noFEARgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Το καταλαβαινεις βεβαια οτι οι 480/470 εχουν και σχδεδον μιση καταναλωση σε σχεση με τις προηγουμενες. Επισης ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης την 390 θα την συγκρινεις με το μικρο vega οταν βγει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εγώ επειδή έκανα μετρήσεις στο ίδιο σύστημα η 480 μου στα 1300/2150 περνούσε την 290Χ μου στα 1150/1550... Πώς έφτασες τη μνήμη στα 2150? Default η gigabyte είναι στα 1650. Πάντως δεν είμαι ικανοποιημένος.Ακόμα ψάχνομαι αλλά στο Assetto Corsa που είναι το πιο βαρύ παιχνίδι που έχω εγκατεστημένο, το μόνο που μου έδωσε η 470 σε σχέση με την 660, είναι να βάλω τις σκιές στο ultra από high. Νομίζω έκανα μ@λακια με τη 470...τι την ήθελα την AMD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τα έλεγε ο Sam75 και δεν τον ακούγατε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τα έλεγε ο Sam75 και δεν τον ακούγατε... Φαντάζομαι με μια 1050Ti/1060-3G θα έβλεπες άλλο παιχνίδι... Λογικά αστειεύεσαι με την 1050TI, όπου η 470 είναι σταθερά 20fps παραπάνω σε κάθε παιχνίδι! Τώρα όσο αφορά την 1060 3Gb, η VRAM την κράτα πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Το καταλαβαινεις βεβαια οτι οι 480/470 εχουν και σχδεδον μιση καταναλωση σε σχεση με τις προηγουμενες. Επισης ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης την 390 θα την συγκρινεις με το μικρο vega οταν βγει .Ναι τα καταλαβαίνω όλα αυτά, όπως καταλαβαίνω ότι μιλάμε για πιο μικρή κατηγορία, η ανάλογες θα είναι σίγουρα οι vega. Επίσης ήταν συνειδητή η επιλογή της μικρότερης κατηγορίας από τη στιγμή που δε σκοπεύω να ανεβω ανάλυση, το κόστος είναι σαφώς μικρότερο Απλά περίμενα περισσότερη εξέλιξη μετά από τόσα χρόνια Δεν είναι άσχημα τα πράγματα φυσικά, δεν παραπονιεμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Πώς έφτασες τη μνήμη στα 2150? Default η gigabyte είναι στα 1650. Πάντως δεν είμαι ικανοποιημένος.Ακόμα ψάχνομαι αλλά στο Assetto Corsa που είναι το πιο βαρύ παιχνίδι που έχω εγκατεστημένο, το μόνο που μου έδωσε η 470 σε σχέση με την 660, είναι να βάλω τις σκιες στο ultra από high. Νομείζω έκανα μ@λακια με τη 470...τι την ήθελα την AMD? Δεν παίζει αυτό, κάπου υπάρχει user error. Άντε και να λεγες ότι είναι κάνα παιχνίδι που τρέχει πολύ καλύτερα σε nvidia όπως το project cars πχ, αλλά δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drelos2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τελικά η xfx σηκώνει πολύ overclock ένας τύπος στο youtube την έφτασε 1580mhz, με 4ης γενιάς ι7. Δυνατή καρτα τελικά πάντως με έβαλε σε πειρασμό να πειράξω και εγώ την δικιά μου χωρίς να χρείαζεται αλλά τελικά δεν την πειράζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 1580MHz και υδρόψυξη και 2 ανεμιστήρες να χτυπάνε την κάρτα όμως ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drelos2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 1520 την έφτασε χωρίς την υδρόψυξη αν θυμάμαι καλά, πάντως ναι 1580 με την υδρόψυξη έφτασε. εντωμεταξύ σε καμι σημείο στο βίντεο λέει οτι έχει τα vrm της fury x αυτην και της asus strixx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Πώς έφτασες τη μνήμη στα 2150? Default η gigabyte είναι στα 1650. Πάντως δεν είμαι ικανοποιημένος.Ακόμα ψάχνομαι αλλά στο Assetto Corsa που είναι το πιο βαρύ παιχνίδι που έχω εγκατεστημένο, το μόνο που μου έδωσε η 470 σε σχέση με την 660, είναι να βάλω τις σκιές στο ultra από high. Νομίζω έκανα μ@λακια με τη 470...τι την ήθελα την AMD? Όπως είπε κι άλλος χρήστης παραπάνω, δεν είναι παιχνίδι που να τρέχει καλύτερα σε κάποια απο τις 2 εταιρίες, οπότε αν η μόνη διαφορά που βλέπεις είναι μια ρύθμιση στις σκιές (εκτός αν η ρύθμιση Ultra είναι τόσο κακογραμμένη), κάτι εσύ κάνεις λάθος. Η διαφορά των 2 καρτών είναι αρκετά μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Πώς έφτασες τη μνήμη στα 2150? Default η gigabyte είναι στα 1650. Πάντως δεν είμαι ικανοποιημένος.Ακόμα ψάχνομαι αλλά στο Assetto Corsa που είναι το πιο βαρύ παιχνίδι που έχω εγκατεστημένο, το μόνο που μου έδωσε η 470 σε σχέση με την 660, είναι να βάλω τις σκιές στο ultra από high. Νομίζω έκανα μ@λακια με τη 470...τι την ήθελα την AMD? η 470 ειναι 100% πανω σε επιδοσεις σε σχεση με την 660 που ειχες . Eκτος απο τις σκιες στο στα ultra θα σου εδωσε και τα διπλασια fps . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 πάντως η trix έχει πολύ καλή ψύξη, έπαιζα τώρα μιάμιση ωρίτσα και έφτασε 60 βαθμούς με ανεμιστήρια στο 39% max τώρα που σταμάτησα μετά από λίγα λεπτά έσβησαν, έσβησαν και δυο μεγάλα ανεμιστήρια του κουτιού που έχω επάνω της και ησυχία μόνο και μόνο από αυτό είμαι φοβερά ικανοποιημένος idle και που παίζει στους 40-44 λίγο με απασχολεί, δεν παθαίνει κάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 πάντως η trix έχει πολύ καλή ψύξη, έπαιζα τώρα μιάμιση ωρίτσα και έφτασε 60 βαθμούς με ανεμιστήρια στο 39% max τώρα που σταμάτησα μετά από λίγα λεπτά έσβησαν, έσβησαν και δυο μεγάλα ανεμιστήρια του κουτιού που έχω επάνω της και ησυχία μόνο και μόνο από αυτό είμαι φοβερά ικανοποιημένος idle και που παίζει στους 40-44 λίγο με απασχολεί, δεν παθαίνει κάτι Eνοεις την asus strix ?.... 470 η 480? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 asus 480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τελικά η xfx σηκώνει πολύ overclock ένας τύπος στο youtube την έφτασε 1580mhz, με 4ης γενιάς ι7. Δυνατή καρτα τελικά πάντως με έβαλε σε πειρασμό να πειράξω και εγώ την δικιά μου χωρίς να χρείαζεται αλλά τελικά δεν την πειράζω. είναι η gtr black edition έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές με τα άλλα μοντέλα xfx rx480 και είναι κορυφή !!! εγώ εχω πάει μέχρι 1475 και 2110 και είμαι στην διαδικασία bios mod για ποιο ψηλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα