Aten-Ra Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Tην έχω εγώ αλλά δεν ασχολούμαι με overclock αλλά αν είναι να χρειάζεται κανείς επιβεβαίωση μπορώ να δοικμάσω.Απλά δεν έχω και παιχνίδια τρομερά σε απαιτήσεις να κάνω κάποιο σοβαρό τέστ. Επίσης δεν ξέρω αν είναι η black αυτή ή η gtr η απλή. Η Φώτο είναι από το Video (ανεστραμμένο για να φαίνεται η ετικέτα), νομίζω είναι καινούργια GTR κάρτα που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει γιατί δεν υπάρχει ούτε στο site της ίδιας της XFX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Η Φώτο είναι από το Video (ανεστραμμένο για να φαίνεται η ετικέτα), νομίζω είναι καινούργια GTR κάρτα που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει γιατί δεν υπάρχει ούτε στο site της ίδιας της XFX. τα ίδια λέει και η δική μου ίδιο μοντέλο πρέπει να είναι,ίσως όμως έχει την καλύτερη αυτός την Black έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 τα ίδια λέει και η δική μου ίδιο μοντέλο πρέπει να είναι,ίσως όμως έχει την καλύτερη αυτός την Black έκδοση Ααα μάλιστα, αυτή στο Video είναι V2.3 ενώ η δική σου είναι V2.2. Σου κρατάει τα ρολόγια συνέχεια στα 1288MHz η όχι ?? Έχεις κάνει καθόλου OC ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ααα μάλιστα, αυτή στο Video είναι V2.3 ενώ η δική σου είναι V2.2. Σου κρατάει τα ρολόγια συνέχεια στα 1288MHz η όχι ?? Έχεις κάνει καθόλου OC ?? Δεν μπορώ να βρώ κάπου τι σημαίνει το v2.3 και τι διαφορά έχει απο 2.2 στο google.΄Και δεν βοηθάει ο JayZtwocents με το να λέει GTR απλά. Πάντος τα φάνάκια τα αγοράζεις εξτρά το λέει στο βίντεο δεν είναι της κάρτας.Και είναι και ακριβά μάλιστα 30 ευρώ. Τώρα στο ερώτημα σου δεν ξέρω να σου πω.Που θές να το δοκιμάσω.? Να βάλω download Heaven benchmark.? Δεν έχω απαιτητικά παιχνίδια στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ναι αν μπορείς βαλε το heaven να δούμε αν έχει διαφορά η κάρτα σου με αυτήν στο Video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ναι αν μπορείς βαλε το heaven να δούμε αν έχει διαφορά η κάρτα σου με αυτήν στο Video. Σε τι settings να βάλω να τρέξει.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Είναι η απλή η gtr και υπάρχει κανονικά στο site της XFX. Εγώ έχω την Black GTR και πραγματικά τα κρατάει τα ρολόγια κολλημένα στα 1338 MHz. Δεν την έχω πειράξει καθόλου. Σε παιχνίδια στα 1440p με όλα φουλ χωρίς AA ή με 2x/4x AA είναι στους 69-70 βαθμούς με 1200-1500 σαλ. Δεν τρέχω κάτι ιδιαίτερα βαρύ βέβαια (NBA2K16, World of Warships, Company of Heroes 2, World of Tanks, Spec Ops). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Aυτά στόκ.Θα δοκιμάσω αύριο overclocks. έκανα και ένα τέστ με overclock 1350/2050 μάξ 70 βαθμοί με custom fan curve στο βίντεο μου φαίνονται υπερβολικά ψηλά τα ρολόγια του...δεν ξέρω.Θα δοκιμάσω άυριο περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 I want to believe φάση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 I want to believe φάση;Κάποιο λαθος θα εχει κανει ο jayztwocents. Το βρισκω πολυ δυσκολο να ανεβασω αλλα 50mhz ποσο μαλλον αλλα 125. Djuan1988 δωσε μας και συ μερικες μετρησεις που εχεις την black, εχεις δοκιμασει 1400mhz.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Με stock ρολόγια στα 1440p. Δοκίμασα στα 1400, αλλά κράσαρε ο amd driver και έκλεισε το benchmark. EDIT Γιατί λέει 4 GB έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κάποιο λαθος θα εχει κανει ο jayztwocents. Το βρισκω πολυ δυσκολο να ανεβασω αλλα 50mhz ποσο μαλλον αλλα 125. Djuan1988 δωσε μας και συ μερικες μετρησεις που εχεις την black, εχεις δοκιμασει 1400mhz.? Ε καλά υπάρχει και το λεγόμενο silicon lottery. Δεν παίρνουν όλες το ίδιο oc. Aν και ναι η δικιά του παίζει να ναι στο 2% ξέρω γω. Πάντως για αυτή την υλοποίηση είχα διαβάσει και πριν ότι παίζει να ναι η κορυφαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασα τώρα σε 1080 με stock (1338 κ 2000) και ίδιες ρυθμίσεις με τον Albiosha. Τα ίδια αποτελέσματα βγάζουμε περίπου, αλλά η κάρτα φαίνεται να είναι στο ρελαντί (max 66 βαθμούς στις 1750 rmp, ενώ πριν είχα 70 βαθμούς με 2300 rpm) σε σχέση με τα 1440p που πραγματικά ζορίζεται. Για 1080 είναι άψογη, αλλά αν κάποιος θέλει μεγαλύτερη ανάλυση νομίζω πρέπει να κοιτάξει πάνω από τις 480/1060. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικά φαίνεται πολύ καλή υλοποίηση και το σκεφτόμουν και εγώ έντονα αν δεν πήγαινα στην strix. Με την strix εγώ τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και αφού το τσέκαρα με τους τρόπους που μου είπε κάποιος φίλος από εδώ μέσα , max temps είδα 63-64 βαθμούς . Ρολόγια δεν έριξε ποτέ και την έχω με κλειστά φαν και όταν στα ανοίγουν παίζουν όπως είναι από την μάνα τους δίχως να έχω φαν curve . Spoiler alert χαζή ερώτηση Αξίζει να βάλω custom fan curve και να της κάνω overclock ? Πρακτικά αν είμαι και λίγο τυχερός ποσά fps θα πάρω έξτρα σε παιχνίδια ; αξίζει ο κόπος ; Οποίος θέλει να ρωτήσει κάτι για την strix ευχαρίστως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι στις πόσες στροφές δουλεύει για να πιάσει την όποια θερμοκρασία, μην κάνει και σαν αεροπλάνο σε απογείωση. Η δική μου από ότι καταλαβαίνω έχει στόχο τους 70C. Η δική σου φτάνει τους 64C στις πόσες στροφές; Λογικά στις σχετικά λίγες, γιατί έχει 3 ανεμιστήρες. EDIT Προσωπικά την έχω αφήσει "μαμά" και αφήνω τους drivers να κάνουν τη δουλειά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα