djuan1988 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Και αυτοί μιλάνε για αυξημένες θερμοκρασίες και θόρυβο. Για αυτό αγόρασα την αντίστοιχη XFX Black από το amazon, αν και δεν υπάρχουν αναλυτικά review ακόμη (ή τουλάχιστον δεν εντόπισα κάποιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Οπως ειπε και αυτος στο βιντεο και παρατηρησα και εγω,εχουν κανει τη βλακεια και εχουν βαλει οριζοντια τις αυλακωσεις της ψυκτρας και δεν εχει χωρο ο αερας να βγει,αφου ουσιαστικα εχει μονο τη πισω πλευρα. Αν δειτε αλλες καρτες,τις εχουν καθετα και εχουν ανοιχτο το πλαι οποτε εχει σχεδον 3-4πλασιο χωρο σε σχεση με τη νιτρο για να βγει ο αερας. Μου φαινεται θα μπω στο κοπο να παραγγειλω τη powercolor. Ολες οι αλλες (msi,asus εκτος απο xfx) παιζουν αδικαιολογητα υψηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Οπως ειπε και αυτος στο βιντεο και παρατηρησα και εγω,εχουν κανει τη βλακεια και εχουν βαλει οριζοντια τις αυλακωσεις της ψυκτρας και δεν εχει χωρο ο αερας να βγει,αφου ουσιαστικα εχει μονο τη πισω πλευρα. Αν δειτε αλλες καρτες,τις εχουν καθετα και εχουν ανοιχτο το πλαι οποτε εχει σχεδον 3-4πλασιο χωρο σε σχεση με τη νιτρο για να βγει ο αερας. Μου φαινεται θα μπω στο κοπο να παραγγειλω τη powercolor. Ολες οι αλλες (msi,asus εκτος απο xfx) παιζουν αδικαιολογητα υψηλα. Απλά (με βάση το δικό μου γούστο) είναι κακάσχημη η powercolor, για αυτό κατέληξα στην XFX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Το σασί της Νιτρο είναι σαν reference.Πολύ κλειστό το backplate και στα πλάγια καμμία τρύπα να ξεφύγει ο αέρας.Κρίμα γιατί είναι ωραία σε εμφάνηση.Προσωπικά σκέφτομαι την XFX αλλά είνια λές και αυτή η κάρτα δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Απλά (με βάση το δικό μου γούστο) είναι κακάσχημη η powercolor, για αυτό κατέληξα στην XFX. Στο κουτι μεσα θα ναι ,μπας και θα τη κοιταω καθε μερα Εμενα παντως μου αρεσει και αυτη. Το σασί της Νιτρο είναι σαν reference.Πολύ κλειστό το backplate και στα πλάγια καμμία τρύπα να ξεφύγει ο αέρας.Κρίμα γιατί είναι ωραία σε εμφάνηση.Προσωπικά σκέφτομαι την XFX αλλά είνια λές και αυτή η κάρτα δεν υπάρχει. Και να ειχε στο πλαι ανοιγματα δε θα ειχε οφελος καθως ο αερας κατευθυνεται απο τη ψυκτρα και ετσι οπως ειναι φτιαγμενη της νιτρο,παλι πισω θα εστελνε τον αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Το σασί της Νιτρο είναι σαν reference.Πολύ κλειστό το backplate και στα πλάγια καμμία τρύπα να ξεφύγει ο αέρας.Κρίμα γιατί είναι ωραία σε εμφάνηση.Προσωπικά σκέφτομαι την XFX αλλά είνια λές και αυτή η κάρτα δεν υπάρχει. Υπήρχε διαθέσιμη στο computeruniverse, τουλάχιστον μέχρι προχθές. Στο κουτι μεσα θα ναι ,μπας και θα τη κοιταω καθε μερα Εμενα παντως μου αρεσει και αυτη. Εμένα έχει τζάμι και το βλέπω κάθε μέρα, οπότε πρέπει να έχει μια σχετικά καλή εμφάνιση. Περισσότερο μου αρέσουν οι υλοποιήσεις τις EVGA, αλλά δε βγάζει AMD.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Οπως ειπε και αυτος στο βιντεο και παρατηρησα και εγω,εχουν κανει τη βλακεια και εχουν βαλει οριζοντια τις αυλακωσεις της ψυκτρας και δεν εχει χωρο ο αερας να βγει,αφου ουσιαστικα εχει μονο τη πισω πλευρα. Αν δειτε αλλες καρτες,τις εχουν καθετα και εχουν ανοιχτο το πλαι οποτε εχει σχεδον 3-4πλασιο χωρο σε σχεση με τη νιτρο για να βγει ο αερας. Μου φαινεται θα μπω στο κοπο να παραγγειλω τη powercolor. Ολες οι αλλες (msi,asus εκτος απο xfx) παιζουν αδικαιολογητα υψηλα. τοσο καιρο στο ελεγα ειχες αγυριστο κεφαλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Οπως ειπε και αυτος στο βιντεο και παρατηρησα και εγω,εχουν κανει τη βλακεια και εχουν βαλει οριζοντια τις αυλακωσεις της ψυκτρας και δεν εχει χωρο ο αερας να βγει,αφου ουσιαστικα εχει μονο τη πισω πλευρα. Αν δειτε αλλες καρτες,τις εχουν καθετα και εχουν ανοιχτο το πλαι οποτε εχει σχεδον 3-4πλασιο χωρο σε σχεση με τη νιτρο για να βγει ο αερας. Μου φαινεται θα μπω στο κοπο να παραγγειλω τη powercolor. Ολες οι αλλες (msi,asus εκτος απο xfx) παιζουν αδικαιολογητα υψηλα. Δεν νομίζω να έχεις δίκιο για την Asus μιας που το έψαξα και την έχω παραγγείλει ήδη, σε reviews παίζει αρκετά χαμηλά σε θερμοκρασίες. Θα δείξει όταν έρθει στα χέρια μου, θα σου πω στην πράξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δεν νομίζω να έχεις δίκιο για την Asus μιας που το έψαξα και την έχω παραγγείλει ήδη, σε reviews παίζει αρκετά χαμηλά σε θερμοκρασίες. Θα δείξει όταν έρθει στα χέρια μου, θα σου πω στην πράξη Υψηλά εννοεί σε τιμές. Msi, Asus, Powercolor έχουν το καλύτερο cooling. (Για Gigabyte δεν ξέρω, λογικά θα είναι λίγο παραπάνω από Asus) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ναι σε τιμες εννοω. Η διαφορα ειναι τοση που συμφερει να παρεις τη πιο φθηνη,να βαλεις τουμπανοψυκτρα και σου μενουν και ρεστα. Ειδομεν,ετσι και αλλιως μεχρι να ερθει στοκ εχουμε μισο μηνα ακομα. τοσο καιρο στο ελεγα ειχες αγυριστο κεφαλι. Ομολογω πως λιγο ειμαι Απλα εχω μια reference 6950 και την εχω συνηθισει. Μονο σε gaming ενοχλει που εχω βαλει custom profile για να τη κραταει κατω απο 80 και κανει σαν αεροπλανο. Με βαση τα db που δινουν ακομα και η νιτρο σε παιχνιδια ειναι πιο ησυχη απο την 6950 σε idle οποτε θεωρω οτι θεμα δε θα εχω. Ε δεν ειναι και το υπόλοιπο πισι το πιο αθορυβο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 H reference έκδοση της 470 γιατί είναι διαφορετικη και πιο VIP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 δεν εχει reference εκδοση.Ειναι custom της sapphire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 δεν εχει reference εκδοση.Ειναι custom της sapphire Μα αφού είναι ίδια με την reference της 470 απλώς αλλαγμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εχεις δει ομως να πουλανε reference 470? Και η 970 ειχε reference αλλα δεν μπορουσες να την αγορασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 http://m.hardocp.com/news/2016/08/19/amd_gains_48_market_share_in_q1_2016#.V7hdC6mEbqB Δε μπορώ να καταλάβω που βρίσκουν αυτούς τους αριθμούς. Η έκθεση που δημοσίευσε το mercury research στο site του δείχνει 2,5% αύξηση στα desktop, 0,5% στα laptop και 0,5% συνολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα