iced07 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Σε πολλά έχεις δίκιο, όπως το ΦΠΑ. Για τα μεταφορικά δεν είναι ακριβώς έτσι, δεν υπάρχει τόση διαφορά. Επίσης για παράδειγμα το πλαίσιο και το eshop δεν είναι μαγαζάκια όπως είπες, είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο. Που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει καλό deal και να αγοράσει όσο ο ξένος. Αυτό που ξεχνάς να πεις και παίζει μεγαλύτερο ρόλο από τα προηγούμενα είναι ότι το ελληνικό μαγαζί στο τέλος του χρόνου θα δώσει στο κράτος από 26 έως και 40 % από τα κέρδη του σαν φόρο, σε αντίθεση με το Γερμανό πχ. Οπότε λογικό είναι να υπολογίσει και αυτό σαν έξοδο.Φίλε έγραψες τον πιο σοβαρό λόγο αλλά από οτι διαβάζω κανεις δεν τον λαμβάνει υπόψιν γιατί πολυ απλά δεν τον ενδιαφέρει ή δεν τον συμφέρει να τον ξέρει. Επειδη τυχαίνει να είμαι επαγγελματίας σε άλλο κλάδο βέβαια αλλά αυτο δεν εχει σημασία γιατί έχουμε ίδια φορολογία, πλέον έχω κάνει αύξηση στις υπηρεσίες που παρεχω γιατι πολύ απλά τέλος της χρονιάς με φορολογεί με 29% + 75% προκαταβολή φόρου για την επομένη χρονιά.Υπάρχουν και άλλα που μπορω να προσθέσω αλλά αυτά ειναι τα πιο σοβαρά. Και πριν προλάβει να πει κάποιος οτι υποστηριζω την ακρίβεια, να του πω οτι και εγω ειμαι σε αναζήτηση καρτας και το τρεναρω όσο μπορώ μηπως υπάρξει καποια καλύτερη τιμη. Κλείνοντας θελω να πω οτι υπάρχει ακρίβεια αλλά δικαιολογημένη λόγο βαριάς φορολογίας τής χώρας μας , βέβαια εξαιρούνται τα ΠΛΑΙΣΙΟ κτλ... Φιλικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μόνο που η reference 480 έχει το "θέμα" με τα ρεύματα. η παραπληροφορηση στο μεγαλειο της . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 ε ναι γιατι να μην δωσουμε 60 ευρω για ψυχτρα σε καρτα που κανει 230 δολλαριαΑπο ολες τις λυσεις μονο αυτη κρατησες;Επισης ,μονο ενα review αναφερει θορυβο. Τωρα θα δειξει οταν ερθει η καρτα. Αλλα και αλλη ψυκτρα να παρεις,δε χρειαζεται να παρεις 60 ευρω ψυκτρα αλλα μπορεις και με λιγοτερα. Αλλα και σου μενει για την επομενη καρτα οποτε τα βγαζει τα λεφτα. Και θα εισαι και πιο αθορυβος και πιο κρυος απο οποιαδηποτε custom. Και για του λογου το αληθες http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2016/07/xnoise3.png.pagespeed.ic.e-th3RiCSx.webp http://hexus.net/media/uploaded/2016/7/8b28692c-b4c4-4a6f-a5b2-2887044ef1b2.png Ενω σε 3 review αναφερουν προβλημα με drivers που επιβεβαιωσε καί η ιδια η sapphire που κανει τους ανεμιστηρες να ανεβαζουν στροφες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 η παραπληροφορηση στο μεγαλειο της . Οπότε εσύ θα έπαιρνες ref rx480 και θα έκανες και OC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Φίλε έγραψες τον πιο σοβαρό λόγο αλλά από οτι διαβάζω κανεις δεν τον λαμβάνει υπόψιν γιατί πολυ απλά δεν τον ενδιαφέρει ή δεν τον συμφέρει να τον ξέρει. Επειδη τυχαίνει να είμαι επαγγελματίας σε άλλο κλάδο βέβαια αλλά αυτο δεν εχει σημασία γιατί έχουμε ίδια φορολογία, πλέον έχω κάνει αύξηση στις υπηρεσίες που παρεχω γιατι πολύ απλά τέλος της χρονιάς με φορολογεί με 29% + 75% προκαταβολή φόρου για την επομένη χρονιά. Υπάρχουν και άλλα που μπορω να προσθέσω αλλά αυτά ειναι τα πιο σοβαρά. Και πριν προλάβει να πει κάποιος οτι υποστηριζω την ακρίβεια, να του πω οτι και εγω ειμαι σε αναζήτηση καρτας και το τρεναρω όσο μπορώ μηπως υπάρξει καποια καλύτερη τιμη. Κλείνοντας θελω να πω οτι υπάρχει ακρίβεια αλλά δικαιολογημένη λόγο βαριάς φορολογίας τής χώρας μας , βέβαια εξαιρούνται τα ΠΛΑΙΣΙΟ κτλ... Φιλικα Έτσι είναι, γενικώς είμαστε ότι μας συμφέρει. Δεν λέμε ότι οι Έλληνες είναι σωστοτατοι επαγγελματίες αλλά δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε τιμές σε διαφορετικές χώρες χωρίς να λαμβάνουμε υπ όψιν όλες τις παραμέτρους. Αν είναι έτσι να αρχίσουμε να συγκρίνουμε πχ την τιμή της βενζίνης και γιατί είναι ακριβότερη εδώ κλπ. Ή τα τσιγάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 http://radeon.com/polaris-architecture-whitepaper/ DOWNLOAD: Polaris Architecture whitepaperDOWNLOAD: Polaris Architecture technical presentation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δεν αφήνουν τα γραφήματα λέω εγώ και να βγάλουν κάμια κάρτα της προκοπής ; Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η αρχιτεκτονική στα χαρτιά, όλα φαίνονται στα νούμερα(FPS). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JCDenton76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δεν αφήνουν τα γραφήματα λέω εγώ και να βγάλουν κάμια κάρτα της προκοπής ; Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η αρχιτεκτονική στα χαρτιά, όλα φαίνονται στα νούμερα(FPS). Ωχ,τι έγινε βρε παίδες?Τόσο μάπα οι νέες κάρτες?!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Όχι δεν είναι μάπα, απλά είναι mid-range ή αλλιώς weak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Όχι δεν είναι μάπα, απλά είναι mid-range ή αλλιώς weak Η αλλιώς, η επιλογή του 85% όλων των gamer. Δεν υπάρχει τπτ weak, απλά επιλέγει κάποιος μια gpu σύμφωνα με τις απαιτήσεις του και τους λόγους που την χρειάζεται. Το 85% του πάγκοσμιου gaming, παίζει 1080Ρ, όπου πάλι με μια 960/380 είσαι κομπλέ, πόσο μάλλον με 470/480/1060. Τώρα αν θες 1440P 60αρια, δες για GTX 980ΤΙ/1070/1080 και για 4K δες Pascal Titan. Το να λες οτι οι mid range gpu είναι weak, απλά δεν στεκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δεν αφήνουν τα γραφήματα λέω εγώ και να βγάλουν κάμια κάρτα της προκοπής ; Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η αρχιτεκτονική στα χαρτιά, όλα φαίνονται στα νούμερα(FPS). Eγώ πάλι το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι οι ισχυρισμοί +15% περισσότερη επάρκεια σε βάση CU είναι σε σύγκριση RX480@150W vs. R290@275W και η διαφορά perf/W 2.8x σε σύγκριση RX470@110W vs. R270@180W. ΄Οχι ότι δεν το θεωρώ αυτονόητο από οποιοδήποτε τμήμα marketing να φτάνει την διαστρέβλωση στα άκρα, απλά λυπάμαι εκείνους που είτε πράσινους είτε κόκκινους που τα πιστεύουν. Να σημειώσω επίσης ότι η AMD σε κανένα από τα παραπάνω συστήματα για τις εν λόγω συγκρίσεις δεν χρησιμοποίησαν AMD επεξεργαστές αλλά i7-5960X που εγώ σαν κακεντρεχής βλέπω 2 πράγματα: 1. Τεράστια εμπιστοσύνη στους δικούς τους επεξεργαστές. 2. Ποιός ανισόρροπος θα έβαζε μια ψωρο-270 με έναν επεξεργαστή των >1100 ευρώ. Και μετά μου λένε γιατί ξερνάω βιολετί βατράχια κάθε φορά που ακούω την λέξη markeing..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Η αλλιώς, η επιλογή του 85% όλων των gamer. Δεν υπάρχει τπτ weak, απλά επιλέγει κάποιος μια gpu σύμφωνα με τις απαιτήσεις του και τους λόγους που την χρειάζεται. Το 85% του πάγκοσμιου gaming, παίζει 1080Ρ, όπου πάλι με μια 960/380 είσαι κομπλέ, πόσο μάλλον με 470/480/1060. Τώρα αν θες 1440P 60αρια, δες για GTX 980ΤΙ/1070/1080 και για 4K δες Pascal Titan. Το να λες οτι οι mid range gpu είναι weak, απλά δεν στεκει. Για τις δικές μου ανάγκες, είναι weak οι κάρτες αυτές(Άρα προφανώς μίλησα για μένα). Και όχι το 85% δεν έχει καν 1080P, το Steam αναφέρει ότι η πλειοψηφία παίζει σε 1366*768, αλλά δεν μας αφορά τι κάνει η πλειοψηφία που παίζει ψωρo-moba games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Το steam αναφέρει οτι η πλειοψηφία χρησιμοποιεί 1080p (1920 x 1080 36,68%), 11 μονάδες μπροστά από το 768p (1366 x 768 25,85%). (Με την πιο "δημοφιλή" κάρτα να είναι η GTX 970 (5,03%)). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Τελευταία φορά που είχα τσεκάρει το 768P είχε το μεγαλύτερο ποσοστό, παρ' όλα αυτά το 36.68% δεν αποτελεί πλειοψηφία και μιλάμε για mainstream ανάλυση πλέον. Όσο για το 5% της 970, απλά γελάει ο κόσμος..Και μετά απορούμε γιατί δεν βλέπουμε high-end visuals στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Για τις δικές μου ανάγκες, είναι weak οι κάρτες αυτές(Άρα προφανώς μίλησα για μένα). Και όχι το 85% δεν έχει καν 1080P, το Steam αναφέρει ότι η πλειοψηφία παίζει σε 1366*768, αλλά δεν μας αφορά τι κάνει η πλειοψηφία που παίζει ψωρo-moba games Μίλησες γενικά, δεν είπες συγκεκριμένα για εσένα. Πλειοψηφεια ΕΝΝΟΏΝΤΑΣ τους gamers που ασχολούνται με AAA games, αυτοί που παίζουν MOBA/CSGO βολευονται και με την R7 250(50€). Αυτοί δε που έχουν enthusiast είναι ελάχιστοι. Δεν μπορούν όλοι να αγοράζουν x80/x80TI κάρτες. Βλέπεις οι εταιρίες φροντίζουν να έχουν τιμές απλησιαστες και ακόμα και αυτοί που μπορούν να τα δώσουν τα 800€, τα δίνουν με μισή καρδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα