Πέτρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ενδιαφέρον.. http://www.techspot.com/review/1267-battlefield-1-benchmarks/ Σε σχέση με αυτό και με τη συζήτηση που ακολούθησε, δείτε αντίστοιχα αυτά: http://www.guru3d.com/articles-pages/battlefield-1-pc-graphics-benchmark-review,9.html http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,10.html Ποιόν να πάρουμε σοβαρά και ποιός μας δουλεύει? Όλοι μαζί, μάλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Σε σχέση με αυτό και με τη συζήτηση που ακολούθησε, δείτε αντίστοιχα αυτά: http://www.guru3d.com/articles-pages/battlefield-1-pc-graphics-benchmark-review,9.html http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,10.html Ποιόν να πάρουμε σοβαρά και ποιός μας δουλεύει? Όλοι μαζί, μάλλον? http://www.insomnia.gr/topic/580573-amd-arctic-islands-greenlandvega-baffin-ellesmerepolaris/?p=55223309 Οπου "εσυ" = οποιοσδηποτε ετοιμαζει τα input δεδομενα, ωστε να εχει το output που επιθυμει περισσοτερο? ....Eνδεχομενως χρειαζεται προσπαθεια, να αποκαλυφθει(sic) αληθεια? Εκτος και ισχυει το εξυπνο ρητο που χαρακτηριστικα λενε οι....λογιστες: "οι αριθμοι, συχνα μπορουν να πουν, εκεινο που...εσυ θελεις να πουν!" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικά, μιλάμε για διαμετρικά αντίθετα αποτελέσματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drelos2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν πιστεύω τίποτα απο benchmarks σε battlefield 1 μέχρι να βγάλουν patch, και αυτό γιατί λειτουργεί τελείως διαφορετικά στον καθένα, είδα στα φορουμ του bf1 να παραπονιούνται για fps drops και hight cpu usage ακόμα άτομα πού έχουν 6700κ και 1070, στο dx12 το παιχνίδι σε άλλους δουλέυει σωστά σε άλλους οχι ,(και σε εμένα δεν δουλεύει σωστά) επίσης εγώ Με τον ι3-6100 και την rx480 είχα 100% cpu ussage και fps drops μερικές φορές σε online 64 ατόμων στο ultra όλα 1080p, ε λέω και εγώ λογικό είναι, εδώ το παιχνίδι στα minimum specs ζητάει i5 6600κ και στα recommended specs αναφέρει i7 4790, και το πείραξα απο περιέργεια το ressolution scale να δώ πόσο καλύτερα θα φαίνονται τα γραφικά, το έβαλα λοιπόν στο 135% και εκεί που ο cpu ήταν στο 100% συνέχεια πλέον ήταν στο 75-80% και μερικές φορές χτυπούσε 100% αλλά για 3-4 δεύτερα και έπεφτε πάλι, πράγμα που δέν είναι λογικό. Οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει για το παιχνίδι πάντως ακόμα και η dice είπε οτι δουλεύβουν πάνω σε αυτό για να λύσουν το πρόβλημα οπότε είναι λογικό να βλέπουμε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, απλά το κάθε site εάν του βολέυει τα παρουσιάζουν εάν πάλι όχι τα θάβουν. sorry για το μεγάλο ποστ. Και μία offtopic ερώτηση αν κάποιος ξέρει ασ μου απαντήσει ασ είναι και σε πμ σε αυτό το βίντεο αυτή η κάρτα δέν θα έπρεπε να έχει 100% ussage ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν πιστεύω τίποτα απο benchmarks σε battlefield 1 μέχρι να βγάλουν patch, και αυτό γιατί λειτουργεί τελείως διαφορετικά στον καθένα, είδα στα φορουμ του bf1 να παραπονιούνται για fps drops και hight cpu usage ακόμα άτομα πού έχουν 6700κ και 1070, στο dx12 το παιχνίδι σε άλλους δουλέυει σωστά σε άλλους οχι ,(και σε εμένα δεν δουλεύει σωστά) επίσης εγώ Με τον ι3-6100 και την rx480 είχα 100% cpu ussage και fps drops μερικές φορές σε online 64 ατόμων στο ultra όλα 1080p, ε λέω και εγώ λογικό είναι, εδώ το παιχνίδι στα minimum specs ζητάει i5 6600κ και στα recommended specs αναφέρει i7 4790, και το πείραξα απο περιέργεια το ressolution scale να δώ πόσο καλύτερα θα φαίνονται τα γραφικά, το έβαλα λοιπόν στο 135% και εκεί που ο cpu ήταν στο 100% συνέχεια πλέον ήταν στο 75-80% και μερικές φορές χτυπούσε 100% αλλά για 3-4 δεύτερα και έπεφτε πάλι, πράγμα που δέν είναι λογικό. Οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει για το παιχνίδι πάντως ακόμα και η dice είπε οτι δουλεύβουν πάνω σε αυτό για να λύσουν το πρόβλημα οπότε είναι λογικό να βλέπουμε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, απλά το κάθε site εάν του βολέυει τα παρουσιάζουν εάν πάλι όχι τα θάβουν. sorry για το μεγάλο ποστ. Και μία offtopic ερώτηση αν κάποιος ξέρει ασ μου απαντήσει ασ είναι και σε πμ σε αυτό το βίντεο αυτή η κάρτα δέν θα έπρεπε να έχει 100% ussage ? Το σημείο με το resolution scale είναι λογικό. Μεγαλύτερο resolution scale = μεγαλύτερο ζόρι στη gpu/λιγότερα fps = χαμηλότερο φορτίο στο cpu. Έτσι λειτουργεί το πράγμα. Όσο για το βίντεο , τρώει ψιλοbottleneck από τον cpu παρόλο που είναι 6700k, όσο πιο πολλά τα fps τόσο ζορίζουν τα πράγματα, άμα είναι και cpu intensive το παιχνίδι από μόνο του ακόμα χειρότερα. Κατά τα άλλα η πλειοψηφία θα σου πει ότι ένας i5 4-5 χρόνων δε δημιουργεί bottleneck σε τίποτα και ένας i7 δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω για gaming...Δεν πειράζει έχουν κολλήσει λίγο στα παλιά, όσο μαζεύονται τα παραδείγματα θα μάθουν σιγά σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drelos2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Το σημείο με το resolution scale είναι λογικό. Μεγαλύτερο resolution scale = μεγαλύτερο ζόρι στη gpu/λιγότερα fps = χαμηλότερο φορτίο στο cpu. Έτσι λειτουργεί το πράγμα. Όσο για το βίντεο , τρώει ψιλοbottleneck από τον cpu παρόλο που είναι 6700k, όσο πιο πολλά τα fps τόσο ζορίζουν τα πράγματα, άμα είναι και cpu intensive το παιχνίδι από μόνο του ακόμα χειρότερα. Κατά τα άλλα η πλειοψηφία θα σου πει ότι ένας i5 4-5 χρόνων δε δημιουργεί bottleneck σε τίποτα και ένας i7 δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω για gaming...Δεν πειράζει έχουν κολλήσει λίγο στα παλιά, όσο μαζεύονται τα παραδείγματα θα μάθουν σιγά σιγά. Και πριν πειράξω το resolution scale στο135% είχα τα fps κλειδωμένα στο 65, και τα fps drops ηταν απο 3 μέχρι 8 fps, όχι τίποτα σημαντικό δηλαδή σε σχέση με 20-30 fps drops που είχα πριν. Τώρα όσο για το βίντεο αυτό είδα και εγώ και μου φάνηκε παράξενο, γι αυτό ρώτησα να δώ τι παίζει, πάντως έχω δει και 6700κ με 1080 στο bf1 και δεν είχε θέμα πιο πολύ έδωσα το βίντεο για να τονίσω το πόσο αλλοπρόσαλλα συμπεριφέρεται το παιχνίδι σε διαφορετικά hardware ακόμα και στο top mainstream hardware που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση αυτήν την στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Το σημείο με το resolution scale είναι λογικό. Μεγαλύτερο resolution scale = μεγαλύτερο ζόρι στη gpu/λιγότερα fps = χαμηλότερο φορτίο στο cpu. Έτσι λειτουργεί το πράγμα. Όσο για το βίντεο , τρώει ψιλοbottleneck από τον cpu παρόλο που είναι 6700k, όσο πιο πολλά τα fps τόσο ζορίζουν τα πράγματα, άμα είναι και cpu intensive το παιχνίδι από μόνο του ακόμα χειρότερα. Κατά τα άλλα η πλειοψηφία θα σου πει ότι ένας i5 4-5 χρόνων δε δημιουργεί bottleneck σε τίποτα και ένας i7 δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω για gaming...Δεν πειράζει έχουν κολλήσει λίγο στα παλιά, όσο μαζεύονται τα παραδείγματα θα μάθουν σιγά σιγά. Μόνο στο BF1 έχει νόημα ο i7 ή αν κάνεις SLI με βαρβάτες κάρτες. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα παιχνίδια που έχουν θέμα με το HT, όπως το Forza Horizon 3(Δεν ξέρω αν το έφτιαξαν με patch). Πάντως τώρα αν αλλάξω CPU, σε 7700Κ θα πάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobowarrior Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Οντως η μηχανη γραφικων της DICE ειναι απο τις πρωτες και απο τις λιγες που ξεζουμιζουν ας μου επιτραπει η εκφραση ολο το συστημα.Και ας μην ξεχναμε οτι ο υπολογιστης εκεινη τη στιγμη διαβαζει εκτος απι το χαρτη με τα γραφικα και 64 load out.Αν και το παιχνιδι εχει bugs,αρκετα θα ελεγα τα οποθα καποθα θα φτιαχτουν,καποια οχι.Κλασσικο battlefield και κλασσικη DICE.Ειναι καποιες εταιρειες που δε μαθαινουν απο τα λαθη τους,δυστυχως.Βεβαια δεν ειναι το κακο που γινοταν στο bf3,4 στην αρχη τους που ηθελες να περαξεις το pc απο το παραθυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σωστά αυτά που γράφετε για το ΜΡ του BF. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τόσο το γράφημα που παρέθεσε ο Psycho όσο και τα Link που έβαλα εγώ, είναι από το SP. Να καταλάβω, λοιπόν, τις διαφορές στο ΜΡ, επειδή ο εκάστοτε επεξεργαστής μπορεί/δεν μπορεί το "φορτίο" και μάλιστα με τόσα διαφορετικά setups αξιόπιστο αποτέλεσμα δεν βγαίνει και παίζουν ρόλο 1002 πράγματα. Στο SP όμως, ο ένας βγάζει ότι η FuryX ναι μεν παίρνει average σε DX12 αλλά χάνει πολύ σε Min (πέφτει κάπου κατά 40-45%!) σε σχέση με το 11 στους FX ενώ ο άλλος, όχι μόνο δεν βλέπει τέτοια πτώση (με την ίδια κάρτα, τον ίδιο επεξεργαστή), αλλά επιπλέον υποστηριζει πως και στα δυο, οι διαφορές είναι μηδαμινές στο εύρος από 1080 έως 4Κ, είτε με FuryX, είτε με 1080, είτε με FX, είτε με κτηνοIntel, σε οποιοδήποτε συνδυασμό. Είτε κάποιος, είτε και οι δύο, είτε μαζί και η DICE κάτι κάπου έχει χάσει. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2016 από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μόνο στο BF1 έχει νόημα ο i7 ή αν κάνεις SLI με βαρβάτες κάρτες. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα παιχνίδια που έχουν θέμα με το HT, όπως το Forza Horizon 3(Δεν ξέρω αν το έφτιαξαν με patch). Πάντως τώρα αν αλλάξω CPU, σε 7700Κ θα πάω. Σε πολλά έχει νόημα ο i7, για κάποιον ειδικά που έχει 144hz monitor και θέλει προφανώς όσο περισσότερα frames, είναι μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Με SLI ναι, μια single 1070 δεν πρόκειται να σου δώσει τόσα FPS. Ένας i5 OC'ed είναι υπεραρκετός. Τουλάχιστον σε 1440P που παίζω εγώ, η κάρτα είναι μόνιμα στο 99% σε όλα τα παιχνίδια με τον [email protected], άρα η κάρτα δίνει τα μέγιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ποιες είναι οι μέχρι τώρα official πληροφορίες για τους ZEN AMD CPUS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ποιες είναι οι μέχρι τώρα official πληροφορίες για τους ZEN AMD CPUS? Λάθος thread, δοκίμασε εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/610330-amd-zen-am4-socket/?view=getnewpost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Με SLI ναι, μια single 1070 δεν πρόκειται να σου δώσει τόσα FPS. Ένας i5 OC'ed είναι υπεραρκετός. Τουλάχιστον σε 1440P που παίζω εγώ, η κάρτα είναι μόνιμα στο 99% σε όλα τα παιχνίδια με τον [email protected], άρα η κάρτα δίνει τα μέγιστα. Good for you, τότε δε σου έχει κάτσει τέτοιο παιχνίδι ή/και παίζεις max στα 60fps. Σε κάποια παιχνίδια θα σου δώσει 144hz πχ cs go, overwatch (με κάποια tweaks), έτσι κι αλλιώς κυρίως σε τέτοιου είδους παιχνίδια σε νοιάζει. Πάνε ψάξε για csgo/144hz/i7. Εγώ σε κάποια παιχνίδια έχω συναντήσει 100% usage όπως στο division και το νέο deus ex, σε πολλά περισσότερα κυμαίνεται συχνά στο 70/80+. Άμα είναι να είμαστε τώρα σε τέτοια επίπεδα , τι θα γίνει σε 1-2-3 χρόνια που τα παιχνίδια θα είναι πιο απαιτητικά, που θα πάρεις καλύτερη κάρτα γραφικών κτλ. Υποτίθεται με το cpu θες να σαι πιο άπλας λόγω των πιο αργών εξελίξεων , να σε πάει καμιά 4-5 χρόνια. Ή πχ έβλεπα ένα ρώσικο βίντεο που σύγκρινε 6600k στα 4.6 με i7 6700 τον απλό στο gta v. Όταν το cpu usage ήταν οκ και στα δύο ήταν όλα καλά και ο i5 έδινε παραπάνω fps, σε αρκετά σημεία όμως έπιανε 100%, η gpu έπεφτε και υπήρχε stuttering ενώ ο 6700 ήταν στο 70-80% και όλα ήταν smooth. Τέλος πάντων πολλά είπα ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει, αν και δε γράφω συχνά τόσο πάντα το μετανιώνω λίγο σε τέτοιες "αντιπαραθέσεις", σε φάση τι κάθομαι τώρα και ξοδεύω τζάμπα το χρόνο μου λες και με νοιάζει τι νομίζει και τι θα κάνει ο κάθε άγνωστος. All in all εγώ λέω όταν δίνεις 500 ευρώ για gpu να μη τσιγγουνευτείς τα 100 παραπάνω για το cpu που θα τον κρατήσεις και περισσότερο ή μη μου την κάνεις pair με το cpu των 180 ευρώ του 11. Mε κάποιο σκεπτικό πας κι εσύ στον 7700k και δεν κάθεσαι με αυτόν που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Λύστε μου μια απορία ρε παίδες. Στο σύστημα της υπογραφής πριν την 480 είχα την 970 G1. Σε όλα τα παιχνίδια το gpu usage ήταν καρφωμένο 99%. Τώρα με την 480, παρότι βλέπω και περισσότερα fps, σε αρκετά παιχνίδια το gpu usage ανεβοκατεβαίνει από 60 μέχρι 99. Τι φταίει? Δεν έχω vsync ανοικτό ούτε κάποιο frame limiter. Δεν της φτάνει ο i5? Παιχνίδια που το είδα έντονα ήταν το gta v, το watch dogs (και το witcher 3 αν δεν κάνω λάθος). Τα φώτα σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα