Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εαν όχι μέσα στην εβδομάδα τότε σίγουρα στην αρχή της επόμενης θα ξεκινήσω τα upload   

Tι CPU έχεις;

Edit είδα ότι έχεις 8370 οπότε για να κάνουμε συγκρίσεις πρέπει να βρούμε multithreaded games

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καντε ρε παιδια ενα συγκριτικο σε 2-3 games για να εχουμε μια εικονα

Εμενα προσωπικα αν η διαφορα ειναι 5fps stock to stock κλεινω προς την 470

Σε review βιντεο δεν εχω βγαλει ακρη βλεπω οτι η διαφορα ειναι 6-8fps αλλα δεν εχω και εμπιστοσυνη

Ερώτηση: με τροφοδοτικό που έχω χάσει το 8πινο καλώδιο , τροφοδοτώ την κάρτα με αντάπτορα από 6pin σε 8pin ή πρέπει να πάρω οπωσδήποτε 8Pin καλώδιο? 

Ερώτηση: με τροφοδοτικό που έχω χάσει το 8πινο καλώδιο , τροφοδοτώ την κάρτα με αντάπτορα από 6pin σε 8pin ή πρέπει να πάρω οπωσδήποτε 8Pin καλώδιο? 

Μην πάρεις μετατροπέα  6 --> 8 pins.

Με ένα τέτοιο θα είσαι μια χαρά.

Γιατί , ο μετατροπέας θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα? Δλδ http://www.cosmodata.gr/product/221028/kal-goobay-93635-pcie-6p-pcie-8p

Βασικά τα 2 έξτρα καλώδια του 8πινου από ότι βλέπω, είναι μόνο γείωση άρα λογικά θα είμαι οκ, σωστά? 

Oχι, το molex σε 8pin ειναι πιο επικινδυνο σε σχεση με το 6pin σε 8pin,αλλα κανενα απο τα 2 δεν ειναι πολυ ασφαλες

Γιατί , ο μετατροπέας θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα? Δλδ http://www.cosmodata.gr/product/221028/kal-goobay-93635-pcie-6p-pcie-8p

Βασικά τα 2 έξτρα καλώδια του 8πινου από ότι βλέπω, είναι μόνο γείωση άρα λογικά θα είμαι οκ, σωστά? 

Δεν παιρνεις καλυτερα ενα extension 8Pin να κανεις την δουλεια σου και να αντικαταστησεις το χαλασμενο?

• Like 1

Oχι, το molex σε 8pin ειναι πιο επικινδυνο σε σχεση με το 6pin σε 8pin,αλλα κανενα απο τα 2 δεν ειναι πολυ ασφαλες

Δεν παιρνεις καλυτερα ενα extension 8Pin να κανεις την δουλεια σου και να αντικαταστησεις το χαλασμενο?

+1 Pay it nice or pay it twice ....

• Like 1

Βασικά από τις εικόνες του τροφοδοτικου αλλά και του καλωδίου, από την στιγμή που η τροφοδοσία είναι πάντα με 3 καλώδια (κίτρινα), δεν βλέπω πως τα 2 βραχυκυκλωμενα έξτρα καλώδια αλλάζουν κάτι.

post-104835-0-31033400-1478757694_thumb.gif

post-104835-0-76466400-1478757934_thumb.jpgpost-104835-0-07817200-1478757955_thumb.jpg

Αν βάλεις μετατροπέα 6 --> 8 ξεγελάς την κάρτα και βάσει των sense pins, νομίζοντας ότι είναι 8πινο --και αν είναι απαιτητική σε ρεύμα-- θα τραβήξει τα 150W τα οποία μπορεί να δώσει το 8πινο. Όμως, έχεις συνδέσει 6πινο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Το μόλεξ από την άλλη είναι ακριβής ρέπλικα του 8-pin βάσει των pinouts και είναι απολύτως επαρκές και σωστό εφόσον το τροφοδοτικό μπορεί να δώσει το απαραίτητο ρεύμα.

Βασικά από τις εικόνες του τροφοδοτικου αλλά και του καλωδίου, από την στιγμή που η τροφοδοσία είναι πάντα με 3 καλώδια (κίτρινα), δεν βλέπω πως τα 2 βραχυκυκλωμενα έξτρα καλώδια αλλάζουν κάτι.

Έλα όμως που δεν είναι 3 τα καλώδια. Το μεσαίο συνήθως δεν είναι συνδεδεμένο -- ανεξάρτητα αν το τροφοδοτικό δίνει ή όχι ρεύμα. Άρα έχεις 2x12 και δύο grounds. Στο 8-pin έχει 3x12 και τρία grounds. Το μόλεξ μπορεί να το αναπαράξει, ο μετατροπέας 6-->8 απλώς το ξεγελάει και επιβαρύνει τα καλώδια και μπορεί να δημιουργήσει προβλημα.

Επίσης υπάρχει η επιλογή του να βάλεις το 6-pin σου στην κάρτα που έχει 8άρα υποδοχή. Η κάρτα μέσω του sense-pin καταλαβαίνει τι της έχεις συνδέσει πάνω, άρα το σύστημα θα ξεκινήσει. Βάσει του ότι η 470 δεν είναι βατοφάγα κάρτα και τα 75W+75W είναι επαρκή θα είσαι εντάξει. Άρα ή μολεξ-->8πινα ή τον μετατροπέα που σου έστειλα πιο πάνω.

Εννοείται ότι προτιμάται να πάρεις/βρεις ένα καλώδιο για το τροφοδοτικό σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...