Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To τερμάτισες... Από 319€ ξεκινάει στο ακριβό eshop η 1060. http://www.e-shop.gr/search?q=gtx+1060

Πάτε την turbo εσύ με αυτό το blower. 370€ έχουν οι σωστές AIB 1060 και 480€ έχουν οι 1070. Οπότε για να πέσουν πολύ οι τιμές η διαθεσιμότητα πρέπει να είναι μεγάλη. Αλλά ποτε?!?!?!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάτε την turbo εσύ με αυτό το blower. 370€ έχουν οι σωστές AIB 1060 και 480€ έχουν οι 1070. Οπότε για να πέσουν πολύ οι τιμές η διαθεσιμότητα πρέπει να είναι μεγάλη. Αλλά ποτε?!?!?!

Εγώ με την 970 θα κάτσω στα αυγά μου και δεν θα πάρω τίποτα. Όταν με το καλό έρθουν οι custom 480 και 1060 και υπάρχει διαθεσιμότητα τότε θα συγκρίνουμε τιμές.

Στο geizhals όπου έχουν αρχίσει να ισορροπούν οι διαθεσιμότητες η εικόνα έχει ως εξής:

https://geizhals.de/?fs=GTX1060&in=

Σε αντιπαράθεση για RX480 η εικόνα έχει ως εξής:

https://geizhals.de/?fs=RX480&in=

Εάν τα δεδομένα είναι συγκρίσιμα σε μια τόσο μεγάλη αγορά όπως η γερμανική, συντρέχει έστω και ένας σοβαρός λόγος να είναι διαφορετικά τα πράγματα εδώ στο Ελλαδιστάν;

• Like 2

παράγγειλα από caseking την Sapphire Nitro+ RX480 4GB στα €267 τελική , το απόλυτο vfm για εμένα , διαθεσιμότητα από 2/9 

Εύγε για την εξαιρετική επιλογή και καλορίζικη σε κάνα μήνα.

• Like 2

παράγγειλα από caseking την Sapphire Nitro+ RX480 4GB στα €267 τελική , το απόλυτο vfm για εμένα , διαθεσιμότητα από 2/9 

Εξαιρετική επιλογή. Τα 8gb είναι άχρηστα για 1080p σήμερα και αύριο. Μεθαύριο βλέπουμε..

υ.γ. να ζητήσεις tracking code από το caseking. Συνεργάζοντε με acs στην Ελλάδα

• Like 1

Άραγε η διαθεσιμότητα εδώ ποτέ θα σταθεροποιηθει?

Εξαιρετική επιλογή. Τα 8gb είναι άχρηστα για 1080p σήμερα και αύριο. Μεθαύριο βλέπουμε..

υ.γ. να ζητήσεις tracking code από το caseking. Συνεργάζοντε με acs στην Ελλάδα

Οι απαιτήσεις για 8gb στα παιχνίδια που θα έρθουν, θα έχουν ανάλογες απαιτήσεις και από επεξεργαστική δύναμη, οπότε στην ουσία... δεν υπάρχει ουσία να πάρεις 8gb κάρτα για "μελλοντική εξασφάλιση".

• Like 2

Γενικά για μικρά και πολύ μικρά κουτιά, προτίμησε blower, για να βγάζει έξω τον ζεστό αέρα. Διαφορετικά ακόμα και με ένα vlc/mpchc θα έχεις αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του κουτιού ειδικά το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Προς τα εκει προσανατολιζομουν στην αρχη. Ομως αυτη η evga 1060 με εβαλε στην πριζα.

Η reference 480 χωραει οριακα στο κουτι μου και κανει θορυβο. Τραβαει καπου 150-170watt σε load, 40 watt σε  idle με το setup μου.

Η evga 1060 χωραει πολυ ανετα και ειναι αθορυβη. 100-110 watt σε load, 6 watt σε idle με το setup μου.

Πριν ειχα μια palit gtx750 με ολοιδιο μεγεθος και τραβαγε καπου 70 watt σε load και ισως 5 watt σε idle. Προβληματα με θερμοκρασιες δεν ειχα, το κουτι εχει εναν ακομα 12αρη ανεμιστηρα μπροστα και εναν 8αρη πισω. Φαντασου δεν τους εχω δουλεψει ποτε πανω απο 30% ακομα και σε παιχνιδια. Θερμοκρασια μητρικης δεν εχει παει πανω απο 40-45 βαθμους, ενω το πιο πολυ που εχω δει στον επεξεργαστη ειναι 55 μετα απο συνεχομενες βαρυες εργασιες και παιχνιδια.  Τα 40watt εξτρα της 1060 σε σχεση με την 750ti δε νομιζω να κανουν τοσο μεγαλη ζημια που να εχω προβλημα με θερμοκρασιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...