Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θέμα είναι να έχουμε και διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατό. Είμαι σίγουρος πως πολύς κόσμος περιμένει να δεί τι ψάρια πιάνει το δυνατότερο polaris σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντως (1070).

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι να έχουμε και διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατό. Είμαι σίγουρος πως πολύς κόσμος περιμένει να δεί τι ψάρια πιάνει το δυνατότερο polaris σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντως (1070).

Το δυνατο δεν θα βγει τωρα..θα βγει τελος του 16'.

Πιθανότατα θα αναφέρεσαι στο vega. Το δυνατό Polaris (10) τώρα θα βγεί, απ' οτι έχω καταλάβει.

Toν Ιούνιο θα κυκλοφορήσει επίσημα οτιδήποτε Polaris. Το 10 δεν θα αρκέσει μάλλον να καλύψει όλο το φάσμα του GP104 οπότε αναμένουμε να δούμε μέχρι ποιό σημείο ακριβώς μπορεί να φτάσει. Kάτω από αυτό το πρίσμα έχει λογική η απάντησή του.

Τα πρώτα benches

http://videocardz.com/60253/amd-radeon-r9-480-3dmark11-benchmarks

R9 480Χ πάνω από gtx 980 και ελάχιστα κάτω από απλή fury...μια χαρά μπομπίτες θα είναι και οι amd κάρτες....Που να σκάσουν και τα μεγαθήρια polaris 11 & vega ...

Τα πρώτα benches

http://videocardz.com/60253/amd-radeon-r9-480-3dmark11-benchmarks

R9 480Χ πάνω από gtx 980 και ελάχιστα κάτω από απλή fury...μια χαρά μπομπίτες θα είναι και οι amd κάρτες....Που να σκάσουν και τα μεγαθήρια polaris 11 & vega ...

Μα POLARIS 11 είναι οι αντίστοιχες 360/370. Οι VEGA είναι οι μεγάλες. Έτσι δεν είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...