BabisTs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 είναι η gtr black edition έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές με τα άλλα μοντέλα xfx rx480 και είναι κορυφή !!! εγώ εχω πάει μέχρι 1475 και 2110 και είμαι στην διαδικασία bios mod για ποιο ψηλά Τρελό κομμάτι η gtr σου....από τα ελάχιστα κομμάτια 1450+mhz πυρήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δεν παίζει αυτό, κάπου υπάρχει user error. Άντε και να λεγες ότι είναι κάνα παιχνίδι που τρέχει πολύ καλύτερα σε nvidia όπως το project cars πχ, αλλά δεν είναι. Όπως είπε κι άλλος χρήστης παραπάνω, δεν είναι παιχνίδι που να τρέχει καλύτερα σε κάποια απο τις 2 εταιρίες, οπότε αν η μόνη διαφορά που βλέπεις είναι μια ρύθμιση στις σκιές (εκτός αν η ρύθμιση Ultra είναι τόσο κακογραμμένη), κάτι εσύ κάνεις λάθος. Η διαφορά των 2 καρτών είναι αρκετά μεγάλη. η 470 ειναι 100% πανω σε επιδοσεις σε σχεση με την 660 που ειχες . Eκτος απο τις σκιες στο στα ultra θα σου εδωσε και τα διπλασια fps . Παιδιά έχετε όλοι σας δίκιο. Έκανα πατάτα. Ήθελα να βάλω κάτι σαν το sparse-grid-supersampling της NVidia σε κάτι παλιά dx9 sims ΄που έχω (rf2 και AMS) , που βελτιώνει πολύ τα πράγματα και ενεργοποίησα κάτι supersampling X8EQ (αλήθεια τι είναι αυτό?) και κάτι άλλα. Ναι είχα το αποτέλεσμα που ήθελα αλλά το έκανα στο global tab χαχαχαχα Να ρωτήσω, ποιο από όλα τα AA methods είναι καλύτερα στην AMD? Βασικά διαβάζω και για το VSR. Είναι σαν το DSR της Nvidia ε? Μήπως συμφέρει να ανέβεις σε res αντί για ΑΑ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Χαζεύω για τις διαφορετικές 480 της XFX που κυκλοφορούν και είδα ότι υπάρχει η RX-480P8DBA6 στα 1338MHz αντι της RX-480P8DFA6 στα 1288MHz (αυτήν πήρα εγώ) και αναρωτιέμαι αν έχουν αλλάξει κάτι στην πλακέτα για να πάει εκεί stable ή φοράει κάνα περίεργο bios ή απλά είναι overclocked και φοράει πάνω καλύτερο chip? (πχ από τα καλύτερα της γραμμής παραγωγής) Μπορώ κάπως να κάνω καμιά δοκιμή έτσι για την περιέργεια; Ξέρει κανείς τι είναι οι Triple X editions? Έχουν κάτι διαφορετικό από τις άλλες που δεν έχουν τα XXX? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drelos2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Χαζεύω για τις διαφορετικές 480 της XFX που κυκλοφορούν και είδα ότι υπάρχει η RX-480P8DBA6 στα 1338MHz αντι της RX-480P8DFA6 στα 1288MHz (αυτήν πήρα εγώ) και αναρωτιέμαι αν έχουν αλλάξει κάτι στην πλακέτα για να πάει εκεί stable ή φοράει κάνα περίεργο bios ή απλά είναι overclocked και φοράει πάνω καλύτερο chip? (πχ από τα καλύτερα της γραμμής παραγωγής) Μπορώ κάπως να κάνω καμιά δοκιμή έτσι για την περιέργεια; Ξέρει κανείς τι είναι οι Triple X editions? Έχουν κάτι διαφορετικό από τις άλλες που δεν έχουν τα XXX? Η πρώτη που αναφέρεις είναι η black, και η δεύτερη είναι η gtr τώρα η triple x δεν ξέρω τι διαφορές έχει σίγουρα (νομίζω η black,και η απλή gtr έχουν καλύτερη υλικά στην πλακέτα μεσα απο όσο έχει αναφερθέι και στο tread),εγώ πάντως όταν είχαν παραγγείλει την δικιά μου έλεγε οτι ήταν triple x, αλλά εμένα η gtr η απλή μου ήρθε. είναι η gtr black edition έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές με τα άλλα μοντέλα xfx rx480 και είναι κορυφή !!! εγώ εχω πάει μέχρι 1475 και 2110 και είμαι στην διαδικασία bios mod για ποιο ψηλά Με την gtr η μόνη διαφορά είναι οι χρονισμοί που είναι υψηλότεροι στην black, αλλά αυτός στο βίντεο έχει την απλή gtr νομίζω γιατί η black είναι στα 1338mhz ,τώρα σε σχέση με της άλλες xfx rx400 κάρτες ναι έχει διαφορές αρκετές και εννοείται ότι ειναι καλύτερη η black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά, ένα συγκριτικο μεταξύ RX 470-Asus vs Sapphire, έδινε αρκετα μεγαλύτερο προβάδισμα στην Sapphire όσο αναφορά το performance. Η Asus όμως παραμέινε και 8-10 βαθμούς πιο κρύα. Και εξήγησε ότι συμβαίνει αυτό διότι η Sapphire ανεβάζει θερμοκρασίες επειδή δίνει όλο το "juice" της κάρτας στο performance, ενώ η Asus κάθετε πιο κρύα με λιγότερα fps. Αυτό λέτε να συμβαίνει και στην RX 480? Αλλά η Asus 470 είναι DUAL fan, ενώ η 480 triple fan που σημαίνει βάλανε παραπάνω γιατί ίσως ζεσταίνεται λόγο του μεγάλου performance(?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Αυτό λέτε να συμβαίνει και στην RX 480? Αλλά η Asus 470 είναι DUAL fan, ενώ η 480 triple fan που σημαίνει βάλανε παραπάνω γιατί ίσως ζεσταίνεται λόγο του μεγάλου performance(?) στην 480 της asus η ψύξη είναι overkill (και καλά κάνει) 62 βάθμους σε βαριά παιχνίδια με ανεμιστήρες στο 40% γενικά πάνω από 65 δεν πάει με τη καμία αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 μια από τα ίδια με την sapphire nitro+ 480 , στο 50% δεν ανεβάζει πάνω από 65 και είναι αθόρυβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 μια από τα ίδια με την sapphire nitro+ 480 , στο 50% δεν ανεβάζει πάνω από 65 και είναι αθόρυβη Σοβαρά? Πολύ καλό αυτό. Στην αρχή όλοι λέγανε ότι η Sapphire δεν έκανε καλή δουλειά με τις polaris όπως με fiji. Γενικά επικετρωνοναι στο ότι η Sapphire 470 ανεβάζε παραπάνω θερμοκρασία στο συγκεκριμένο review επειδή είχε καλύτερο performance. Να το: https://youtu.be/AzI96SSsVDM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Πάντως για να ακριβολογούμε, όταν λέμε για θερμοκρασίες, πρέπει να λέμε και σε τι θερμοκρασία περιβάλλοντος το δοκιμάσαμε.Με ένα ξερό νούμερο δεν βγάζεις άκρη. Τώρα πχ που είναι χειμώνας οκ αλλά το καλοκαίρι ανεβαίνουμε .Πχ και η strix που αναφέρθηκε πριν, το καλοκαίρι είδα και 70+,και με "δροσερό " κουτί. Και πάλι πολύ καλά, απλα το τονίζω για να καταλαβαίνουμε τι λέμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 αυτές τις θερμοκρασίες τις έχω με θερμοκρασία χώρου 24-26c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 το θέμα δεν είναι μόνο αυτό που λες όμως, αλλά και πόσο ανεβαίνει ο ανεμιστήρας γιατί όλες αυτές οι κάρτες ακόμα και τίποτα να μην κάνεις είναι ρυθμισμένες να έχουν στόχο ας πούμε 65-70 (οι custom με περισσότερους από έναν ανεμιστήρες) οπότε και σε καύσωνα να παίζεις πάλι τόσο θα μείνουν και το χειμώνα πάλι τόσο θα αφήσουν να πάει απλά θα ανεβάσουν λιγότερες στροφές το θέμα είναι πόσο θα ανεβάσουν ή χρειάζεται να ανεβάσουν στροφές ανεμιστήρα ώστε να διατηρηθεί η θερμοκρασία, υπάρχει και το θέμα του θορύβου αλλιώς τις βάζεις 100% και κάνουν σαν ελικόπτερα και έχεις 40-50 βαθμούς για μένα πάντως το θέμα χειμώνα καλοκαίρι ίσως δεν παίζει και τόσο ρόλο γιατί το a/c θα το ανοίξω όταν παίζω αλλιώς θα βράσω το κουτί μου το έχω έτσι ώστε να βγάζει όλη τη ζέστη μες στο δωμάτιο και μπορεί να γίνει ανυπόφορο τα καλοκαίρια, τώρα που αρχίζει ο χειμώνας όταν παίζω πάνω από ώρα το δωμάτιό μου είναι σαφώς πιο ζεστό από το υπόλοιπο σπίτι και με την 7950 και την 480 μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές τουλάχιστον μέχρι πέρυσι που ανοίγω παράθυρο καθώς παίζω όπως λεει και ο στίχος του τραγουδιού στο 2:18: "brace yourself! winter is coming, with this Ι shall not freeze" είναι βγαλμένο από τη ζωή δεν ανάβω τίποτα και με 3 βαθμούς έξω, αρκεί να παίζω (αναρωτιέμαι μήπως το να τρέχω furmark είναι τελικά πιο φθηνό από άλλες μορφές θέρμανσης, τώρα που έχω και πιο effiecient κάρτα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δεν καταφέρνουν να κρατήσουν το στόχο που λες,αν παίζεις σε ζέστη γιατί πάνε μέχρι ένα σημείο τα φανς στο default, άσε που ρίχνουν και ρολόγια εκτός αν έχεις δώσει power . Και στο 100% να βάλεις τα fans πάλι δεν μπορείς να παίξεις χαμηλά. Τα 40-50c που λες δεν γίνεται σε τέτοιου είδους κάρτες. Παίξε καλοκαίρι βαρύ παιχνίδι καμιά ώρα με 100% fan. Το 70ρι θα το πιάσεις σίγουρα. Και δεν λέω για σένα, που λες για ac ανοιχτό κλπ, γενικά μιλάω. Την εξωτερική θερμοκρασία δεν μπορείς να μην τη βάλεις στην εξίσωση, είναι κάτι που δεν το "παλευει" καμιά ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 ναι δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες, απλά υπάρχει ένα διάστημα θερμοκρασιών δωματίου μέσα στο οποίο όλες οι κάρτες θα έχουν την ίδια θερμοκρασία και η βασική διαφορά θα είναι οι στροφές των ανεμιστήρων και ο παραγόμενος θόρυβος από ένα σημείο και πάνω ναι σίγουρα δε θα μπορούν να το διαχειριστούν επίσης και σε ένα θεόκλειστο ή στριμωγμένο κουτί ακόμα και σχετικά κρύα να είναι έξω αν δε παίρνει αέρα και δε βγάζει έξω το ζεστό, θα ζεσταθεί η κάρτα είναι πολλοί οι παράγοντες ώστε να μπορούμε να μιλάμε γενικά και να καλύπτουμε όλες τις περιπτώσεις σε custom ψύξεις καρτών υποτίθεται ότι εννοείται ότι μιλάμε για κουτί που δίνει βάση στο airflow, αλλά αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε ότι το κάνει ο καθένας επίσης πολλές δοκιμές σε reviews γίνονται σε benches (και σε πιο κρύες χώρες θα προσθέσω εγώ) οπότε και πάλι δε μπορείς να είσαι βέβαιος για το τι θα συναντήσεις εσύ τελικά η asus πάντως δε throttle-αρει κρατάει συνεχόμενα συχνότητα και δύσκολα θα έχει αυτό το θέμα ακόμα και σε πολλή ζέστη δε νομίζω να μπορείς να δεις εύκολα πολύ πάνω από 70 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 είναι η gtr black edition έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές με τα άλλα μοντέλα xfx rx480 και είναι κορυφή !!! εγώ εχω πάει μέχρι 1475 και 2110 και είμαι στην διαδικασία bios mod για ποιο ψηλά με πόσα volt αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Η πρώτη που αναφέρεις είναι η black, και η δεύτερη είναι η gtr τώρα η triple x δεν ξέρω τι διαφορές έχει σίγουρα (νομίζω η black,και η απλή gtr έχουν καλύτερη υλικά στην πλακέτα μεσα απο όσο έχει αναφερθέι και στο tread),εγώ πάντως όταν είχαν παραγγείλει την δικιά μου έλεγε οτι ήταν triple x, αλλά εμένα η gtr η απλή μου ήρθε. Με την gtr η μόνη διαφορά είναι οι χρονισμοί που είναι υψηλότεροι στην black, αλλά αυτός στο βίντεο έχει την απλή gtr νομίζω γιατί η black είναι στα 1338mhz ,τώρα σε σχέση με της άλλες xfx rx400 κάρτες ναι έχει διαφορές αρκετές και εννοείται ότι ειναι καλύτερη η black Μα η απλη gtr που λες και συγκεκριμενα το μοντελο 480P8DFA6 εμενα στο αυτοκολλητο με το barcode στο κουτι λεει και XXX και στη σελιδα της Xfx την λεει σαν gtr true oc triple x. Την P8DBA6 παλι την λεει gtr true oc αλλα black edition. Νομιζω πως ειναι ιδιες ακριβως ακτος απο το core frequency απλα απο οτι ειδα σε καποια βιντεακια η black ειναι retailer exclusive στο newegg. Δοκιμασα να παω την δικη μου στα 1330 και για λιγο που το δοκιμαζα μια χαρα επαιξε οποτε αμφιβαλλω αν εχουν καποια διαφορα σε εξαρτηματα στην πλακετα. Απο οτι καταλαβα διαφορετικο pcb εχουν οι RS που και εκει υπαρχει triple x edition και black edition ακομα και με αλλο cooler. Παντως εγω νομιζω εχω αρκετα μεγαλες θερμοκρασιες για αυτη τη καρτα. Με κανα 20λεπτο στο heaven επιασε και 70 σταθερα - 75 max και γυρω στο 50% τα fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα