RangerOfDark Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δεν έχει νόημα να απαντήσω, πάλι τα ίδια θα λες και απλά θα κουράσεις τους πάντες και θα σε μπλοκαρουν. Κατεβαζεις κείμενα ολόκληρα και ουσιαστικά δεν λες τπτ. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ότι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, κανείς δεν φταίει. Η κίνηση της AMD απλά ανανέωσε τις επιλογές. Τπτ παραπάνω. ΑΝ και όποτε, το DX12 λειτουργεί σωστά στα games, η AMD θα ξεφύγει σε επιδόσεις και τότε οι maxwell Θα τις κοιτάνε από χαμηλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ίδιες επιδόσεις με την 970(Stock) έχει, τα 2-3-4FPS δεν κάνουν δυνατότερη μια κάρτα. Με O/C και στις δύο βέβαια, δε νομίζω να έχει ελπίδες η 470. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ίδιες επιδόσεις με την 970(Stock) έχει, τα 2-3-4FPS δεν κάνουν δυνατότερη μια κάρτα. Με O/C και στις δύο βέβαια, δε νομίζω να έχει ελπίδες η 470. Το OC σε κάθε κάρτα δεν είναι στάνταρ. Αλλά ναι σίγουρα τότε είναι μπροστά η 970, για 3-7fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δεν έχει νόημα να απαντήσω, πάλι τα ίδια θα λες και απλά θα κουράσεις τους πάντες και θα σε μπλοκαρουν. Κατεβαζεις κείμενα ολόκληρα και ουσιαστικά δεν λες τπτ. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ότι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, κανείς δεν φταίει. Η κίνηση της AMD απλά ανανέωσε τις επιλογές. Τπτ παραπάνω. Εμενα να με μπλοκαρουν για ποιο λογο? Παραπλανησα κανενα οπως εσυ?Που δεν ξερεις να ξεχωριζεις τις επιδοσεις μιας καρτας σε σχεση με μια αλλη? Που ελεγες χωρις να εχεις νουμερα και reviews πως η 480 θα φτασει με νεους drivers και overclock την 1070 και σε πηραν στο ψιλο οπως ειδες? Σε παρακαλω πολυ λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.. δεν ειμαι υπερ καμιας εταιρειας απλα θα ηθελα η amd να ειναι ποιο ανταγωνιστικη για το καλο ολων μας..ομως καποιες αληθειες πρεπει να λεγονται ..το μονο σωστο που ειπες μεχρι τωρα και δειχνει οτι τα εκανες γαργαρα ολα ειναι το οτι Η κίνηση της AMD απλά ανανέωσε τις επιλογές. Τπτ παραπάνω. Ίδιες επιδόσεις με την 970(Stock) έχει, τα 2-3-4FPS δεν κάνουν δυνατότερη μια κάρτα. Με O/C και στις δύο βέβαια, δε νομίζω να έχει ελπίδες η 470. Ref καρτες η 970 ειναι 3-5 fps ποιο γρηγορη αν βαλεις και το overclock μεσα που η 970 παει στο θεο, ποση γινεται η διαφορα μιας και εχεις την καρτουλα και ξερεις? Εχω αδικο μετα?? Αυτη η διαφορα που προκυπτει ειναι μια κατηγορια πανω ναι ή οχι? Τωρα εαν σε 2-3 χρονια καταληξουν το ιδιο κανεις δεν το ξερει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εμενα να με μπλοκαρουν για ποιο λογο? Παραπλανησα κανενα οπως εσυ?Που δεν ξερεις να ξεχωριζεις τις επιδοσεις μιας καρτας σε σχεση με μια αλλη? Που ελεγες χωρις να εχεις νουμερα και reviews πως η 480 θα φτασει με νεους drivers και overclock την 1070 και σε πηραν στο ψιλο οπως ειδες? Σε παρακαλω πολυ λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.. δεν ειμαι υπερ καμιας εταιρειας απλα θα ηθελα η amd να ειναι ποιο ανταγωνιστικη για το καλο ολων μας..ομως καποιες αληθειες πρεπει να λεγονται ..το μονο σωστο που ειπες μεχρι τωρα και δειχνει οτι τα εκανες γαργαρα ολα ειναι το οτι Η κίνηση της AMD απλά ανανέωσε τις επιλογές. Τπτ παραπάνω. Και παραπλανησα, και τα λεφτά από την AMD πήρα και δωρεάν POLARIS πήρα λόγο της "κόκκινης προπαγάνδας" μου. Είχα πρόγραμμα. (Αν είναι δυνατόν αυτά που γράφετε εδώ μέσα, σιγά μην σαμποταρω και την διαθεσιμότητα nvidia gpu ) Στο ψιλο εσένα θα παρουν αν συνεχίσεις να λες πως το OC είναι κάτι το τρομερό. Κάτι που είναι τελείως random και δίνει μαξιμουμ 5-8fps+. (Μία 970 με φουλ κλοκσ φτάνει μια 980 στοκ. Σιγά μην πετάει κιόλας η 970 στα 1450mhz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Και παραπλανησα, και τα λεφτά από την AMD πήρα και δωρεάν POLARIS πήρα λόγο της "κόκκινης προπαγάνδας" μου. Είχα πρόγραμμα. (Αν είναι δυνατό αυτά που γράφετε εδώ μέσα, σιγά μην σαμποταρω και την διαθεσιμότητα gpu ) Φυσικα και δεν μαλωνουμε και ειναι ωραιο το οτι εχεις χιουμορ..Ειλικρινα το λεω παντα καλοδεχουμενο... Αλλα το γυρνας στην καραγκουνα για να τα μπαλωσεις...χαχαχα... Ασε που εχεις κανει τοσα quote αφοτου σου εχω απαντησει που το εχεις ξεφτιλησει..λες και trollareis συμπεριφερεσαι πραγματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Φυσικα και δεν μαλωνουμε και ειναι ωραιο το οτι εχεις χιουμορ..Ειλικρινα το λεω παντα καλοδεχουμενο... Αλλα το γυρνας στην καραγκουνα για να τα μπαλωσεις...χαχαχα... Ασε που εχεις κανει τοσα quote αφοτου σου εχω απαντησει που το εχεις ξεφτιλησει..λες και trollareis συμπεριφερεσαι πραγματικα Εσύ τρολλαρεις τυπε. Πίστεψε ότι θες, κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο σκέψης κανενός. Τα FACTS μιλάνε από μονα τους. Λογικά άλλα σχόλια βλέπεις και μιλάς για πιθανό τρολλαρισμα, δεν εξηγείται αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μάλλον τρολλαρεις τυπε. Πίστεψε ότι θες, κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο σκέψης κανενός. Ολοι βλεπουν το τι ανακριβειες γραφεις τοση ωρα και το ποιο σημαντικο απο ολα? Ο τροπος με τον οποιο συμπεριφερεσαι σε καποιον συνομιλητη σου..που ενω σου εχω απαντησει και φαινονται ακριβως τα κειμενα εσυ πας και αλλαζεις τις προηγουμενες σου απαντησεις..πραγματικα οτι ποιο παιδιαστικο μπορεις να κανεις σε ενα forum..αλλα ξεχνας οτι οι απαντησεις μου εχουν τα αρχικα σου posts και οχι τα αλλαγμενα..τι αλλω να πω πλεον? Σταματω εδω γιατι ο διασυρμος σου δεν εχει σταματημο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Προς τί το δράμα? Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν συγκρίνουμε 470 με την 970? Η 470 είναι μια άριστη κάρτα για παιχνίδι στα 1080p , με μικρή κατανάλωση και τιμή, ενώ η 970 ήταν η μικρή της 980, δλδ όπως τώρα η 1070. Όπως σε όλες τις εποχές η τεχνολογία βελτιώνεται. Σήμερα κάποιος μπορεί να αγοράσει επιδόσεις επιπέδου της γρήγορης μιας γενιάς πριν, καιοντας πολύ λιγότερα. Είτε 1050 , είτε 470 , είτε 480 , ο αγοραστής είναι κερδισμένος γιατί θα πάρει περισσότερα με λιγότερα. Και για αυτό ευθύνεται ο ανταγωνισμός, οπότε να ευχεστε να πάει καλά η AMD , θα κερδίσουμε όλοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Προς τί το δράμα? Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν συγκρίνουμε 470 με την 970? Η 470 είναι μια άριστη κάρτα για παιχνίδι στα 1080p , με μικρή κατανάλωση και τιμή, ενώ η 970 ήταν η μικρή της 980, δλδ όπως τώρα η 1070. Όπως σε όλες τις εποχές η τεχνολογία βελτιώνεται. Σήμερα κάποιος μπορεί να αγοράσει επιδόσεις επιπέδου της γρήγορης μιας γενιάς πριν, καιοντας πολύ λιγότερα. Είτε 1050 , είτε 470 , είτε 480 , ο αγοραστής είναι κερδισμένος γιατί θα πάρει περισσότερα με λιγότερα. Και για αυτό ευθύνεται ο ανταγωνισμός, οπότε να ευχεστε να πάει καλά η AMD , θα κερδίσουμε όλοι. Κανενα δραμα φιλε liakjim..απλα ηθελα να δουν ολοι τις ανακριβειες που γραφει ο rangerofdark Μια ζωη θα το λεω, το να σταματησουμε να ειμαστε φανατικοι με καθε εταιρεια για το ΔΙΚΟ μας συμφερον..και στο θεμα των gpu χρειαζομαστε ανταγωνισμο.. Φυσικα οι 470 και οι 480 ειναι εξαιρετικες καρτουλες αλλα με την σωστη τιμη και θα το δουμε οταν υπαρξει διαθεσιμοτητα.. Ομως οταν βλεπεις λοιπον την 470 να ειναι ουσιαστικα μια 2 ΕΤΩΝ 970(αν συγκρινεις τα 3-5 fps που ειναι ποιο γρηγορη η τελευταια αλλα καιει 20 watt παραπανω καταλαβαινουμε πως εχουμε ιδιο perf/watt) και ολα αυτα ενω η 470 εχει τα μισα νανομετρα καταλαβαινουμε την διαφορα μεταξυ των 2 εταιρειων και πρεπει αυτο να μας προβληματισει και να μην πεταμε οτι να ναι ετσι για τις εντυπωσεις.. Και τελειωνοντας εννοειτε πως 2-3 fps δεν ειναι κατι..αλλα οταν η διαφορα γινεται 5-7 fps ουσιαστικα παμε σε αλλη κατηγορια και στο παραπανω μοντελο..οταν η μια καρτα θα εχει πχ avg 25 fps η αλλη θα εχει 30 οποτε ειναι πολυ σημαντικη διαφορα και οι περισσοτεροι την χρυσοπληρωνουν..Αρα μην μου λετε οτι σιγα τα ωα..αν δεν σας ενδιαφερει η διαφορα των επιδοσεων τοτε τι κανετε σε αυτο το νημα? Και ξαναλεω αυτο που Εσυ ειπες..να ευχομαστε να πάει καλά η AMD , θα κερδίσουμε όλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Προς τί το δράμα? Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν συγκρίνουμε 470 με την 970? Η 470 είναι μια άριστη κάρτα για παιχνίδι στα 1080p , με μικρή κατανάλωση και τιμή, ενώ η 970 ήταν η μικρή της 980, δλδ όπως τώρα η 1070. Όπως σε όλες τις εποχές η τεχνολογία βελτιώνεται. Σήμερα κάποιος μπορεί να αγοράσει επιδόσεις επιπέδου της γρήγορης μιας γενιάς πριν, καιοντας πολύ λιγότερα. Είτε 1050 , είτε 470 , είτε 480 , ο αγοραστής είναι κερδισμένος γιατί θα πάρει περισσότερα με λιγότερα. Και για αυτό ευθύνεται ο ανταγωνισμός, οπότε να ευχεστε να πάει καλά η AMD , θα κερδίσουμε όλοι. Αν πάνε ΚΑΛΆ και οι δύο εταιρίες, είναι ο αγοραστής κερδισμένος. Γιατί ο ανταγωνισμός επωφελει τον αγοραστή. Ολοι βλεπουν το τι ανακριβειες γραφεις τοση ωρα και το ποιο σημαντικο απο ολα? Ο τροπος με τον οποιο συμπεριφερεσαι σε καποιον συνομιλητη σου..που ενω σου εχω απαντησει και φαινονται ακριβως τα κειμενα εσυ πας και αλλαζεις τις προηγουμενες σου απαντησεις..πραγματικα οτι ποιο παιδιαστικο μπορεις να κανεις σε ενα forum..αλλα ξεχνας οτι οι απαντησεις μου εχουν τα αρχικα σου posts και οχι τα αλλαγμενα..τι αλλω να πω πλεον? Σταματω εδω γιατι ο διασυρμος σου δεν εχει σταματημο.. Ειλικρινά όχι μόνο δεν ξες τι λες για τις gpu αλλά και γενικά, μέχρι πριν έλεγες ότι αυτά που έλεγα είναι καλοδεχουμενα και τώρα ότι δεν συμπεριφερομαι όπως πρέπει. Ασχολήθηκα και δεν έπρεπε γιατί πολύ απλά γέμισα με δικά μου ποστ σελίδες προσπαθώντας να βγάλω άκρη μαζί σου που είναι ακατόρθωτο, "πρηζοντας" το νημα και τους συνμφορουμητες.(Δεν αλλάζω τις απαντήσεις απλά γράφω πιο σωστά την εκάστοτε απάντηση. Βασικός κανόνας γραπτού λόγου. Ότι πιο στοιχειώδες υπάρχει). Κοίτα τα ποστ σου, ξανακοιτα τα και ξαναδεστα. Λόγικα θα είδες ότι η δική σου συμπεριφορά είναι bad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καταλαβατε οτι συγκρίνεται 2 καρτες διαφορετικών επιπέδων ; Η 470 είναι mainstream ενω η 970 performance . η καρτες είναι πανω κάτω ίδιες με την nvidia να περναει μπροστά σε dx11 και την amd σε dx12 . Η 470 επίσης είναι κάνα 70 Άρη δολλάρια πιο φθηνή και επίσης καίει και λιγοτερο . Μην κοιτατε τις γελοίες τιμες στην Ελλάδα . Εδώ τα καταστηματα πάνε να κανουν αρπαχτη απο αυτους που δεν ξέρουν . Οι αγορες δεν περιστρέφονται γύρω απο τημ Ελλάδα. Αρα αμα τα βάλεις όλα αυτά κάτω η 470 είναι σίγουρα μια πολύ πιο συμφέρουσα λύση απο την 970 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ε καλά δεν είναι μόνο Ελλάδα οι τιμές ψηλά.Και εξωτερικό που τσεκάρω έχει 210-270 η κάρτα.Αν βάλεις και μεταφορικά για εδώ βάλε ένα 15-20 ευρώ + στο σύνολο. Στην ουσία οι 8GB 470 είναι πιο ακριβές απο Nitro 480 4gb κατά 20 ευρώ+- και δεν ξέρω κατά πόσο βγάζει νόημα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ρε γαμωτη σας στον υπνο βλεπεστε? Ξυπνατε και συνεχιζετε τις μαλακιες. Η 470 σε τι τιμη αξιζει? Γιατι 250 ευρω δεν αξιζει κατεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ρε γαμωτη σας στον υπνο βλεπεστε? Ξυπνατε και συνεχιζετε τις μαλακιες. Η 470 σε τι τιμη αξιζει? Γιατι 250 ευρω δεν αξιζει κατεμε Ναι αλλά βλέπεις πως ο κόσμος πάει με την λογική ''αφού είναι στα ίδια επίπεδα με 970 τότε αξίζει τα χρήματα'' Προφανός και 250 σε καμμία περίπτωση...Σε λίγο δεν θα υπάρχει κάρτα γραφικών κάτω απο 200 ευρώ. Αν οι επιδόσεις είναι σαν την 970 ή την 780ti ή δεν ξέρω και γω τι μια χαρά.Ήρθε όμως ως αντικαταστάσης της 370 οπότε περιμένω τιμή στα ίδια επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα