Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eπειδή με ενδιαφέρει,σοβαρά τώρα,στο black friday πόσο κάτω να τη βρεις...?

Δεν μπορώ να ξέρω αλλά εάν θα έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα για την συγκεκριμένη κάπου στα 250 ?!?!?!?!?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενόψει vega σίγουρα θα πέσουν οι τιμές, αλλά αν έχει περιμένει κάποιος μέχρι τότε ίσως να αξίζει να δεί τις καινούριες κάρτες (αν φυσικά έχει ανάλογο σύστημα και τον ενδιαφέρουν high end gpus).

Ελλάδα τέτοιες μειώσεις έρχονται στις γιορτές (Χριστούγεννα, Πάσχα) η όχι πάλι?

Δυστυχώς όχι, έχουμε πολύ υψηλό φπα και εκπτώσεις εδώ είναι στάνταρ τιμές εξωτερικού.

Ενόψει vega σίγουρα θα πέσουν οι τιμές, αλλά αν έχει περιμένει κάποιος μέχρι τότε ίσως να αξίζει να δεί τις καινούριες κάρτες (αν φυσικά έχει ανάλογο σύστημα και τον ενδιαφέρουν high end gpus).

Γιατί οι VEGA ποτέ ανακοινωνονονται official? Τιμές 450+€ ίδιο επίπεδο με gtx 1070.

Αμφιβάλλω οτι θα έχουν ίδιες τιμές με 1070 (φυσικά η τιμή θα παίζει κι ανάλογα τις επιδόσεις τους), η Amd πάντα μας συνηθίζει σε πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις όμως.

Γενάρη λογικά ανακοινώνονται και γι'αυτό λέω πως ΑΝ σε ενδιαφέρουν πιο high end κάρτες περιμένεις η αν δεν βιάζεσαι για gpu, αλλιώς τώρα οι 470 και 480 μια χαρά είναι για 1080p και θα είναι για τουλάχιστον 2-3 χρόνια.

Αμφιβάλλω οτι θα έχουν ίδιες τιμές με 1070 (φυσικά η τιμή θα παίζει κι ανάλογα τις επιδόσεις τους), η Amd πάντα μας συνηθίζει σε πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις όμως.

Γενάρη λογικά ανακοινώνονται και γι'αυτό λέω πως ΑΝ σε ενδιαφέρουν πιο high end κάρτες περιμένεις η αν δεν βιάζεσαι για gpu, αλλιώς τώρα οι 470 και 480 μια χαρά είναι για 1080p και θα είναι για τουλάχιστον 2-3 χρόνια.

Αυτό ακριβώς.

Επίσης Γενάρη το annoucment. Μέχρι να έρθουν ελλαδα θα φτάσει Μάρτιος.

Κάπου ανάμεσα σε 280χ με 290 νομίζω είναι.

Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια.

Αντιστοιχη της 470 πριν 2 χρονια ηταν η 290 οχι η 280

Σε επιδόσεις η 470 θέλετε να μου πείτε ότι πλησιάζει την 290? Δηλαδη η 480 GTR που βρίσκεται;

Γιατί είχα την 290 και το GTA V με όλα ορθάνοιχτα στα γραφικά (απο σκιές μέχρι αντανακλάσεις, αποστάσεις και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. Anti Aliasing στο θεό ακόμα και στις σκιές, όλα ultra, very high και δε συμμαζεύεται) και προφανώς δεν μπορώ να πω ότι έπαιζε ικανοποιητικά αλλά ενώ με την 480 περίμενα καλύτερα πράγματα, δε νομίζω ότι είδα βελτίωση... 

Βέβαια ακόμα βλέπω πολλά bugs στους drivers τους να αναφέρονται και να βγάζουν πολύ πολύ συχνά updates οπότε μπορεί και να βελτιωθούν τα πράγματα.

Σε επιδόσεις η 470 θέλετε να μου πείτε ότι πλησιάζει την 290? Δηλαδη η 480 GTR που βρίσκεται;

Γιατί είχα την 290 και το GTA V με όλα ορθάνοιχτα στα γραφικά (απο σκιές μέχρι αντανακλάσεις, αποστάσεις και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. Anti Aliasing στο θεό ακόμα και στις σκιές, όλα ultra, very high και δε συμμαζεύεται) και προφανώς δεν μπορώ να πω ότι έπαιζε ικανοποιητικά αλλά ενώ με την 480 περίμενα καλύτερα πράγματα, δε νομίζω ότι είδα βελτίωση...

Βέβαια ακόμα βλέπω πολλά bugs στους drivers τους να αναφέρονται και να βγάζουν πολύ πολύ συχνά updates οπότε μπορεί και να βελτιωθούν τα πράγματα.

Μιλάς για το GTA V, που εξαρχής είχε θέματα.Επισης, ολα ανοιχτά γονατιζουν ακόμα και την GTX 980TI.

Και ναι,

RX 470=R9 290/GTX 970

RX 480=R9 390X/GTX 980.

• Like 3

Μιλάς για το GTA V, που εξαρχής είχε θέματα.Επισης, ολα ανοιχτά γονατιζουν ακόμα και την GTX 980TI.

Και ναι,

RX 470=R9 290/GTX 970

RX 480=R9 390X/GTX 980.

Επειδή είχα και 290 ,  290Χ, 480  και τώρα 470:

480>=290X

470>=290

Τόσο στοκ vs στοκ όσο και O/C vs O/C

• Like 1

Επειδή είχα και 290 ,  290Χ, 480  και τώρα 470:

480>=290X

470>=290

Τόσο στοκ vs στοκ όσο και O/C vs O/C

Πιο σωστό αυτό. Φίλος μου πάντως είχε Asus 290 και τώρα Sapphire 480 και oc vs oc η 290 ήταν κάπου 10% πιο δυνατή. Ίσως έχει να κάνει και με την τύχη βέβαια, σε τι κομμάτια έπεσε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...