The__Blade Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Πιο σωστό αυτό. Φίλος μου πάντως είχε Asus 290 και τώρα Sapphire 480 και oc vs oc η 290 ήταν κάπου 10% πιο δυνατή. Ίσως έχει να κάνει και με την τύχη βέβαια, σε τι κομμάτια έπεσε. Εγώ επειδή έκανα μετρήσεις στο ίδιο σύστημα η 480 μου στα 1300/2150 περνούσε την 290Χ μου στα 1150/1550... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Επειδή είχα και 290 , 290Χ, 480 και τώρα 470: 480>=290X 470>=290 Τόσο στοκ vs στοκ όσο και O/C vs O/C 290X=390X ara 480=390X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 AMD is preparing a new game promotion, which includes Civilization 6. Here’s a banner for the new campaign: http://videocardz.com/64319/sid-meiers-civilization-vi-free-with-radeon-rx-480 Civilization 6 will likely join the list of games that are currently offered for free with selected graphics cards. The list currently contains: DOOM® Total War™: Warhammer® The Banner Saga 2 Winning Putt™ Ashes of the Singularity™ Hitman™ DiRT Rally™ Guacamelee Sonic & All-Stars Racing Transformed Space Run Tales from Space: Mutant Blobs Attack Napoleon Total WarTM SID MEIERS CIVILZATION BEYOND EARTHTM DYAD Dirt® 3TM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 AMD is preparing a new game promotion, which includes Civilization 6. Here’s a banner for the new campaign: http://videocardz.com/64319/sid-meiers-civilization-vi-free-with-radeon-rx-480 Civilization 6 will likely join the list of games that are currently offered for free with selected graphics cards. The list currently contains: DOOM® Total War™: Warhammer® The Banner Saga 2 Winning Putt™ Ashes of the Singularity™ Hitman™ DiRT Rally™ Guacamelee Sonic & All-Stars Racing Transformed Space Run Tales from Space: Mutant Blobs Attack Napoleon Total WarTM SID MEIERS CIVILZATION BEYOND EARTHTM DYAD Dirt® 3TM Δε βλεπω Battlefield 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Όντως, με Battlefield 1 κι αν δεν είναι κανα special bundle που δύσκολα θα έρθει σε Ελληνικά καταστήματα, η 480 έφευγε παραγγελία. Μακάρι να το κάνουν τις επόμενες μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 είναι τελικά πολλά τα 8GB vram όταν σε 1080p φτάνεις τα 6.5GB; βέβαια ισχύει για πολλά παιχνίδια το πως όσο πιο πολλή μνήμη βλέπουν ελεύθερη την εκμεταλλεύονται, από την άλλη όμως δε μένει και αχρησιμοποίητη (μετά από καμιά ώρα gow 4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Αυτους τους κωδικους για παιχνιδια απο ελληνικο καταστημα τους παιρνουμε κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 είναι τελικά πολλά τα 8GB vram όταν σε 1080p φτάνεις τα 6.5GB; βέβαια ισχύει για πολλά παιχνίδια το πως όσο πιο πολλή μνήμη βλέπουν ελεύθερη την εκμεταλλεύονται, από την άλλη όμως δε μένει και αχρησιμοποίητη (μετά από καμιά ώρα gow 4) Στη δικια μου 1-2 παιχνιδια που τρωγαν και τα 6,stuttering δεν ειχα και ειχα πολλα fps(>100). Αρα πλεον αρκετα τρωνε οση τους δινεται. Εδω σε review βλεπεις και οι 3αρες 1060 να μη τρωνε ιδιαιτερο stuttering απο games. Καλο βεβαια να υπαρχει και ας μη χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μην μπερδεύετε το πόση μνήμη δεσμεύει ένα παιχνίδι με το πόση μνήμη χρειάζεται. Μπορεί σε μια Titan X 12GB ένα παιχνίδι να δεσμεύει 8-9GB VRAM, αλλά τρέχει άνετα ακόμα και σε 980Ti που έχει 6GB. Τα 6GB είναι αρκετά ακόμα και για 4Κ μέχρι τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 είναι τελικά πολλά τα 8GB vram όταν σε 1080p φτάνεις τα 6.5GB; βέβαια ισχύει για πολλά παιχνίδια το πως όσο πιο πολλή μνήμη βλέπουν ελεύθερη την εκμεταλλεύονται, από την άλλη όμως δε μένει και αχρησιμοποίητη ΄Οπως έχω κατά επανάληψη τονίσει, όσο περισσότερη μνήμη έχει μια GPU τόσο πιο αραιά την αδειάζει ο οδηγός GPU. Tο ότι αδειάζει σε αρκετές περιπτώσεις λιγότερο συχνά η μνήμη, δεν σημαίνει ότι "χρησιμοποιείται" και με την έννοια που το καταλαβαίνεις εσύ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μωρέ καλά έπαιζα το ίδιο παιχνίδι με 3 καλά και καλύτερα το παίζω με 8 Απλά όσο υπάρχει μνήμη καταλαμβάνεται, αν δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος θα έμενε στο 1-2 Είναι το ίδιο με τη ram και με 8 κανένα πρόβλημα δεν έχεις αλλά καλύτερα να έχεις 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μωρέ καλά έπαιζα το ίδιο παιχνίδι με 3 καλά και καλύτερα το παίζω με 8 Απλά όσο υπάρχει μνήμη καταλαμβάνεται, αν δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος θα έμενε στο 1-2 Είναι το ίδιο με τη ram και με 8 κανένα πρόβλημα δεν έχεις αλλά καλύτερα να έχεις 16 Nαι αδιαμφισβήτητα για το τελευταίο. Παρόλα αυτά σε αρκετές περιπτώσεις δεν μιλάμε για κατάληψη μνήμης αλλά λογική "βαρεμάρα" να καθαριστούν σκουπίδια προηγούμενης χρήσης στην μνήμη. Ξανά το παράδειγμα με τους κουβάδες. ΄Εστω ότι έχω δύο βρύσες από τις οποίες τρέχει ακριβώς η ίδια ποσότητα νερού. Στην μια βάζω ένα 10-λιτρο κουβά και στην άλλη ένα 20-λιτρο κουβά. Εάν αδειάζω τον πρώτο στον μισό χρόνο από ότι θέλει να γεμίσει ο δεύτερος, σημαίνει ξαφνικά ότι περνάει περισσότερο νερό από τον δεύτερο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Bandwidth πάντως έχω μικρότερο από ότι είχα με την 7950 έστω και λίγο μικρότερο Έχω δηλαδή πολύ μεγαλύτερο κουβά και πιο μικρή βρύση Τέσπα κατά αναλογία δε μου έχει πάρει τα μυαλά η 480 σε σχέση με την 7950, από την άλλη όμως σε ωμή δύναμη είναι σαφώς πιο δυνατή και λόγω της υλοποίησης της Asus έχω ησυχία (έβαλα και δύο μεγάλους ανεμιστήρες του κουτιού επάνω της που σβήνουν μαζί με της κάρτας όταν δεν υπάρχει λόγος που κάνει φοβερή διάφορα σε θόρυβο όταν απλά χαζεύω ίντερνετ), αρκετά καλές θερμοκρασίες Απλά νομίζω ότι στο Tahiti υπήρχε περισσότερη "ποιότητα" να το πω έτσι Επίσης το wattman που ισχύει στις καινούριες κάρτες δε μου κάθεται καθόλου καλά.. Τέσπα για 2 χρονακια (θα μείνει και στοκ η συγκεκριμένη δε τραβάει και για πολλά πολλά) καλή θα είναι, δε τη κόβω να μένει και πολύ παραπάνω σε αντίθεση με τη προηγούμενη που ήταν η καλύτερη αγορά όλων των εποχών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Bandwidth πάντως έχω μικρότερο από ότι είχα με την 7950 έστω και λίγο μικρότερο Έχω δηλαδή πολύ μεγαλύτερο κουβά και πιο μικρή βρύση Τέσπα κατά αναλογία δε μου έχει πάρει τα μυαλά η 480 σε σχέση με την 7950, από την άλλη όμως σε ωμή δύναμη είναι σαφώς πιο δυνατή και λόγω της υλοποίησης της Asus έχω ησυχία (έβαλα και δύο μεγάλους ανεμιστήρες του κουτιού επάνω της που σβήνουν μαζί με της κάρτας όταν δεν υπάρχει λόγος που κάνει φοβερή διάφορα σε θόρυβο όταν απλά χαζεύω ίντερνετ), αρκετά καλές θερμοκρασίες Απλά νομίζω ότι στο Tahiti υπήρχε περισσότερη "ποιότητα" να το πω έτσι Επίσης το wattman που ισχύει στις καινούριες κάρτες δε μου κάθεται καθόλου καλά.. Τέσπα για 2 χρονακια (θα μείνει και στοκ η συγκεκριμένη δε τραβάει και για πολλά πολλά) καλή θα είναι, δε τη κόβω να μένει και πολύ παραπάνω σε αντίθεση με τη προηγούμενη που ήταν η καλύτερη αγορά όλων των εποχών Αν η τεχνολογία παραμείνει τόσο στασιμη, θα είσαι κομπλέ για πολύ παραπάνω. (2013-2016 ίδιες επιδόσεις-R9 290/R9 390/R9 470-R9 480.) Έτσι όπως φαίνεται αν έρθουν του χρόνου οι RX/480X-470X-460X, πάλι τα ίδια θα είναι με 10% καλύτερες επιδόσεις. Βλέπετε ότι τα παιχνίδια που βγαίνουν είναι όλα unoptimized, όπου μετά απ μερικά patch στρωνουν. ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΆ, οι RX 470/480 βάρανε 60fps+/Ultra/1080P! Και δεν υπάρχει και λόγος για κάτι πάνω από αυτές. (η μόνη τρομερή διαφορά για φέτος ήταν η 970-1070 όπου στα ίδια λεφτά παίρνεις διπλασιες επιδόσεις.) Ιπποδύναμη υπάρχει, αφοσιωμενοι devs δύσκολα. Λες και τα broken games, έγιναν μοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καλά όσο μένω σε 1080 δε θα έχω θέμα, άντε να κάνω κάποιες μικρές υποχωρήσεις Απλά περίμενα μετά από τόσα χρόνια να είχαμε ήδη πάει σε mainstream 4K Εδώ πάνε οι κονσόλες έστω και με upscaling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα