jimakos234 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 η καλυτερη ειναι η asus strix και μετα ειναι η xfx gtr/his roaring x2 !καλα για devil και G1 δεν μιλαμε καν ειναι οι χειροτερες μακραν εχει ενα θεματακι με την ψυξη σε αντιθεση με τις αλλες 2, για αυτο τηνν εβαλα δευτερη, Σαν PCB ειναι εξαιρετικη, σαν τις αλλες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 γιατι δεν γραφατε αντιστοιχα και για τις 1060 κ 1070 να ξεραμε ρε παιδια?! (καλα οχι οτι η g1 gaming ειναι κακη αλλα ενταξει να ξεραμε και στην αντιπερα οχθη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εννοείται πως δεν την συγκρίνω με την gtr. Το κουτί (corsair 250d) το έχω ακριβώς δίπλα μου και δεν ακούγεται τόσο τρομερα όσο λες. Οι στροφές που ανέφερα ήταν οι μεγιστες.75 βαθμοί είναι μια χαρά αν σκεφτείς ότι φτάνουν μέχρι 90C χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύτως. Δεν μειώνεται το lifespawn. Είναι ένα από τα καλά των AMD GPUS, φτιάχνονται για να αντέχουν μεγάλες θερμοκρασίες. Στα games πόσο έχεις δει μέγιστη θερμοκρασία? κάτω από 2700rpm ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasosfp Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Στο witcher 3 στα 1080p, ultra ρυθμισεις, χωρις hairworks, 70-73 βαθμους και στιγμιαια 75 με 2400-2600 στροφες δλδ 58-63% τα fans και ισα που ακουγονται με την μουσικη του παιχνιδιου. Φυσικα τις προηγουμενες μερες χρησιμοποιουσα 1050mV και 1300mhz στο core με θερμοκρασιες 68-71 βαθμους και λιγο πιο χαμηλα τα fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 εχει ενα θεματακι με την ψυξη σε αντιθεση με τις αλλες 2, για αυτο τηνν εβαλα δευτερη, Σαν PCB ειναι εξαιρετικη, σαν τις αλλες 2 Τι θeματάκι έχει με την ψύξη? Εγώ σπάνια πιάνω 70 και σε crossfire με default fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Στο witcher 3 στα 1080p, ultra ρυθμισεις, χωρις hairworks, 70-73 βαθμους και στιγμιαια 75 με 2400-2600 στροφες δλδ 58-63% τα fans και ισα που ακουγονται με την μουσικη του παιχνιδιου. Φυσικα τις προηγουμενες μερες χρησιμοποιουσα 1050mV και 1300mhz στο core με θερμοκρασιες 68-71 βαθμους και λιγο πιο χαμηλα τα fans. Με 63% είσαι κομπλέ. Λογικά με 70-75%rpm οι βαθμοί θα είναι κάτω από 70 all the time. Επίσης παίζουν ρόλο και τα fanακια και το κουτί. Τι θeματάκι έχει με την ψύξη? Εγώ σπάνια πιάνω 70 και σε crossfire με default fans. Ποιο Brand? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ποιο Brand? Asus Strix 480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Asus Strix 480 Η Asus στις polaris είναι τοπ. Όλες μια χαρά είναι παιδιά από ότι φαίνεται, με εξαίρεση την τραγική GIGABYTE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Asus Strix 480 δεν εχει θεμα! απλα ειναι νορμαλ!ουτε τπτ σπουδαιο ουτε και μαπα ! το pcb ομως της asus ειναι το καλυτερο απο απ ολα! Η Asus στις polaris είναι τοπ. Όλες μια χαρά είναι παιδιά από ότι φαίνεται, με εξαίρεση την τραγική GIGABYTE. και την devil μν ξεχνας !απο υλικα κατασκευης μαπα το καρπουζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 δεν εχει θεμα! απλα ειναι νορμαλ!ουτε τπτ σπουδαιο ουτε και μαπα ! το pcb ομως της asus ειναι το καλυτερο απο απ ολα! και την devil μν ξεχνας !απο υλικα κατασκευης μαπα το καρπουζι Δηλαδή η Devil είναι όντως χάλια? Αφού ρε παιδιά Tech of Tomorrow την έχει και review και λέει πως είναι αρκετά καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 To pcb της asus είναι το καλύτερο. Και; Κάνει καλύτερο OC; Έχει (τόσο) λιγότερη κατανάλωση; Προσφέρει κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή η Devil είναι όντως χάλια? Αφού ρε παιδιά Tech of Tomorrow την έχει και review και λέει πως είναι αρκετά καλή. τα Mosfets που εχει ειναι τα χειροτερα απο ολες...εβγαλε ανακοινωση αμα περασεις ενα bios που βγαλανε ξεκλειδωτο να μν τρεξεις furmark γτ θα καει να στο πω με απλα λογια.... δες εδω να καταλαβεις To pcb της asus είναι το καλύτερο. Και; Κάνει καλύτερο OC; Έχει (τόσο) λιγότερη κατανάλωση; Προσφέρει κάτι άλλο; το κυριοτερο που προσφερει ειναι να μν γινει καρβουνο γτ εγω το βλεπω πως εχω μια πορσε και το μοτερ ειναι φτιαγμενο στην κινα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εδώ και αρκετές μέρες χρησιμοποιώ την κάρτα overclocked 8060 memory και 1400 clock τα οποία ΦΕΝ τα ρίχνει ούτε ένα δευτερόλεπτο Οι ανεμιστήρες max πηγαίνουν 52-53 % αν και παίζει συνήθως στα 46-48 % Και max temp που έχω δει είναι 71 βαθμοί . Στην συντριπτική πλειοψηφία η κάρτα λειτουργεί 66-68 βαθμούς .. To clockarisma το έκανα με CPU tweak και τα στατιστικά τα παρακολουθώ με το ίδιο προγράμματος αλλά και με mai afterburner Στο rise of the tomb raider με clock 1400 όλα τα γραφικά στο τέρμα έχω overall score 70,85 fps Ενδεικτικά στο rise of the tomb raider με το stock gaming mode preset στα 1310 έχω overall score 66,7 fps Και max temp 62 βαθμούς Εντύπωση μου κάνει που στο παιχνίδι έχει τραβήξει ΜΑΗ 7,3 gb από την κάρτα και γενικά τραβάει σίγουρα πάνω από 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 .. το κυριοτερο που προσφερει ειναι να μν γινει καρβουνο γτ εγω το βλεπω πως εχω μια πορσε και το μοτερ ειναι φτιαγμενο στην κινα! Οι "κακές" υλοποιήσεις από αυτές δηλαδή αν δεν τρέξεις furmark αλλά με κανονική χρήση θα γίνουν κάρβουνο; Αλλά τέλος πάντων καταλαβαίνω τι λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Γενικα το furmark δεν ειναι οτι καλυτερο πουσαρει τις καρτες στα ορια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα