Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά τα min σε 1440 (mix Ultra/High, βέβαια) με σαφώς κατώτερη κάρτα (290) σε έναν 8320@4800 δεν τα έχω δει.

Κάτω από 55 δεν πέφτω (με εξαίρεση κάποιες στιγμιαίες βουτιές για τις οποίες φταίνε σαφώς άλλα πράγματα και δεν είναι θέμα DX).

Τώρα σε 1080 πως τα έβγαλαν αυτά, μόνο αυτοί το ξέρουν.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν τα Min έπεσαν εκεί, για να ανέβουν τόσο το Average, πού έφτασαν τα max?

Πιθανότατα έχουν καταγράψει στιγμιαίες πτώσεις οι οποίες για διάφορους λόγους δεν καταγράφονται στο DX11.

Δημοσ.

Αυτά τα min σε 1440 (mix Ultra/High, βέβαια) με σαφώς κατώτερη κάρτα (290) σε έναν 8320@4800 δεν τα έχω δει.

Κάτω από 55 δεν πέφτω (με εξαίρεση κάποιες στιγμιαίες βουτιές για τις οποίες φταίνε σαφώς άλλα πράγματα και δεν είναι θέμα DX).

Τώρα σε 1080 πως τα έβγαλαν αυτά, μόνο αυτοί το ξέρουν.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν τα Min έπεσαν εκεί, για να ανέβουν τόσο το Average, πού έφτασαν τα max?

Πιθανότατα έχουν καταγράψει στιγμιαίες πτώσεις οι οποίες για διάφορους λόγους δεν καταγράφονται στο DX11.

Ακριβώς. Επίσης μπορεί να γίνει λόγος και για μπουκάλι από μεριά FURY X σε FX και i5(?)

Δημοσ.

Οι FX παίρνουν αρκετά μεγάλο boost. Ισχύει για όλα τα DX12 παιχνίδια αυτό μέχρι τώρα?

Nα το κάνεις τι με αυτές τις ελάχιστες επιδόσεις; Αναρωτιέμαι τι στον κόρακα έκαναν οι δημιουργοί και πέφτουν τόσο τραγικά με DX12. 

Δημοσ.

η καλυτερη ειναι η asus strix και μετα ειναι η xfx gtr/his roaring x2 !καλα για devil και G1 δεν μιλαμε καν ειναι οι χειροτερες μακραν 

αν είχε και dual bios η asus θα ήταν όντως κορυφή  αλλά εγώ την κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο με την xfx gtr 

και παίζουν στην ίδια τιμή με διαφορά λίγων ευρώ προσωπικά επέλεξα την xfx gtr black (την περιμένω από το computer universe )

γιατί βρίσκω ποιο σημαντικό το dual bios και την 5ετη εγγύηση στα fan παρά fan headers και το rgb που προσφέρει η asus

αν κάποιος κάτοχος asus strix από Αθήνα θα ήθελε να κάνουμε ένα συγκριτικό για να ενημερώσουμε και την κοινότητα και φυσικά να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας είτε στο σύστημα του είτε στο δικό μου είτε και δυο  ας μου στείλει πμ  

Δημοσ.

1050ti vs rx 470D . http://digiworthy.com/2016/10/27/amd-rx-470d-benchmarks-leaked/

τα παραπανω με καθε επιφυλαξη καθως δεν ειναι κατι official. 

ειναι λιγο περιεργα τα αποτελεσματα, δειχνει να ξεπερναει την 1060 3Gb που παιζει με την 480 4gb. Αυτο που μας καιει ειναι να βγει σε ολες τις αγορες, και οχι μονο στην κινεζικη που ακουστηκε σε μια φαση.

Δημοσ.

ειναι λιγο περιεργα τα αποτελεσματα, δειχνει να ξεπερναει την 1060 3Gb που παιζει με την 480 4gb. Αυτο που μας καιει ειναι να βγει σε ολες τις αγορες, και οχι μονο στην κινεζικη που ακουστηκε σε μια φαση.

Πέρα απο την αξιοπιστία των εκάστοτε benchmark που αναρτώνται στο διαδίκτυο η 470D αναμένεται να είναι λίγο κατώτερη από την κανονική 470 οπότε είναι φυσικό να είναι πάνω από την 1050 ti με ένα αρκετά καλό ποσοστό.  Από την άλλη η σύγκριση με την 1060 μπορεί να γίνει μόνο σε "amd friendly" παιχνίδια όπου και η 470 είναι πάνω απο την 1060 3gb. Δεν νομίζω όμως να μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται μόνο για την κινέζικη αγορά με msrp γυρω στα 160$ και δεν νομίζω να καίει ιδιαίτερα κάποιον να βγει η συγκεκριμένη κάρτα και στην Αμερική/Ευρώπη όταν η κανονική 470 είναι στα 170$ . Άλλωστε αν είχαν τέτοιο σκοπό δεν θα έριχναν την τιμή της 470 έστω και 10$.

• Like 1
Δημοσ.

αν είχε και dual bios η asus θα ήταν όντως κορυφή  αλλά εγώ την κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο με την xfx gtr 

και παίζουν στην ίδια τιμή με διαφορά λίγων ευρώ προσωπικά επέλεξα την xfx gtr black (την περιμένω από το computer universe )

γιατί βρίσκω ποιο σημαντικό το dual bios και την 5ετη εγγύηση στα fan παρά fan headers και το rgb που προσφέρει η asus

αν κάποιος κάτοχος asus strix από Αθήνα θα ήθελε να κάνουμε ένα συγκριτικό για να ενημερώσουμε και την κοινότητα και φυσικά να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας είτε στο σύστημα του είτε στο δικό μου είτε και δυο  ας μου στείλει πμ  

Μιας και έχω την ίδια.Το κουμπί τον bios δεν αναφέρει γράφει πάνω κάτι ούτε το πρόχειρο manual.

Δημοσ.

Ακριβώς. Επίσης μπορεί να γίνει λόγος και για μπουκάλι από μεριά FURY X σε FX και i5(?)

Ότι έχει bottleneck σε i5, αλλά σε i7 δεν έχει; Επειδή είναι πολλά τα games που υποστηρίζουν ΗΤ και κερδίζουν κάργα, ε;

Δημοσ.

Ένα παιχνίδι που αξίζει να έχεις i7 είναι το Battlefield. Σε όλα τα υπόλοιπα είσαι υπερκαλυμμένος με έναν σύγχρονο i5 ή και παλιότερο αλλά OC'ed.

Δημοσ.

Ότι έχει bottleneck σε i5, αλλά σε i7 δεν έχει; Επειδή είναι πολλά τα games που υποστηρίζουν ΗΤ και κερδίζουν κάργα, ε;

Ερώτηση στην ερώτηση?

Δημοσ.

Κατ' αρχάς αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί(Η κάρτα να ρίχνει μπουκάλι στον CPU), κατά δεύτερον αν ίσχυε αυτό θα έβγαζε τουλάχιστον τα ίδια FPS(Ενώ θα έπρεπε να βγάζει παραπάνω) με την 290 και όχι λιγότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...