Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διάτανο κάνουν με τις δυνατότερες κάρτες;Άντε και γεννήσαμε πια!Η nv ανακοίνωσε και την titan x και ετούτοι ακόμα είναι άφαντοι.Έστω ένα hint για το πότε να περιμένουμε κάτι;Δε συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο που το χειρίζονται από άποψη προώθησης το πράγμα.Πολύ παθητικά το πάνε.

• Like 3
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι διάτανο κάνουν με τις δυνατότερες κάρτες;Άντε και γεννήσαμε πια!Η nv ανακοίνωσε και την titan x και ετούτοι ακόμα είναι άφαντοι.Έστω ένα hint για το πότε να περιμένουμε κάτι;Δε συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο που το χειρίζονται από άποψη προώθησης το πράγμα.Πολύ παθητικά το πάνε.

Είμαι περίεργος με το vega αν θα φτάσει την titanX η amd ...Έχει μείνει πίσω πάντως στην εξέλιξη των enthusiastic gpu η amd.

Δημοσ.

Αν παρατηρήσει κάποιος στο βίντεο την ώρα που γυρνάνε οι ανεμιστήρες (το δείχνει 2 ή τρεις φορές νομίζω), ο δεξιός ανεμιστήρας, κουνιέται περισσότερο από τον αριστερό!!! Χαχαχα!! Θαρρείς και είναι έτοιμος να πετάξει!!! Παρόλα αυτά είναι υποψήφια αγορά από Σεπτέμβρη και μετά. Να δούμε και τις άλλες υλοποιήσεις συγκρίνουμε και παίρνουμε αυτή που μας ταιριάζει!

Δημοσ.

Ναι αλλα για 1080 μην κολολεει η nitro 4gb!Μιας και την ref 4gb δεν θα την βρεις πουθενα.
Και θα ειναι και φθηνοτερη.

Δημοσ.

βλέπω ότι έχει υποφερτο 175W TDP , οπότε στα ΜΑΧ θα είναι περι των  220-230W καθαρα

καθόλου άσχημα , σε σύγχρονη intel πλατφορμα θα παίζει (κατ'ελάχιστον) με ποιοτικό 500αρι τροφοδοτικό και με AMD πλατφορμα θα παίζει με ποιοτικό 600αρι. Τα λέω για όποιον ψήνεται γι'αυτή την καρτούλα να ξέρει τι τροφοδοτικό χρειάζεται

Δημοσ.

Μάλιστα. Σχετικά καλή τιμή, αλλά θα μπορούσε να ήταν και φτηνότερη κανένα 20€ ας πούμε.

Λογικα καπου εκει κοντα θα ειναι η Rx 470 8 gb(200-220 Ευρω).

Δημοσ.

H 470 μάλλον θα βγει μόνο σε 4gb σαν reference.

Ξαναπέρασα το unlocked Voltage bios και θα κυνηγίσω τα 1350 core με περ. 1.2 Volt.

Από ότι μου έχει δείξει η στοκ ψύκτρα μέχρι εκεί αντέχει μέσα στο καλοκάιρι με υποφερτό fan profile.

Δημοσ.

Είμαι περίεργος με το vega αν θα φτάσει την titanX η amd ...Έχει μείνει πίσω πάντως στην εξέλιξη των enthusiastic gpu η amd.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω από τις 490 και βάλε.Είμαι αισιόδοξος, αλλά πολλή σιωπή ρε παιδί μου.Η 480 μια χαρά μας βγήκε, αλλά το θέμα είναι ότι για τις vega οι πληροφορίες είναι ανύπαρκτες εδώ και καιρό.Φοβάμαι μην μπούμε 2017 έτσι όπως το πάνε.  :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...