Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε τι settings το ετρεχες ομως. Προσεχε ξεκαθαριζω max custom δηλαδη τα παντα στο μαξ manually. Το setup ειναι στην υπογραφη μου. Και απο τα benchmarks που εχω κανει βγαζει οσο αλλες gtr 480.

Θα τσεκάρω τα settings μου και θα σου πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν όλα extra high 1080p κολλημένο 60αρι με την 480. και σε 1440P είχα λίγες πτώσεις από το 60.

Με την 470 δεν έχω δοκιμάσει.

attachicon.gifmgsvtpp 2016-11-06 20-32-43-36.bmp

θα δοκιμάσω να καθαρίσω τους drivers αν και δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι καθώς στα benchmark δεν βλέπω να βγάζει λιγότερο απο άλλους :/

rx 470 4gb 1325/1750  στο Rise of the Tomb raider πιάνω 57 avg με very high preset και SMAA DX12.

Βλέπω memory usage 3800+  αλλά στο demo δεν επιρεάζει καθόλου την απόδοση(το ίδιο βγάζω και με high textures).

ίσως σε real gameplay  να θέλει high textures (πάει 2800 η vram). ¨οταν τελειώσω το shadow warrior έχει σειρά το rise οπότε θα δω στην πράξη.

• Like 1

rx 470 4gb 1325/1750 στο Rise of the Tomb raider πιάνω 57 avg με very high preset και SMAA DX12.

Βλέπω memory usage 3800+ αλλά στο demo δεν επιρεάζει καθόλου την απόδοση(το ίδιο βγάζω και με high textures).

ίσως σε real gameplay να θέλει high textures (πάει 2800 η vram). ¨οταν τελειώσω το shadow warrior έχει σειρά το rise οπότε θα δω στην πράξη.

Μέχρι τώρα είναι κοντά στην RX 480?

Μέχρι τώρα είναι κοντά στην RX 480?

πάρα πολύ κοντά! bf1 και shadow warrior 2 δεν παρατηρώ ουσιαστικές διαφορές στα fps. Δηλαδή τα ίδια lows που έβλεπα με 480  βλέπω και με την 470  .

Στο avg πρέπει να έχουν 3-4 fps διαφορά τα οποία σε 80+ fps δεν φαίνονται.

Φυσικά όλα αυτά για 1080p και 1325/1750 η 470 ενώ 1300/2150 η 480

πάρα πολύ κοντά! bf1 και shadow warrior 2 δεν παρατηρώ ουσιαστικές διαφορές στα fps. Δηλαδή τα ίδια lows που έβλεπα με 480 βλέπω και με την 470 .

Στο avg πρέπει να έχουν 3-4 fps διαφορά τα οποία σε 80+ fps δεν φαίνονται.

Φυσικά όλα αυτά για 1080p και 1325/1750 η 470 ενώ 1300/2150 η 480

Ξεπερασες τα 4Gb vram ποτέ? Επίσης θερμοκρασίες σε full load?

Εγώ πάντως το είχα πει από την αρχή που είδα τα benches της 470 και ας μη συμφωνούσαν και οι υπόλοιποι.Με τις διαφορές μεταξύ τους η αγορά μιας 480 μετά την έλευση της 470 για μένα δεν έχει νόημα. Τα 2 και τα 3 fps δεν είναι διαφορές...

Εγώ πάντως το είχα πει από την αρχή που είδα τα benches της 470 και ας μη συμφωνούσαν και οι υπόλοιποι.Με τις διαφορές μεταξύ τους η αγορά μιας 480 μετά την έλευση της 470 για μένα δεν έχει νόημα. Τα 2 και τα 3 fps δεν είναι διαφορές...

Καλά,πιο VFM είναι σίγουρα η 470,αλλά οι διαφορές δεν είναι 2-3 fps.Η 480 είναι 10-15% πιο γρήγορη απο την 470 αναλόγως και το παιχνίδι.

Καλά,πιο VFM είναι σίγουρα η 470,αλλά οι διαφορές δεν είναι 2-3 fps.Η 480 είναι 10-15% πιο γρήγορη απο την 470 αναλόγως και το παιχνίδι.

αναλόγως και την ανάλυση.

σε 1080p η 470 to bf1 το πάει max settings 90-100 και βλέπω και 105+.

θερμοκρασίες 75, εκεί που είναι ρυθμισμένο το wattman

αναλόγως και την ανάλυση.

σε 1080p η 470 to bf1 το πάει max settings 90-100 και βλέπω και 105+.

θερμοκρασίες 75, εκεί που είναι ρυθμισμένο το wattman

75 σε full load με πόσα rpm(%)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

75 σε full load με πόσα rpm(%)?

δεν το έχω παρατηρήσει αλλά το όριο είναι 2200 οπότε κάτω από αυτό σίγουρα.

Δεν είναι σε καμμία περίπτωση θορυβώδης ούτε βέβαια και τελείως αθόρυβη.

UPDATE

Λοιπόν 3.5 gb Vram στο bf1 & 75 βαθμούς με 1500-1600rpm

Επεξ/σία από The__Blade

δεν το έχω παρατηρήσει αλλά το όριο είναι 2200 οπότε κάτω από αυτό σίγουρα.

Δεν είναι σε καμμία περίπτωση θορυβώδης ούτε βέβαια και τελείως αθόρυβη.

UPDATE

Λοιπόν 3.5 gb Vram στο bf1 & 75 βαθμούς με 1500-1600rpm

Νταξει από θερμοκρασία είναι κομπλέ. Στα 2000rpm θα είναι 69-70C μόνιμα. (Τα 2000rpm είναι κοντά στα 60%?)

Επισης τα 4Gb μήπως είναι λίγα ρε παιδιά πλέον?

Νταξει από θερμοκρασία είναι κομπλέ. Στα 2000rpm θα είναι 69-70C μόνιμα. (Τα 2000rpm είναι κοντά στα 60%?)

Επισης τα 4Gb μήπως είναι λίγα ρε παιδιά πλέον?

Εξαρτάτε απο το ποσο θες να κρατησεις την καρτα σου. Για ενα-δυο χρόνια εισαι καλα πιστευω.

Και για καποιους που θα σου πουν οτι τα 4 ειναι πολλα και δε θα χρειαστουν ποτε παραπανω απο 4, δες τι γινετε στις 1060 3GB που φορτώνουν κομμένα textures, ή ανέτρεξε σε threads της 960 που λενε για το ποσο αρκετα ειναι και τα 2GB πριν μολις 1 χρονο.

Για εμενα ειναι πολυ μικρη η διαφορα  4 με 8 για να εχεις την εξασφαληση για τα επομενα 3-4 χρονια οτι θα εισαι οκ, αλλα και τη δυνατοτητα για ενα xfire που δε θα γινεται choked απο 4GB.

Εξαρτάτε απο το ποσο θες να κρατησεις την καρτα σου. Για ενα-δυο χρόνια εισαι καλα πιστευω.

Και για καποιους που θα σου πουν οτι τα 4 ειναι πολλα και δε θα χρειαστουν ποτε παραπανω απο 4, δες τι γινετε στις 1060 3GB που φορτώνουν κομμένα textures, ή ανέτρεξε σε threads της 960 που λενε για το ποσο αρκετα ειναι και τα 2GB πριν μολις 1 χρονο.

Για εμενα ειναι πολυ μικρη η διαφορα 4 με 8 για να εχεις την εξασφαληση για τα επομενα 3-4 χρονια οτι θα εισαι οκ, αλλα και τη δυνατοτητα για ενα xfire που δε θα γινεται choked απο 4GB.

Ισχύει αλλά σε 2 χρόνια η επόμενη equal της RX 480/470 θα δίνει πολύ καλύτερο performance στα ίδια λεφτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...