Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως πολύ καλή φαίνεται! Αλλά άμα είναι για 4-5 fps να κάνει 50 ευρώ παραπάνω από μια normal 480 δεν νομίζω να αξίζει...

Δημοσ.

ακομα benchmarks απο το reddit εμπιστευεστε?

E σε 2 μέρες θα ξέρουμε και απίσημα.Πάντος μου φαίνεται κάπως μεγάλο το boost.5-10 fps δεν τα λές λίγα.

Αν είναι έτσι και σε τιμή καλή τότε θα είναι άσχημο για όσους πήραν την reference.

Δημοσ.

Oσοι ειχαν midrange καρτες πριν θα ειναι ευχαριστημενοι ειτε με 480 η 1060,οι διαφορες ειναι αμελητεες για μενα,οι υπολοιποι περιμενουμε vega.

Δημοσ.

Το vega σε τι τιμές λέτε να το περιμένουμε; Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς αλλά ρωτάω αν αξίζει να περιμένει κάποιος ή θα έρθει σε τιμές 1070/1080;

Δημοσ.

Για ποιο μακροχρονια χρηση μπας και η 480 τη παλεψει καλυτερα;

Λογω 8 γιγα και καλυτερων επιδοσεων στο dx12 το λεω.

Δημοσ.

Το ίδιο θα κρατήσουν(1060 και 480), πάρτε όποια βρείτε σε καλύτερη τιμή για μένα. Προσωπικά θα περίμενα να ισορροπήσουν λίγο οι τιμές και μετά θα έκανα κίνηση, μπορεί να σκάσει bundle 480 μαζί με το Deus Ex: Mankind Divided μιας και είναι AMD optimized παιχνίδι και βγαίνει τέλος Αυγούστου.

• Like 3
Δημοσ.

Απλα ειδα το review του hwbox και η 1060 ριχνει αρκετο ξυλο στη 480 στα παντα. Σε 1-2 dx12 μονο φτανει και ισως περναει λιγο μπροστα αλλα στα υπολοιπα το 10% και βαλε ειναι η ελαχιστη διαφορα. Τωρα εαν η διαφορα ειναι πανω απο 40-50ε ,ναι η 480 ισως να συμφερει. Μιλαω παντα για custom υλοποιησεις.

Δημοσ.

Ίδια κατηγορία είναι, άρα θα κρατήσουν το ίδιο. Όταν δεν θα την παλεύει ο πυρήνας GP106(1060), δεν θα την παλεύει ούτε το Ellesmere(480). Πάντα έτσι γινόταν και δεν άλλαξε κάτι τώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...