The__Blade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εαν όχι μέσα στην εβδομάδα τότε σίγουρα στην αρχή της επόμενης θα ξεκινήσω τα upload Tι CPU έχεις; Edit είδα ότι έχεις 8370 οπότε για να κάνουμε συγκρίσεις πρέπει να βρούμε multithreaded games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καντε ρε παιδια ενα συγκριτικο σε 2-3 games για να εχουμε μια εικονα Εμενα προσωπικα αν η διαφορα ειναι 5fps stock to stock κλεινω προς την 470 Σε review βιντεο δεν εχω βγαλει ακρη βλεπω οτι η διαφορα ειναι 6-8fps αλλα δεν εχω και εμπιστοσυνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Tι CPU έχεις; FX8350 στα 4,8 ,gigabyte 990fxa ud3 rev4, X2 CMZ8GX3M1A1600C9,HD7950 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Απλά κάντε ένα public Google Sheets me invite only για edit. Χωρίστε το ανα τίτλο πχ να το συμπληρώσουμε σιγά σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Tι CPU έχεις; Edit είδα ότι έχεις 8370 οπότε για να κάνουμε συγκρίσεις πρέπει να βρούμε multithreaded games 8350 Αθήνα βρίσκεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 8350 Αθήνα βρίσκεσαι ? όχι είμαι επαρχία. Θα κατεβάσω λίγο το cpu θα τρέξουμε μερικά και βλέπουμε αν τα cpu μας τα χαλάνε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση: με τροφοδοτικό που έχω χάσει το 8πινο καλώδιο , τροφοδοτώ την κάρτα με αντάπτορα από 6pin σε 8pin ή πρέπει να πάρω οπωσδήποτε 8Pin καλώδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ιδανικο θα ηταν να βρεθει και ενας με 1060 3GB για να ξεκαθαρισει το τοπιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση: με τροφοδοτικό που έχω χάσει το 8πινο καλώδιο , τροφοδοτώ την κάρτα με αντάπτορα από 6pin σε 8pin ή πρέπει να πάρω οπωσδήποτε 8Pin καλώδιο? Μην πάρεις μετατροπέα 6 --> 8 pins. Με ένα τέτοιο θα είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μην πάρεις μετατροπέα 6 --> 8 pins. Με ένα τέτοιο θα είσαι μια χαρά. Γιατί , ο μετατροπέας θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα? Δλδ http://www.cosmodata.gr/product/221028/kal-goobay-93635-pcie-6p-pcie-8p Βασικά τα 2 έξτρα καλώδια του 8πινου από ότι βλέπω, είναι μόνο γείωση άρα λογικά θα είμαι οκ, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μην πάρεις μετατροπέα 6 --> 8 pins. Με ένα τέτοιο θα είσαι μια χαρά. Oχι, το molex σε 8pin ειναι πιο επικινδυνο σε σχεση με το 6pin σε 8pin,αλλα κανενα απο τα 2 δεν ειναι πολυ ασφαλες Γιατί , ο μετατροπέας θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα? Δλδ http://www.cosmodata.gr/product/221028/kal-goobay-93635-pcie-6p-pcie-8p Βασικά τα 2 έξτρα καλώδια του 8πινου από ότι βλέπω, είναι μόνο γείωση άρα λογικά θα είμαι οκ, σωστά? Δεν παιρνεις καλυτερα ενα extension 8Pin να κανεις την δουλεια σου και να αντικαταστησεις το χαλασμενο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Oχι, το molex σε 8pin ειναι πιο επικινδυνο σε σχεση με το 6pin σε 8pin,αλλα κανενα απο τα 2 δεν ειναι πολυ ασφαλες Δεν παιρνεις καλυτερα ενα extension 8Pin να κανεις την δουλεια σου και να αντικαταστησεις το χαλασμενο? +1 Pay it nice or pay it twice .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Βασικά από τις εικόνες του τροφοδοτικου αλλά και του καλωδίου, από την στιγμή που η τροφοδοσία είναι πάντα με 3 καλώδια (κίτρινα), δεν βλέπω πως τα 2 βραχυκυκλωμενα έξτρα καλώδια αλλάζουν κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Θεωρητικά στο 6 pin 2/6 υποδοχές δίνουν 12V και στο 8 pin 3/8 δίνουν 12V, αλλά φαίνεται οι κατασκευαστές κάνουν το 3/6 γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Oχι, το molex σε 8pin ειναι πιο επικινδυνο σε σχεση με το 6pin σε 8pin,αλλα κανενα απο τα 2 δεν ειναι πολυ ασφαλες Δεν παιρνεις καλυτερα ενα extension 8Pin να κανεις την δουλεια σου και να αντικαταστησεις το χαλασμενο? Αν βάλεις μετατροπέα 6 --> 8 ξεγελάς την κάρτα και βάσει των sense pins, νομίζοντας ότι είναι 8πινο --και αν είναι απαιτητική σε ρεύμα-- θα τραβήξει τα 150W τα οποία μπορεί να δώσει το 8πινο. Όμως, έχεις συνδέσει 6πινο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Το μόλεξ από την άλλη είναι ακριβής ρέπλικα του 8-pin βάσει των pinouts και είναι απολύτως επαρκές και σωστό εφόσον το τροφοδοτικό μπορεί να δώσει το απαραίτητο ρεύμα. Βασικά από τις εικόνες του τροφοδοτικου αλλά και του καλωδίου, από την στιγμή που η τροφοδοσία είναι πάντα με 3 καλώδια (κίτρινα), δεν βλέπω πως τα 2 βραχυκυκλωμενα έξτρα καλώδια αλλάζουν κάτι. Έλα όμως που δεν είναι 3 τα καλώδια. Το μεσαίο συνήθως δεν είναι συνδεδεμένο -- ανεξάρτητα αν το τροφοδοτικό δίνει ή όχι ρεύμα. Άρα έχεις 2x12 και δύο grounds. Στο 8-pin έχει 3x12 και τρία grounds. Το μόλεξ μπορεί να το αναπαράξει, ο μετατροπέας 6-->8 απλώς το ξεγελάει και επιβαρύνει τα καλώδια και μπορεί να δημιουργήσει προβλημα. Επίσης υπάρχει η επιλογή του να βάλεις το 6-pin σου στην κάρτα που έχει 8άρα υποδοχή. Η κάρτα μέσω του sense-pin καταλαβαίνει τι της έχεις συνδέσει πάνω, άρα το σύστημα θα ξεκινήσει. Βάσει του ότι η 470 δεν είναι βατοφάγα κάρτα και τα 75W+75W είναι επαρκή θα είσαι εντάξει. Άρα ή μολεξ-->8πινα ή τον μετατροπέα που σου έστειλα πιο πάνω. Εννοείται ότι προτιμάται να πάρεις/βρεις ένα καλώδιο για το τροφοδοτικό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα