Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 μπορει απλα ετσι να θελανε να το βαλουν το logo.. εχει μια βαση δεν ειναι ακυρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 μπορει απλα ετσι να θελανε να το βαλουν το logo.. εχει μια βαση δεν ειναι ακυρο.. Η ίδια η εταιρία είπε πως θα το κοιτάξει να το διορθώσει οπότε είναι άκυρο και λάθος(όπως και το εβραικό αστέρι στο backplate) Απλά δεν ξέρω αν όντως το έκανε ή αν το έκανε αν έγινε αλλαγή σε αυτές που είχε στείλει ήδη στα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Η ίδια η εταιρία είπε πως θα το κοιτάξει να το διορθώσει οπότε είναι άκυρο και λάθος(όπως και το εβραικό αστέρι στο backplate) Απλά δεν ξέρω αν όντως το έκανε ή αν το έκανε αν έγινε αλλαγή σε αυτές που είχε στείλει ήδη στα καταστήματα. Όντως έγινε λάθος. Δεν έπρεπε να είναι το εβραικο αστέρι, αλλά το αστέρι του YOU KNOW WHO. Μοιάζουν στο σχήμα, αλλά δεν είναι ίδια, έχουν διαφορετικό σχεδιασμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 χαχαχαχαχαχαχα γενικά ούτε η devil ούτε η nitro γεμίζουν το μάτι. Απο την άλλη Strix και Gaming πάνε ακριβότερα απο πολλές 1060... XFX δεν μπορω να βρώ τίποτα google πέραν εικόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 χαχαχαχαχαχαχα γενικά ούτε η devil ούτε η nitro γεμίζουν το μάτι. Απο την άλλη Strix και Gaming πάνε ακριβότερα απο πολλές 1060... XFX δεν μπορω να βρώ τίποτα google πέραν εικόνες. Νομίζω πως οι XFX παλαιότερα είχαν blowers και όχι FANS(300 σειρά AMD) . Αλλά πάλι η θερμοκρασία δεν εντυπωσιάζε. Ίσα ίσα ήταν ζεστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 σοαβαρά έκαναν τέτοιο λάθος ? εγώ νόμιζα ότι έγινε σκόπιμα αλλα για να το λέτε προφανώς και θα ισχύει . ότι νάναϊ πως μπορεί να ξέφυγαν τέτοια πράγματα από ολόκληρο σχεδιαστικό τμήμα κλπ.. εμενα πάντως μου έχει κάτσει στο μάτι η άσους και η μσι για xfx και εγώ δεν βρίσκω τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Νομίζω πως οι XFX παλαιότερα είχαν blowers και όχι FANS(300 σειρά AMD) . Αλλά πάλι η θερμοκρασία δεν εντυπωσιάζε. Ίσα ίσα ήταν ζεστές. Eίχαν κανονικά και με φανάκια.Νομίζω όμως πως γενικά η 480 είναι πολύ ζεστή κάρτα. H Strix έχει τις καλύτερες θερμοκρασίες μέχρι τώρα αλλά πανάκριβη και τεράστια(που εμένα δεν προσωπικά δεν μου αρέσει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 h strix ειναι και ομορφη με το backplate κλπ κλπ παντως .. αμα πεσει η τιμη θα την παρω να δουμε τι πιανει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 η πενταλφα στις powercolor ηταν μονο για τους reviewers δεν θα πηγαινε ετσι επειδη ηταν "offensive" για μερικους (ασε που ποιος γονιος θα αγοραζε σε παιδι του αυτην την καρτα?) και οσοι λενε για αθορυβη την nitro μαλλον εννοουν σε σχεση με jet.44 dBA εχει η nitro σε full game (δηλαδη 67% στροφες...) και θερμοκρασιες 80~ (με 20 βαθμους) ελλαδα βαλε 83-84 Αν και η διαφορα με αλλες ειναι 7~ db,τα db υπολογιζονται διαφορετικα.Να σας δωσω παραδειγμα πως ακουγεται η nitro,παρομοια ακουγονται δυο reference 290 σε crossfire ενω παιζεις...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 η πενταλφα στις powercolor ηταν μονο για τους reviewers δεν θα πηγαινε ετσι επειδη ηταν "offensive" για μερικους (ασε που ποιος γονιος θα αγοραζε σε παιδι του αυτην την καρτα?) και οσοι λενε για αθορυβη την nitro μαλλον εννοουν σε σχεση με jet.44 dBA εχει η nitro σε full game (δηλαδη 67% στροφες...) και θερμοκρασιες 80~ (με 20 βαθμους) ελλαδα βαλε 83-84 Αν και η διαφορα με αλλες ειναι 7~ db,τα db υπολογιζονται διαφορετικα.Να σας δωσω παραδειγμα πως ακουγεται η nitro,παρομοια ακουγονται δυο reference 290 σε crossfire ενω παιζεις...... Μα δεν είχ πεπεντάλφα..Αν είχε τουλάχιστον θα ταίριαζε με το γενικό στύλ της κάρτας Θερμοκρασίες όλες είναι σε σχετικά ψιλά επίπεδα.Δηλαδή 44+ βαθμοί πάνω απο το περιβάλον.Ελλάδα όπως το λές και συ ειδικά καλοκαιράκι σε ζεστά μέρη άνετα θα δεί κανεις 75+ σε full load με οποιαδήποτε custom. Kαι το overclock βλέπω είναι το ίδιο κακό σε όλες. Δεν ξέρω αν αξίζει τόσο θερμοκρασία και θόρυβος για 1-5 fps παραπάνω(και πολλά λέω) οπότε καλύτερα όποιος πάει για 480 να κάτσει με ρολόγια κοντά στα 1260. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 η πενταλφα στις powercolor ηταν μονο για τους reviewers δεν θα πηγαινε ετσι επειδη ηταν "offensive" για μερικους (ασε που ποιος γονιος θα αγοραζε σε παιδι του αυτην την καρτα?) και οσοι λενε για αθορυβη την nitro μαλλον εννοουν σε σχεση με jet.44 dBA εχει η nitro σε full game (δηλαδη 67% στροφες...) και θερμοκρασιες 80~ (με 20 βαθμους) ελλαδα βαλε 83-84 Αν και η διαφορα με αλλες ειναι 7~ db,τα db υπολογιζονται διαφορετικα.Να σας δωσω παραδειγμα πως ακουγεται η nitro,παρομοια ακουγονται δυο reference 290 σε crossfire ενω παιζεις...... Δες παραπάνω. Το εβραικο αστέρι είναι. Δεν είναι τα ίδια. Οι θερμοκρασίες της 390 SAPHIRRE ήταν 68-70 ενώ της 480 είναι 70-75+-. Οπότε nothing New. Και δεν μπροστά σε perfomance. Πρώτη σε perfomance είναι η MSI και Powercolor, μετά Asus και saphhire. (διάφορες 1-5 fps) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Πετας ενα custom profile και τελος το θεμα με το θορυβο. Τωρα για τα 44db μονο ενα review λεει τετοιο αριθμο. Σε αλλα 3 εχω διαβασει οτι ειναι αθορυβη η τουλςχιστον οτι δεν ενοχλει. Θα δειξει η νεκροψια. Η βαζεις το quiet mode η κανεις ενα ελαφρυ undervolt η του πετάς μια αλλη ψυκτρα αν ενοχλει τοσο πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Πετας ενα custom profile και τελος το θεμα με το θορυβο. Τωρα για τα 44db μονο ενα review λεει τετοιο αριθμο. Σε αλλα 3 εχω διαβασει οτι ειναι αθορυβη η τουλςχιστον οτι δεν ενοχλει. Θα δειξει η νεκροψια. Η βαζεις το quiet mode η κανεις ενα ελαφρυ undervolt η του πετάς μια αλλη ψυκτρα αν ενοχλει τοσο πολυ. ε ναι γιατι να μην δωσουμε 60 ευρω για ψυχτρα σε καρτα που κανει 230 δολλαρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 ε ναι γιατι να μην δωσουμε 60 ευρω για ψυχτρα σε καρτα που κανει 230 δολλαρια Μόνο που αυτές οι ψύκτρες σου μένουνε και για μελλοντικές κάρτες. Τις οποίες θα πάρεις reference εφόσον έχεις ήδη ψύκτρα , οπότε θα κάνεις και απόσβεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μόνο που η reference 480 έχει το "θέμα" με τα ρεύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα