Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλά ας κοιτάξει πρώτα η εφορία στοιχεία που ήδη έχει και δεν εκμεταλλεύεται όπως ενημερωση από τράπεζες για εξυπηρέτηση δανείων που δε δικαιολογούν τα εισοδήματα κάποιων φορολογουμένων (και στο οποία δηλώνεται ο,τι βολεύει το φορολογούμενο για να μην τον πιάνουν τα τεκμήρια) , καταθέσεις , συγκεντρωτικές... ας περάσει μετά από ιστοσελίδες με περισσότερο "πολυτελή αντικείμενα" όπως ρολόγια, αυτοκίνητα.. ας βρει έναν τρόπο μέσω των υποχρεωτικών ηλεκτρονικών αγορών για χτίσιμο του αφορολόγητου (ακόμα περιμένουμε νόμο) να ελέγχει από κει αν αυτά που ξοδεύονται δικαιολογούνται από τα εισοδήματα και μετά αν έχει αρκετό και καταρτισμένο προσωπικό ας ασχοληθεί και με τις αγορές καρτών των μερικών κατοσταρίκων 

πληροφορία να ασχοληθούν ήδη έχουν, το θέμα είναι ποιος θα την επεξεργαστεί (αριθμός υπαλλήλων/φόρτος εργασίας τους και εξοικείωση τους με τη τεχνολογία)  και πώς..

μην περιμένεις πάντως να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή any day soon.. εδώ τα pos που στέλνουν λεφτά απευθείας έξω (παρά τα capital control) άργησαν να πάρουν χαμπάρι και που τα πήραν έπιασαν απλά μερικούς ψιλοκατατύχη ή από καρφωτές

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να τονίσω ότι πρόκειται για (αυτονόητο) αστείο: αλλά μιας και ακούγονται διάφορα για χτενίσματα της εφορίας σε προγράμματα κοινωνικής δικτύωσης, θα πρότεινα ακόμα και εδώ οι χρήστες να είναι προσεκτικοί με τις αναφορές του τι αγοράζουν και σε τι τιμές. Ποτέ δεν ξέρεις ποιός μπορεί να διαβάζει ακόμα και εδώ....... :devil:

Χαχαχαχα!!! Σωστόοοο!!! Βλέπεις ακόμα και αν παίρνουμε 300€ μισθό και τον ξοδέψουμε όλο σε μία κάρτα γραφικών είναι ύποπτο και πρέπει να το δικαιολογήσουμε!! Αει συχτήρ πια!!!!

Ασχετο αλλα μην παρανοησουμε τωρα με καραγκιοζιλικια, ααααααν γινει ποτε κατι τετοιο στο Ελλαδισταν περισσοτερο θα ειναι προς κοινωνικα δικτυα (Facebook συγκεκριμενα) απο τα οποια θα ψαρευουν φωτο του στυλ ''ησουν στον Ρεμο στη Μυκονο που ειχε 1.000 ευρω εισιτηριο και δηλωνεις ανεργος'' παρα απο forum του στυλ ''α, πηρες gpu 500 ευρω και δηλωνεις ανεργος, ελα να μας πεις πως γινεται'',  ''μου τα εδωσε η γιαγια μου ρε φιλε'' θα ειναι η απαντηση...

• Like 1

Ασχετο αλλα μην παρανοησουμε τωρα με καραγκιοζιλικια, ααααααν γινει ποτε κατι τετοιο στο Ελλαδισταν περισσοτερο θα ειναι προς κοινωνικα δικτυα (Facebook συγκεκριμενα) απο τα οποια θα ψαρευουν φωτο του στυλ ''ησουν στον Ρεμο στη Μυκονο που ειχε 1.000 ευρω εισιτηριο και δηλωνεις ανεργος'' παρα απο forum του στυλ ''α, πηρες gpu 500 ευρω και δηλωνεις ανεργος, ελα να μας πεις πως γινεται'',  ''μου τα εδωσε η γιαγια μου ρε φιλε'' θα ειναι η απαντηση...

Ακομη καλυτερα ''τά κερδισα στο στοιχημα.'' :devil:

• Like 1

Μετα το ευχαριστο διαλειμμα ας επιστρεψουμε στο νημα, πολυ ενδιαφερον το οτι επεσαν οι τιμες, μαλλον δεν δινουν πολλες τα ελληνικα μαγαζια οποτε το πηραν αποφαση. Ετσι φαινεται και η δυναμη μας σαν καταναλωτες. Ας ελπισουμε να πεσουν λιιιγο ακομα και να σταθεροποιηθουν εκει. Βλεποντας τις τιμες της προηγουμενης γενιας οπου φτασουν Οκτωβρη-Νοεμβρη, εκει θα μεινουν μεχρι να κυκλοφορησει η επομενη γενια. Εγω πρωτα εχω στοχο αλλαγη mobo/cpu/ram και μετα gpu, αλλα με αυτα που βλεπω προς την 1070 προσανατολιζομαι... εκτος και αν κανει καμια μαγκια με την 490 η κοκκινη και ειναι πιο vfm γιατι οι 1070 ειναι λιγο αλμυρες.

AMD mentions Vega Enthusiast to be released H1 2017

Jen-Hsun Huang, έρχεται η ώρα σου..Παρ' όλα αυτά, το ''H1'' δεν είναι το πρώτο 6μηνο ; Καλά κρασιά :P

• Like 1

AMD mentions Vega Enthusiast to be released H1 2017

Jen-Hsun Huang, έρχεται η ώρα σου..Παρ' όλα αυτά, το ''H1'' δεν είναι το πρώτο 6μηνο ; Καλά κρασιά :P

Κάτσε να φέρουν πρώτα τους zen και μετά το Vega ...

Πόσα να βγάλει πια ή globo ταυτόχρονα ....

Αργεί το Volta, καλό 2018 και σίγουρα όχι αρχές.

προσφατα καπου διαβασα οτι μπορει να ερθουν μεσα στο Η2 του 2017, τωρα δεν ξερω τι θα ισχυσει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...