελειώσει από πυρήνα. Άρα τα 8Gb για την 470 δεν έχουν νόημα. Για τη 480 δεν ξέρω αλλά δεν είναι και τόσο πιο γρήγορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω ήδη τα 8GB είναι απαραίτητα. Το 4Κ gaming το δείχνει αυτό. Παραπάνω με το όχι βαρύ Assetto Corsa , στα 4K, χτύπησα μπουκάλι από VRam . Edit: βασικά άκυρο. Βλέπω έχω 100% gpu usage οπότε έχω ήδη τελειώσει από πυρήνα. Άρα τα 8Gb για την 470 δεν έχουν νόημα. Για τη 480 δεν ξέρω αλλά δεν είναι και τόσο πιο γρήγορη. Άσε το 4Κ. Η 470/480 είναι καθαρά για 1080Ρ/60Fps+/Ultra και 1440Ρ για 40-45 FPS. παραπάνω δεν πάνε. Στα 1080Ρ είναι το θέμα αν είναι απαραίτητα τα 8Gb η αν τα 4Gb αντέξουν για πολύ ακόμα. Λογικό να φτάσεις 100% πυρήνα, τσακ μπαμ, όταν η κάρτα σου είναι 1080Ρ advertised και εσύ την δοκιμαζεις σε υετραπλασια ανάλυση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Eσυ παίζεις ας πούμε 4Κ ή έχεις ακούσει νομίζεις φαντάζεαί????? Αρχικά ο'υτε η 470 και φυσικά ούτε η 480 μπορουν να σηκώσουν σε 4Κ αξιοπρεπώς κανένα σοβαρό τίτλο έκτος και μιλάμε για CSGO Kαι τα 6gb ram σε 4Κ παυ είναι η ανάλυση που παίζω είναι παραπάνω απο αρκετά Το asseto corsa δεν είναι τόσο βαρύ και τρέχει σε 4Κ άνετα και με 4 gb vram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 θα συμφωνήσω ότι η 480 (και η λίγο πιο αδύναμη 470) είναι για να μαξάρεις σχεδόν σε 1080 και να παίζεις με σχετικά λίγες υποχωρήσεις 1440p και όχι φυσικά για 4Κ εγώ προσωπικά αν δεν είχα σκοπό να παραμείνω σε 1080p θα έπαιρνα κάποια πιο δυνατή η μνήμη σε 1080 δεν ξέρω αν είναι απαραίτητη ή όχι, αλλά όπως φαίνεται στο παραπάνω screenshot μου χρησιμοποιείται και όχι μόνο σε έναν τίτλο οπότε καλό είναι να υπάρχει και ας είναι "περιττή" καλύτερα να έχεις περισσότερη παρά λιγότερη... εγώ μία φορά είχα τσιγγουνευτεί το 50αρι και πήρα λιγότερη μνήμη (στην 6950) και το μετάνιωσα οικτρά, η κάρτα βγήκε άχρηστη πολύ πιο νωρίς από ότι έπρεπε η 7950 με τα 3 κράτησε και λόγω της μνήμης της, οπότε 8GB τουλάχιστον αν σκοπεύεις να τη κρατήσεις τουλάχιστον 2 χρόνια, αυτή είναι η άποψή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Με 470 και 480 μπορείς να παίξεις άνετα σε 4Κ παιχνίδια του 2014 και πριν (ε με κάποιες εξαιρέσεις πχ Crysis 3). Από κει και πέρα θα μπορείς να παίζεις και κάποια μεταγενέστερα που όμως δεν είναι τόσο βαριά, μεγάλους τίτλους όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Σχετικά με τη VRAM: Με την 470 4GB βλέπω ότι αυτή τη στιγμή για 1080p max τα 4GB είναι αρκετά. Τη μνήμη την επιρεάζουν κυρίως τα textures, αυτή τη στιγμή σε 1080 max textures βλέπω 3600-3800 MB σε απαιτητικά games, και τρέχουν χωρίς πρόβλημα (με μια σκάλα κάτω στα textures τα ίδια παιχνίδια πέφτουν στα 2600-2800). Όμως αν ανεβάσουν και άλλο την ανάλυση/μέγεθος των max textures οι κάρτες με 4gb δεν θα μπορούν να τα παίξουν. Θα πρέπει να έχεις τα πάντα max και τα textures μια κλάση πιο κάτω. Για μένα αυτό δεν είναι game-breaker, τουλάχιστον μέχρι το VEGA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Σχετικά με τη VRAM: Με την 470 4GB βλέπω ότι αυτή τη στιγμή για 1080p max τα 4GB είναι αρκετά. Τη μνήμη την επιρεάζουν κυρίως τα textures, αυτή τη στιγμή σε 1080 max textures βλέπω 3600-3800 MB σε απαιτητικά games, και τρέχουν χωρίς πρόβλημα (με μια σκάλα κάτω στα textures τα ίδια παιχνίδια πέφτουν στα 2600-2800). Όμως αν ανεβάσουν και άλλο την ανάλυση/μέγεθος των max textures οι κάρτες με 4gb δεν θα μπορούν να τα παίξουν. Θα πρέπει να έχεις τα πάντα max και τα textures μια κλάση πιο κάτω. Για μένα αυτό δεν είναι game-breaker, τουλάχιστον μέχρι το VEGA High vs ULTRA textures, υπάρχει διαφορά στον οπτικό τομέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 High vs ULTRA textures, υπάρχει διαφορά στον οπτικό τομέα? Σε 1080p δεν νομίζω ότι είναι ορατή. Σε 4Κ μπορεί να φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 ανάλογα το παιχνίδι, αυτή τη στιγμή αν έχεις 3GΒ πάντως κάποια παιχνίδια δε σε αφήνουν να βάλεις τη μέγιστη ρύθμιση σε textures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 http://www.e-shop.gr/vga-xfx-amd-radeon-rx480-gtr-8gb-gddr5-true-oc-1288mhz-triple-x-edition-pci-e-retail-p-PER.519802 Το eshop τη εβαλε σε crazy sundays, να φανταστω οτι αλλη αυτη η triple x edition αλλη η black edition και αλλη η GTR η απλη. Αν δεν δω καμια καλυτερη τιμη παρασκευη που ειναι black friday πουθενα απεξω, εγω μαλλον θα παω σε αυτη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα